Buda Benim 5.9'um

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarıkkk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,401
Ynt: Buda Benim 5.9'um

hayır orjinal ölçülerde almadım orjinal takılı olanlar 225/70/16 fabrikasyon lastikleri mevcuttu ben bu oranları zarar görmıycek sekılde hesaplayarak 235/60/16 sport lastik taktım

Etiketler

daha büyük alıp arabayı cok kaba göstermek istemedim ama pişman oldum acıkcası şu anda üstündeki lastikler 235/60/16 benim istediğim ebatlar 245 /55/16 çok daha spor ve tatlı durucaktı ama gecti artık :((

tarıkkk' Alıntı:
hayır orjinal ölçülerde almadım orjinal takılı olanlar 225/70/16 fabrikasyon lastikleri mevcuttu ben bu oranları zarar görmıycek sekılde hesaplayarak 235/60/16 sport lastik taktım

235 75 16 yada 235 70 16 taksaydınız. Çok küçük durmuş. Fabrika orjinali 225 70 16 değildir. bir çok ebata izin vermektedir fabrika.

tarıkkk' Alıntı:
daha büyük alıp arabayı cok kaba göstermek istemedim ama pişman oldum acıkcası şu anda üstündeki lastikler 235/60/16 benim istediğim ebatlar 245 /55/16 çok daha spor ve tatlı durucaktı ama gecti artık :((

küçük lastik oldukça jeepten çok station wagon bir arabaya benzeyecek...

kalın yanak sevmiyorum 70 - 75 yanak gibi yanak inceldikce daha hoş duruyor sonucta ben dağ tepe orman cok sık dolasmıyorum :smiley:) asvalt binicisiyim :smiley:)

tarıkkk' Alıntı:
kalın yanak sevmiyorum 70 - 75 yanak gibi yanak inceldikce daha hoş duruyor sonucta ben dağ tepe orman cok sık dolasmıyorum :smiley:) asvalt binicisiyim :smiley:)

bende asfaltta dah açok sürerim ama böyle küçük duran zj gördümmü puhahaha :p gibi tepkiler verebiliorum. şaka tabii :D

hiçde bile küçük durmuyor ebat kalın ve yanak ince gayet sportif ve agrasifleşen bir görünümü var sadece orjinal lastiklerinden farkım 2.7 cm oldu gözle görünen birşey yok :smiley:

siz daha iyi bilirsiniz tabi. araç sizin. güle güle binin. hızlı sürmeyin. selam.

şehir içinde trafikte sürat yapılmaz keşke yapılmayacagını herkez bilse anlasa altlarında ufacık tefecik arabası olan cahil genclere uyuz oluyorum ve kınıyorum caddeler pistler yarıs yeri değildir.daha pazar günü dibimde bi dangalağın teki kaldırıma cıkarak az kaldı insanların ölümüne neden oluyordu durdum hayatında duymadıgı güzel sözleri söyledim ona ama iş işden gecmıstı allahtan can kaybı olmadı altında kıytırık bir 206 pevgeot egzost yapmıs gazlıyordu ama gazlamanın neticesinde dersini aldı alt takım oldugu gibi aks ve tekerler yolda kaldı altındakı araba 8-10 bin tl civarında masrafı iki katı oldu bölelerine müstahak umarım dersini almıstır çünkü o cadde sokaklarda hepimiz yürüyoruz hepimizin anne babası kardesleri sevdikleri var...allah korusun her türlüsünden

Ya siz boşverin herşeyi....Tertemiz 5.9 almışsınız... Baktınız içinize sinmedi değiştirirsiniz lastikleri.... Sizi tanımıyorum ama keyif insanı olmasanız, gidip de bu devirde 5.9 hacminde motorlu araç almazdınız... Helal olsun.. Güle güle kullanın, kazası belasız....

çok mersi tesekkürler içime sindi bekledim müfakatını aldım . allah yeni alıcaklarada iyi satıcılardan almayı nasip etsin tüm zj cilerede sorunsuz masrafsız kazasız belasız binmeyi nasip etsin tanrı :smiley:)

5.9 alanlar fenomendir bence :D bu yakıt paraları ve bu vergilerle :smiley:

KLL' Alıntı:
5.9 alanlar fenomendir bence :D bu yakıt paraları ve bu vergilerle :smiley:

Aynen katılıyorum.... Ben de 2500 motor dizel var da vergi indirimi, yakıt tasarrufu için kaç takla atıyorum....

temiz araç, güle güle kullanın..
lastikler küçük kalmış arabanın altında sanki..

hayırlı olsun, fatih..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR