Buda Benim 5.9'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,401

Etiketler
Ynt: Buda Benim 5.9'um

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin bende de 5.9 var tek kelimeyle harika

207.jpg

5.9 var hastasında temız bınen ama cok fazla rakam ıstıyorlar 30-40$civarlarında ama fabrıkandan cıktıgı gıbı. 5.9 alıcak olan arkadasım şiddetle tavsiye ederim evimizinde 5.2 mizde mevcut arasında daglar kadar fark var ne farkımı motor ve ses farkı :smiley: cok zevklı bır aractır vergısını ve yakıtını düsünmezsenız tavsıye ederım şiddetle :smiley:)

uraskaspar bey 5.9 var gıri renkte izmirde ilk sahibinde arkadasım sayılır yetkili servis kayıtlı 10 yıl sadece yag su rutin bakım yapıp binebilceğiniz bir araba kaportada bir kac bölgede cızıklerden dolayı boya ihtiyacı var mekanık olarak 10 üzerinden 10 numara aractır.kaza bela yok izmirde iki tane yetkili serrvise götürüp teste sokup sonuclarını öğrene bilirsiniz daha önceden kendimize düşündüğümüz bir aractı üzerinde lpg yok

İlginiz için teşekkür ederim.Aracın fotoğrafları mevcutmudur acaba?Ben özelden mesaj atamıyorum.Arkadaşınızın araç için düşündüğü fiyat nedir?Çok teşekkür ederim.Saygılar...

aracın fotografları mevcut degıl.arac izmirde alsancakta duruyor görmek ıstersenız adresi verebılırım

tarık bey ; hayırlı Olsun, güzel bir araç,5,9 ise çok güzel bir seçim,baktırdığınız araçlar içinde 34 sge 63 plakalı 5,9 varmıydı ?

teşekkürler... baktırdıgım ve baktığım 5.9 okadar çoktuki hatırlamıyorum bile hangisi hangisi :smiley:) ama araç nerdeyse o şehirdeki yetkili servis size en doğruyu söyliyecektir. arac kontrol 100 tl ful bilgisayarlı yol testli meyşeyine kadar 13 yıl boyunca yasadıgı tüm sorunlar dahil değişenler dahil bilgi almak istiyorsanız 150 tl yaklasık 3 saat sürüyor ama değiyor çünkü araca binen sahibinin dahi bilmediği daha önceden yasanan kaza bela değişen gözle görünmeyen hersey ortaya cıkıyor şiddetle tavsiye ediyorum bunu...150 tl den kacarak belki 5 belki 10 bin tl masraf etmektense 150 tl yi gözden cıkartmak herzaman iyidir. ager arac satıcısı aracına cok güvenıyor ise söyleyın aracda her hangı bır kusur cıktıgı süretle check up 150 tl ücretini karsılamıyacagınızı bastan konusun, saygılar...

tarık bey öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. yalnız lpg'yi sizmi taktınız acaba , önceden var mıydı ?

aracıma lpg sistemi 28/08/2010 tarihinde zavolli yetkili bayisinde takılmış durumdadır.üzerinde turbo kit lpg sistemi mevcuttur

tarık bey turbo sistem lpg biraz açar mısınız ben bu konuda pek bilgi sahibi değilim , açıkçası hiçbir aracıma lpg taktırmadım , sanırım taktırmayacağım da , sadece teknik olarak nedir turbo sistem lpg ?
bir de plaka yazın söyleyeyim aracın durumunu o derece tecrübeliyim demiştiniz , 34 AD 6223 plakalı aracı da expertize soktunuz mu acaba , bu siteden Salim beydeydi araç.

Bir de benim kadranda 240 yok en azından yazıyla yok , yalnız 240 a denk gelen boş çizgi var , sanırım cherokee sahipleri aracı 240a kadar pek çıkarmıyorlardır , ne de olsa o yılların aerodinamiği dolayısı ile araçta oluşan ses bile çekinmenize sebep olur eh bir de 13 yıllık araç sonuçta yürüyen aksam bence 240 ile riskli olur , özellikkle o güçte ve torkta bir araçta yetersiz olabilecek frenler ?

turbo sistem değil turbo kit :smiley: aracına 4 bin tl verip pirins takan arkadaslar o sistemı ıyı bılırler baska dandırık markalarda mevcutmu degılmı bılmıyorum yenı sıstem son 1 yıldır uretılen lpg sıstemlerının cogu v8 ve 300 hp araclar ıcın :smiley:)) yanı fabrıkasyon zj ler ıcın degıl sanırım :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR