Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,657
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Gergi kollarının lastikleri bitmiş, ön arka yenileriyle değişti, elektrikçide ince işleri vardı onlar halloldu, ne kadar kolay söyledim, halbuki sabahtan beri sanayideyim ::smiley:

Etiketler

Umut inşanlah gergi kollarının burçlarını polibuş almışsındır otakar olanlar dayanmıyor

yunus bager' Alıntı:
Umut inşanlah gergi kollarının burçlarını polibuş almışsındır otakar olanlar dayanmıyor

Öndekiler gelmedi, arkalarda birtpartın dı mavi poşetten çıktı. Büyük üçgen şeklinde takma yeri olanlar var ya.. Önleride mecburen çıkma takmak zorunda kaldık, çıkanlar paramparça olmuş, onları da en kısa zamanda tekrar sipariş edeceğim...

Yeni aldığım Powermaster XS marşımı taktım.Benzin hortumlarımı değiştirdim, benzin filtremi değiştirdim. Yeni egzozumu aldım onu da yarın taktıracam. (Jeep CJ7)

120 km lik gezi 50 km si off road şeklinde ormandan daha yeni geldik saat 00:18

şöle okudukça aklıma tv de seyrettiğimiz kiliselerdeki günah çıkarma odası gibi olmuş burası,,,herkez ne güzel guzu guzu sölüyo şunu yaptım bunu yaptım diye...

Bugün kendimi automatik hub dan manuel hub terfi ettim ;D

Süper TERFİ WARN HUB

automatik hub.jpg

hasanfb' Alıntı:
Powermaster XS marş nedir ne işe yarar... :smiley:

Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim :smiley:

http://performanceparts.com/performance_parts_images/powermaster_9514.jpg

TeMu' Alıntı:
Selamlar hasan bey,buna şanzumanlı marş diyoruzda başka bir ismi varsa türkçede bilmiyorum. Fotoğraf makinam bozuldu resmini çekemedim direk buraya link veriyorum.Ayrıca bu marşı tüm herkese tavsiye ederim :smiley:

http://performanceparts.com/performance_parts_images/powermaster_9514.jpg

Selamlar... Tam olarak ne işe yarar CJ ler için özelmi...

Fiyatı nedir nerede buluruz... ???

Çok soru sordum... :D

Günaydın Herkese;

Bu aralar vakit buldukça yaptırdıklarım...

1.Ön ve arka sis farı takıldı...

2.Ön bullbar takıldı...

3.Antifiriz ve motor suyu yenilendi termostat kapağı ve termostat değişti...

4.Arka kampana balataları değişti...

5.Hardtop'a Silecek takıldı....

6.Marş motoru temizlendi bakımı yapıldı...Çamur vs. almasın diye silikon çekildi...

7.Karbüratör tamir takımı ile yenilendi...

8.Gaz aldım yıkattım,Kirlenmeyi bekliyor... :D

Aracıma CB telsiz aldım anten montajına o kadar takıldıkki telsizin fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ;D ;D ;D

Görüntü233.jpg

Görüntü232.jpg

Görüntü226.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.