Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,228
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

pompayı yeni değişmemize rağmen araç bayılıyor çekmiyor ve gaz yemiyordu ustaya götürdüm gaz çubuğu çekmiyormuş araya bir somun koydu araba canavar gibi şimdi :D

Etiketler

ata036' Alıntı:
pompayı yeni değişmemize rağmen araç bayılıyor çekmiyor ve gaz yemiyordu ustaya götürdüm gaz çubuğu çekmiyormuş araya bir somun koydu araba canavar gibi şimdi :D
Güle güle kullan abi :smiley:

Ben de bu gün fren ayarı yaptırdım, şaft mafsallarına gress bastırdım, diferansiyel yağlarını kontrol ettirdim....

tarık ve umut kardeşim
bir durun ya birgünde birşeyler yapmayın şu arabalarınıza ;D
ben sadece yıkatıyorum sizin yaptırdıklarınızı kıskanıyorum :D
bayram önü iyi fırsat buluyorsunuz

saat 23 00 sanayide sabahlayacaktınm nerdeyse kara uiagı bayrama hazırlıyalım dedik ahmet kardeşimle
bayramda rahat tepine bilmekiçin genel komple bi bakım yaptalım dedik
fazla ileri gitik galiba firenler kampanalar balatalar şaft istavrpzları ateşleme buji buji kabloları yag antifiriz ves uzadı liste
ben bu arabayı satacaktım bide nasıl iş bu anlamadım

rumelian' Alıntı:
bir sürü küfür ettim :(

Küfürlerimi geri aldım...
Her lifti ve anahtar takımı olan adamı usta zannedip arabayı teslim edersen araba ne yapsın ??? :( usta debriyaj üst merkezini adam gibi takmazsa sende caddede modifiyeli pejo 406 kullanır gibi fronterayı kullanırsan, üst merkezi sakatlarsın.. Frontera'da ondan sonra ,kapıdan alıp kapıya teslim ve parça dahil 150 TL ye tamir olur. o küfürleri de sana iade eder :D

kokteknik' Alıntı:
tarık ve umut kardeşim
bir durun ya birgünde birşeyler yapmayın şu arabalarınıza ;D
ben sadece yıkatıyorum sizin yaptırdıklarınızı kıskanıyorum :D
bayram önü iyi fırsat buluyorsunuz

Abi sorma valla, çok istiyorum sanayiden uzak kalmayı ama nasip olmuyor :smiley:

Durdum durdum bu ay iyi çalıştım,
1- En basiti dört cam için rüzgarlık taktım,
2- Xenon far taktım. (Bunun montajı ile ilgili müsait olunca bi konu açıcam, belki birilerine bi yardımı dokunur)
3- Amortisörlerin altına parça (takoz) koyarak 5 cm yükselttik. (bunuda detaylı ve fotolu olarak bi topikte anlatıcam)
4- AT lastik aldım, 29" ten 32" e geçiş yaparak 3 cm daha yükseldik.
şimdilik bu kadar...

actyon sports 4x4' Alıntı:
4- AT lastik aldım, 29" ten 32" e geçiş yaparak 3 cm daha yükseldik.

29 'dan 32'ye yükselince 3 inch yani 3 x 2,54 = 7,62 cm eder. Cm olarak yazmamamıştınız değil mi ?. Öyleyse hesabı dikkate almayın.

Evet Yarı çapta 3 cm yaptı. inç hesabında küsüratlı çıkıyordu, bende öyle yazdım cm olarak 74,4 cm'den 80,4 cm'e çıktı...

evedilaz' Alıntı:
saat 23 00 sanayide sabahlayacaktınm nerdeyse kara uiagı bayrama hazırlıyalım dedik ahmet kardeşimle
bayramda rahat tepine bilmekiçin genel komple bi bakım yaptalım dedik
fazla ileri gitik galiba firenler kampanalar balatalar şaft istavrpzları ateşleme buji buji kabloları yag antifiriz ves uzadı liste
ben bu arabayı satacaktım bide nasıl iş bu anlamadım

devamında bayram gezilerinden sonra firen ayarları tekrar ahmet kardeşim sayesinde tazelendi
elfireni yoksayılırdı nerdeyse teller yaglanarak çalışır hale getirildi
dünkü gezide yerinden fırlayan teyip zorda olsa geri takıldı :smiley:
motor mazot ve tiner karışımıyla yıkandı bulok aslen maviymiş :smiley: renginide öyrendik hep kahveydi ya:smiley:

actyon sports 4x4' Alıntı:
Evet Yarı çapta 3 cm yaptı. inç hesabında küsüratlı çıkıyordu, bende öyle yazdım cm olarak 74,4 cm'den 80,4 cm'e çıktı...

Ufak bir yanlış anlama oldu , neyse güle güle kullanın aracınızı.

tek başıma yine şile dolaştım ,gözleme yedim 2 kere:smiley: :smiley:

bugun.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR