Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta2mzı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 160
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 91,383
Ynt: Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

Halil bey,
Sağlıklı, mutlu, huzurlu gezileriniz olsun inşallah.
Selamlar.

Etiketler

Kapalı iken üzerine bir şeyler konulacak, masa gibi kullanılacak, ihtiyaç halinde banyo olarak kullanılacak, portatif wc nin bulunacağı yerin perde askılığı yapım resimleri.

Fotoğraf-94.jpg

Fotoğraf-95.jpg

Fotoğraf-96.jpg

Fotoğraf-97.jpg

Fotoğraf-98.jpg

Ev de bulunan kullanılmayan banyo perdesine boruya geçecek kısmını diktim, daha doğrusu perdenin halka geçen kısımını kesip tekrar diktim.

Fotoğraf-99.jpg

Fotoğraf-100.jpg

Perdeyi yerine takıp nasıl durduğunu gördüm, perdenin gergin durması için bir kaç adet çıt çıt bastırdım.

Fotoğraf-101.jpg

Fotoğraf-102.jpg

Fotoğraf-103.jpg

Fotoğraf-104.jpg

Banyo wc nin yarım açık ve kapalı hali, perde sürücü koltuğunun arkasına toplanıyor.

Fotoğraf-105.jpg

Fotoğraf-106.jpg

Fotoğraf-107.jpg

Banyo wc nin altını fayans döşedim bundan sonra elektrik panosu işlerim kaldı biraz.

Fotoğraf-0045.jpg

Fotoğraf-0046.jpg

Hareketli araçta fayans kullanmak mantıklımı?Derz kalekim bi süre sonra bırakır...

Sayın Karaali 71 fayansları silikonla yapıştırıp aralarınıda silikonla doldurdum şimdilik bir sorun gözükmüyor ilginize teşekkür ederim. Vahit kardeşim sanada kolay gelsin işleri kolayladın ve çok güzel gidiyor, kendine iyi bak.

Halil bey, silikona güvenmeyiniz, mutlaka su alacaktır.

Aka' Alıntı:
Halil bey, silikona güvenmeyiniz, mutlaka su alacaktır.

Sayın Aka haklı olabilir.
Silikonu ben hobim olan akvaryum yapıştırmasında kullanırım. Tabii bir çok çeşidi var ve doğru malzeme seçimi ile temel olarak hepsinin de 5-15 yıl arası değişen ömrü var. Zaman içinde yenilenmeyi gerektiriyor. Daha iyisi olabilecek başka bir ürünü tercih edebilirdiniz ama malzeme doğruysa ki karavan için şu doğrudur diyemem, hemen su alacağını da sanmam. Kötüsü ne zaman su almaya başlayacağını bilmiyor olacağınız. :(
Kişisel fikrimdir...

Arkadaşlar ilğinize teşekkür ederim, ama şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor değişik fikri olan olursa bekliyorum, değiştire bilirim, ben de çok fazla banyo olarak kullanacağımı zannetmediğim için bu şekil yaptım. Aklınıza gelen şu olabilir derseniz her zaman değerlendirebilirim, hoşçakalınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR