Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2mzı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,383
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Merhaba arkadaşlar sonunda bir t5 daha karavan oldu, dün tüv den sorunsuz geçtim bu gün ruhsatımı aldım, benim karavanın yapımı biraz uzun sürdü elimde oldukça yavaş yavaş tamamlandı, çok sevindik ama sevincimize biraz gölge düştü sigortam ayın 22 sinde bitiyor Buğra DARICI kardeşim aradı zeyil yaptık birde araştırma yaptı en düşük sigorta 1500 civarı buda bize ağır kaçacak, geçen sene ve bu yılın başı gibi dört gözle yine kampanya yapacak firma bakıyorum herkese saygılar.

Fotoğraf-0035.jpg

Fotoğraf-0036.jpg

Etiketler

bu sigorta olayı gerçekten zoruma gidiyor.bu kadar göz göre göre haksızlık olmaz.hem hayırlı olsun muayene için .hemde sigorta konusunda geçmiş olsun.

Teşekkür ederim sigorta fiyatları hemde nasıl can yakıyor

hayırlı olsun güzel bir karavan oldu.
benim merak ettiğim karavanın toplam maliyeti size ne oldu...

ACİL ACİL Arkadaşlar birileri benim arabaya kafayı fena taktı, dün arka sol kapı camını kırmışlar uzun süre polisle karakolla uğraştıktan sonra camcıya gittim cam yok bir çok camcı gezdim ama cam bulamadım benim aracın cam ölçüleri 64*72,5 camcılarda 59*72,5 var bu konuda bilgisi olan yada yardım edebilecek olan varmı.

Fotoğraf-0012.jpg

Merhaba

Öncelikle geçmiş olsun. Bence önce servise sorun. Yoksa bile getirtiyorlar. Yarın buradaki parçacıma da sorarım.

Halil bey karavanınız hayırlı olsun, hiç olmazsa bundan sonra kazasız, belasız kullanmanızı dilerim.

Maalesef çevresine zarar veren vandallar her ortamda bulunuyor, bununla geçmiş olsun.

Arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkür ederim, hala cam bulamadım bu gün ostim yıldız sanayine baktım yok, gerçi olsa bile adamlar yenisinden daha çok istiyorlar, ayın 20 sine kadar bekleyeceğim bir arkadaşta olabilir oda şu an şehir dışında 20 sinde gelecek olmaz ise artık bayiden getirteceğim.

Ben de cam konusunu merak ediyorum.Temin edebildiniz mi , ettiyseniz nasıl ve maliyeti nedir ? Selâmlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR