Buda Benim 5.9'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,401

Etiketler

Ynt: Buda Benim 5.9'um

herkeze ayrı ayrı tesekkurler kazasız belasız ınsallah. lastıkler orjınalınden daha buyuk aslında ebat olarak sadece yanakları daha ınce ve ebat kalın ondan kucuk gıbı duruyor olmalı bırde arazı lastıgı yok uzerınde su anda dıslı olmadıgından lastıkler ufakmıs gıbı duruyor 235/60/16 daha nekadar kucuk olabılırkı :smiley:)) spor lastık oldundan sanırım ufak gorunuyor

orjinal ebat lastiklerden 225/70/16 ebatlardan 235/60/16 ebatlara gecis yaptıgımdan dolayı 2.7 cm alcalma oldu lastık yanaklarında buda camurlukla arasındakı bosluk farkını biraz daha acmıs oldu ve dişli farkından dolayı lastıkler göz aldanması yasatıyor herkez bunalrın üzerinde dişli arazi lastıklerıne alıskın oldugundan dolayıdırkı dıslıler ufak ebatlardada olsa daha kaba ve buyuk gosterır spor lastıkler daha zayıf ve alcak gosterdı ama bugun servise gıderken otobandan gittim geldim sürüş keyfi bu lastıklerle ½ 100 farklı ses farkı ,direksiyon hassasiyet farkı ,yol tutusu farkı,ve asvalta daha hakımıyet farkını hıssettım 190 km ile gıderken güzel roketleyıp 240 km yı sorunsuz görebılıyorsunuz :smiley:)) spor 4 mevsım lastık herkeze tavsıyem olur eger dağ bayır çamura fazla girip cıkmıyor iseniz kesinlikle 5.9 larda olması gereken lastık H 100 spor 4 mevsim akıllı lastik öneriyorum...bridgestone H 100 serisi

tarık bey çok hevesle ve belli bir süre çok aradığınızı yazdınız.3-5 gün geçmeden satış ilanı vermişsiniz.22.500USD.iyi rakam.hayırlı satışlar dilerim...

tarık bey aracı satısa koymussunuz derken bi heveslemi bi tavırlamı yazmıssın anlamıs degılım. arabayı yıkkattırdıgımda otokuafor yaptırdıgımda mekanın sahibi dostum fotograflarını cekerken mekan sahıbının arkadası araba satılıkmı dıye sormus hayır cevabı aldıgı halde galerici arkadas benım haberım olamdan malum sıtede telefon numarası koymadan aracımın ılanınnı gırmıs ve sadece maıl yazıla bılıyor senden öncekı arkadaşda uyardı benı aynı konuda gırdım ve durumu gördüm yarın o ilanı ordan kaldırttıracagım benım haberım olmadan benımle ılgılı bırseyı yaptıgı icin o arkadası egzosun delıgıne sokucagım cünkü her kusun eti yenmez konu hakkında olumsuz tavırla yazıldıgı icin üzüldüm kendı adıma bide söle bi durum var satıcak olsam dediğin rakam 22500 $ o rakama ben satarsam zarar ederım :smiley: 3 günlük araba alınıp zararla o fiyata satılırmı satıcak olsam üstüne bi 10000$ daha koymam gerekecek neyse sende bilmediğinden konu böyle bir tavırla yazılmıstır yazılmasaydı konudan bi haber olup burda malak durumuna düsücektim ama sorun degıl gec olmadan sorun cozulcek...o galerici simsar delikanlıda bidaha araba satamıycak izmirde sattırmam adama bu sekılde araba maraba

Abi zaten satmada bence maşallah çok diri duruyo araba yazık olur keyfini çıkar 5.2 kalkışta koltuğa yapıştırıyosa 5.9 nasıl düşünemiyorum...

5.2 14 yıldır evimizde var suanda abim kullanıyor aile arabası iicn ideal 5.2 den cok memnundum ben 5.9 dahada ayrı bir sey. aracı aldıgımın bugun 9 uncu günü okadar bekledim ki satıcak kadar akılsız olamam cunku bukadar temızını bırrdaha yakalamak zor olucak 22500 $ a arabam satılcak musterrı buluncak arabana talıp var denılcek sonra bende hemen atlıycam sazan gıbı satılınca komısyon alıcak o arkadas benden varmı böle bi durum acaba bu ay basında araba bakmaya bursaya gıttım galerıcıdeydı araba kafadan 350-400 bin km de gösterge 99 binde ama direksiyon sımıdı erımıs ceylan derisi 5.9 koltukalrının dıkıslerı atmıs ıc sungerlerı fırlamıs neymıs araba bı yıkansın canavar olurmus sanzuman gecmıyor düdüklü tencere gibi ötüyor fiyatıda ben izmirden zahmet edip geldiğim icin 29000 tl den 27500 tl ye olucakmıs satısınıda 2 ay sonra verıcekmıs kapora olarakda 10 bin tl alıcakmıs :smiley:)))) abi tam sartlar bana göre bekle hemen bankadan para cekıp gelıyorum dedım ayrıldım kalsam kesın katıll olucam orda salak yerıne koymaya calıstıgı ıcın hepsını demıyorum cok dostum arkadasım var galerı ıısı yapmıs olan ve yapan ama edebıyle ahlakıyla onuruyla yapılıyor benım arabam satılıga konmus haberım yok burda yazılıyor haberım oluyor yazan arkadaslara tskler haberdar oldum ama o ılanı oraya koyup aracımı konsınye gosterıp komısyon pesınde kosan galerıcı simsarada allah acil şifalar versin şimdiden

gerçekten bu paralarlamı satılıyor bu araçlar? çok iyi fiyatlar çünkü. WJ den pahalı.

KLL' Alıntı:
gerçekten bu paralarlamı satılıyor bu araçlar? çok iyi fiyatlar çünkü. WJ den pahalı.

tabii ki değil gerçek fiyat aralığı belli neticede, sahibinden.com da uçuyor insanlar
hele bazı markalarda fiyatlar iyice şişte olması gerektiğinden

piyasaları bellidir çok ucanda var cok düsük satanda cok ucun olanların rakamları nın yuksek olmasının nedenı araclar 10 numara araclar ilk sahıplerı tavan dosemelr tabanlar süper boya ilk günki gibi olanlar uçuk istiyor zengin tok satıcı tüpsüz kullanılan araclar cok dusuk ısteyenlerde araclar artık motor isteyen araclar oluyor. ben hemen hemen dogu anadolu ve karadenız harıc her sehre gıdıp baktım ılanalrdan ınternetten galerıden sahıbınden hicbiri ya resımdekı arac degıl ıcı dısı dökük 15000 tl ye bile arac toplanamaz halde yada süper temiz ama çok pahalı türkiye mengenler kayıtlarında şu anda 123 adet 5.9 bulunuyor türkıyeye giriş yapmıs olan ben aracımı piyasa degerının ustunde aldım ama masraf etmedım keyfı keder seyler yaptım ve yapıyorum yetkili servis garantili 2007 türkiye girişli 4 yıllık mazisi olan türkiyede ve sadece asvaltta kullanılmıs bir arac oldugundan ve servisin verdiği 1 yıllık garanti sonucunda aracı aldım pahalıya aldım demıyorum cunku pıyasadakı tüm 5.9 lara bindim satılık olan kullandım ve hangı sehırde ıse arac o sehırdekı yetkılı servıs test kayıtları hala elımde 5.9 alıcak olan arkadaslar bana plaka versınler hangı sehırdeyse aracı hemen solım nesıo var nesı yok 9 tane arac baktım turkıye genelınde ve 9 kere 150 tl para vererek servis testıne soktum belgelerı saklıyorum hangı aracta ne var ne yok ne lazım nekadar masrafı var alıcak olan arkadaslara bilgi paylasımında buluna bılırım.bu aracların 5.9 tüpsüz binilmiş ve motoru altı üstü içi dösemelerı düzgün masrafsız olanları ama unutmayalımkı araclar nede olsa 13 yıllık araclar ıster ıstemez masrafı olabılıyor masrafsız olanalrı 25000 tl deb aşşağı olamaz 30000 tl den de yukarı olamaz ederı budur ha 25 den assagıya yokmu var hepsıni gördüm onalrın :smiley:) 21 22 ye alınır 10 bin harcanır ama gene adam olmaz sanayıden cıkmaz araba ucuz etin yahnisi misali.ucuzsa vardır bi illeti pahalıysa vardır bi hikmeti...benim aracım bir simsarın aracılıygıyla haberım olmadan ınternete 22500$ dan satısa konulmus burdakı arkadasların aydınaltmasıyla yola cıkaraktan olaya el koydum koyduk koydurttuk :smiley:) ve sorunun kaynagını bulduk sadece alınacak olan 1000 $ komısyon ama bence degmezdı ama arkada öle karar vermıs verdıgı kararada katlandırttım netıcesınde dukkanı olmayan daha önce izmirde emlakcılık oto alım satım komısyonculu yapan bir köpeğin teki bidaha araba alıp satacagını sanmıyorum bu dusuncede olan ınsanlara ders olsun bunlar...

mrb aracınız gayet guzel,gule gule kullanın kazasız belasız ama bıraz iddalı konusmusunuz ,(turkıyede temiz 5,9 yok,hepsine bindim,..vs)genelde belki oyle olabilir ama hastanında hastası var..:smiley: ama inanın biryerlerde ve birilerinde var..biryerlerde gorusmek uzere tekrar hayırlı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR