bizim gezide 5 adet standart araç vardı sıkıntı olmaz eğer face kullanıyorsan hudoff offroad clup var gruba beklerizpassatcan' Alıntı:Sayın kızbabasi bir aksilik olmazsa muhakkak yanınızda olacağım.çok teşekkür ederim.
Sayın lynx255 sıcak ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. 24 kasımda bir mani olmazsa yanınızda olacağım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada şunu belirtmek istiyorum, aracım ATR lastikler hariç tamamen standart. Tabiki çamura girip eğim tırmanarak vs eğlenmek isterim ancak acaba size ayakbağı olur muyum ? Gördüğüm kadarıyla forumda fazla standart araç yok
passatcan' Alıntı:Davetiniz için çok teşekkür ederim,ancak google da 8-9 kere aratmama rağmen grubu bulamadım. Vallahi dün geceden beri içim içimi yiyor,foruma dün değilde evvelsi gece baksaydım şimdi kamyonetim çamur içinde olacaktı..Ahh ahh
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkız babası' Alıntı:Rica ederim siz grubumuzu takip edin oto yıkamacıya ortak olursunuz
Korkuma yıkatamıyorum..kız babası' Alıntı:Rica ederim siz grubumuzu takip edin oto yıkamacıya ortak olursunuz