Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,104
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

iyiydi iyiydi ama biraz daha ''hard'' olarak tekrarlamak lazım :D araba kullanmaya doydum ama gözüm doymadı benim ;D

Etiketler

Resimleri buraya daha fazla eklemeyelim..
Konu 15 sayfa olmuş..
Yeni konu: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98988

...

105_0018.jpg

105_0020.jpg

105_0022.jpg

105_0027.jpg

Herkese selamlar, bu mesaj forumdaki ilk mesajım.
Nissan Rally Raid aracım var. Açıkcası fotoğrafları görünce hem çok sevindim, hemde aranızda olmadığım için üzüldüm. Bende yeni sahibi olduğum araçla biraz arazi tecrübesi yaşamak istiyordum. Göçbeyli ve Kayışdağı civarındaki alanlar hariç aracımı arazide kullanma fırsatım olmadı. Aracımda Competus ATR lastik var. Bir aksilik olmazsa bir dahaki etkinliğinize muhakkak katılacağım.

Saygılarımla.

Sayın passatcan Offroad gezileri, Marmara bölümünü takip ederseniz mutlaka görüşürüz. Önümüzde ki hafta için hiç bir şey yapmıyoruz. 4 Hafta oldu bir ara verelim değil mi. ;D
24 Kasım'da Kemerburgaz Çiftalan'da gezenbilir.com offroad uluşması olacak. Tahminim 50 araç civarı bir katılım olur. İnşAllah bizde arkadaşlarımızla orada olacağız. Gelirseniz tanışırız. Ha bu arada aracınız hayırlı uğurlu olsun inş. Güle güle kullanın..

Hudoff Off Road Club

Sayın kızbabasi bir aksilik olmazsa muhakkak yanınızda olacağım.çok teşekkür ederim.

Sayın lynx255 sıcak ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. 24 kasımda bir mani olmazsa yanınızda olacağım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada şunu belirtmek istiyorum, aracım ATR lastikler hariç tamamen standart. Tabiki çamura girip eğim tırmanarak vs eğlenmek isterim ancak acaba size ayakbağı olur muyum ? Gördüğüm kadarıyla forumda fazla standart araç yok :smiley:

passatcan' Alıntı:
Sayın kızbabasi bir aksilik olmazsa muhakkak yanınızda olacağım.çok teşekkür ederim.

Sayın lynx255 sıcak ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. 24 kasımda bir mani olmazsa yanınızda olacağım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada şunu belirtmek istiyorum, aracım ATR lastikler hariç tamamen standart. Tabiki çamura girip eğim tırmanarak vs eğlenmek isterim ancak acaba size ayakbağı olur muyum ? Gördüğüm kadarıyla forumda fazla standart araç yok :smiley:
bizim gezide 5 adet standart araç vardı sıkıntı olmaz eğer face kullanıyorsan hudoff offroad clup var gruba bekleriz :smiley:

Davetiniz için çok teşekkür ederim,ancak google da 8-9 kere aratmama rağmen grubu bulamadım. :( Vallahi dün geceden beri içim içimi yiyor,foruma dün değilde evvelsi gece baksaydım şimdi kamyonetim çamur içinde olacaktı..Ahh ahh :smiley:

passatcan' Alıntı:
Davetiniz için çok teşekkür ederim,ancak google da 8-9 kere aratmama rağmen grubu bulamadım. :( Vallahi dün geceden beri içim içimi yiyor,foruma dün değilde evvelsi gece baksaydım şimdi kamyonetim çamur içinde olacaktı..Ahh ahh :smiley:

linki veriyorum https://www.facebook.com/groups/hudoff/

Sayın kızbabası, çok teşekkür ederim. Gruba katılma isteği gönderdim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR