Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2mzı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,383
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

ta2mzı' Alıntı:
Arkadaşlar ilğinize teşekkür ederim, ama şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor değişik fikri olan olursa bekliyorum, değiştire bilirim, ben de çok fazla banyo olarak kullanacağımı zannetmediğim için bu şekil yaptım. Aklınıza gelen şu olabilir derseniz her zaman değerlendirebilirim, hoşçakalınız.

Yapılmış artık ilerde sorun olursa fayansları söküp kromnikel paslanmaz saç yada desenli alüminyum saç levha montaj edilebilir diye düşünüyorum.

Etiketler

İstanbul dışındayım. İstanbul'a döndüğümde işyerimin yakınlarında bir dükkan vitrininde gördüğüm, su sızdırmaz boyanın özelliklerini öğrenip, paylaşacağım.
Karavan uygulamasında yer bulur mu bilmem ama bir sandukanın içini bu boya ile boyamışlar aylardır içinde balık yüzdürüyorlar. Sunumları da bu şekilde...

Kolay gelsin...

Evet arkadaşlar bu gece kimsenin başına gelmesini istemediğimiz olay malesef benim başıma geldi. Gece arabanın sağ ön camını patlatıp oto teybini ve torpidodaki geri görüş monitörümü çaldılar, sabah bu olayla uyanmak hiç iyi olmadı yarın gidip cam taktıracağım, tutanak ve parmak izi için gelen polislerde pek umutlu konuşmadılar hayırlısı bakalım.

Fotoğraf-0028.jpg

Fotoğraf-0029.jpg

Çok geçmiş olsun.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun. Adaletin bu konuda maalesef yapabileceği birşey yok. Cam taktırırken kapı içini iyice temizletmenizi öneririm. Kırıklar su tahliye deliklerini tıkıyor, su birikince sıkıntı olabilir. Değiştirirken plastik kaldırma aksamlarını da değiştirin.

Geçmiş olsun,son olsun inşallah
ersin

Daha fazla söyleyecek şeyler de olmasını isterdim ama sanırım yok.
Geçmiş olsun...

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkesin canını malını korusun.

geçmiş olsun, tutanak tutturduğunuz iyi olmuş, hırsız arkadaşın dosyasında bulunsun bu çaldıkları, artık bir zaman gelir veya yanlış kişiyi soyarsa içeri atarlarken bir kaç ay geç çıkmasına yardımcı olur,
hırsızlık artık suç değil bu memlekette herhalde, çünki yakalanmıyorlar, bende üç olay var halen bekliyoruz karakoldan ararlar yakalandı diye, kamera görüntüleri, parmak izi, kan izi bile bu tür hırsızlıklarda suçlunun yakalanmasında işe yaramıyor nedense

Geçmiş olsun, ne yazık ki ülkemizde hırsızlığın cezası çok az böyle oluncada bir çoğumuzun canı yanıyor adamlar ceza evlerine otel diyorlar yemeği var yatağı var içerisi sıcacık ne yapsın dışarıda soğuk havada çal bir tane teyp iki ay yat çık oh ne güzel.

Dilekleriniz için teşekkür ederim. Tutanak tutan arkadaşlar 2005 yılındaki bir hırsızlık olayında olay yerinden alınan parmak izinin 2015 yılında pasaport çıkartmak isteyen şahısla uyuşması sayesinde on sene sonra yakalandığını söylediler tabi tesadüfen denk gelmiş bence ama bilgilerin saklanmasıda güzel eninde sonunda bir yerden yakayı ele veriyorlar ama tabiki dışarı çıkmalarıda bir o kadar kolay ve çabuk oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR