Güzelll.. Bu işin ilk kuralı zevk almaktır ki, o heves sizde var belli..passatcan' Alıntı:Vallahi sırf araba iyice kirlensin diye arka paçalıkları söktüm. Niyetim bugün önleride sökmek. ;D
kız babası' Alıntı:Rica ederim siz grubumuzu takip edin oto yıkamacıya ortak olursunuz
Sensin küçük deseydin..freelander99' Alıntı:bugune kadar yıkadığı en küçük araç olduğumu söyledi eheeheh
İşlevinden haberi yoktur onun ;D ;Dlynx255' Alıntı:Sensin küçük deseydin..
lynx255' Alıntı:Sensin küçük deseydin..
Yuh benim araç seninkinden daha kötüydü 20 tl yıkattımfreelander99' Alıntı:demedimmm çünkü sana 50tl dedi, buyuk olanları 100 e yıkıyorum dedi
Alt yıkama ve iç-diş yıkattım tuzladafreelander99' Alıntı:nerde yıkattın ya bende geleyim bidahakine
alt, motor, dış yıkama yaptırdım bana da pahalı gelmişti zaten
Abi devamlı kamyoncularla muhatap yaa..yasinblgc' Alıntı:İşlevinden haberi yoktur onun ;D ;D
Yuhhh.. 50 TL ne yaa? Ziebart bu paraya detaylı temizlik ve koltuk koruma yapıyor.. ;Dfreelander99' Alıntı:demedimmm çünkü sana 50tl dedi, buyuk olanları 100 e yıkıyorum dedi
tafo92' Alıntı:yuuuh yıkamacıya 20 tl mi abi naptınız yanlış yoldasınız valla ;D eve en yakın yıkaması olan benzinciye gidin ilk yıkamalarda biraz bahşişi bol tutun zaten bahşişi verince sizi ve arabanızı tanıycaklar işte size en iyi oto yıkama hemde 3 tl ;D ;D ;D