Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,669

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ufuk28' Alıntı:

Aynen abi Hayat biter CJ bitmez... :smiley:

up8453' Alıntı:
masallah hasancgm super olmus cok yakısmıs ayrıca ne zaman bızı cıkarıyorsun kayısdagına ama cok yuksek olmayan yerıne ::smiley:;D ;D

İlkay abi teşekkürler...Bu arada yarı yolda beni indir deme bak 1 metrelik yer gibi değil... :smiley:

Fan davlumbazına kedi girmesini engellemek için kümes teli gerdim. Gönül rahatlığıyla marşa basıyorum.

figo' Alıntı:
Ahmet kedilerede bir yer yapsaydın :eek: yer kalmadımı motorda ;D ;D ;D

:smiley: kedileri ve köpekleri arabaya alırsam bana yer kalmaz. Evin içi ve bahçedeki hayvan nufusu çok kalabalık.
6 köpek ( 4 ü bahçede 2 si evde )
Çok sayıda kedi ( 5 i evde )
Eh bu kadar yoğunluk olunca marşa basmadan motor kaputunu açıp bakmak zorunda kalıyordum. Geçen kışta yapmıştım motor rektefiye olunca mecbur söktük. Havalar soğuyunca tekrar kedi güvenlik önlemlerini aldık. :smiley: Herkese tavsiye ederim.

dünkü yogun çamur banyosu ve ardından yüzme dersinde kulagına su kaçmış acıcık alışkın gerçi ama öksürüyodu disbiratördeki terleme yüzündenmiş :smiley:
bujiler kontrol edildi pilatin, meksefe degişdi canlandı benzin içince ve devam ecek kontroller için üntaş servis palasda 1 gece konaklama yapcak :smiley: yarın devam bide rontgen çeker cj dr ahmet aslanlar gibi olur
acaba ne yapıyo yanlız sıkılmaz umarım :smiley: :smiley: :smiley:

gecen pazar gunu;

orta konsolu topladık.. yeni dvdli ekranlı ALPIN teybi taktık tv yi tavana monte ettik.. kol dayamayı taktık.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR