Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,110
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

hakkı57' Alıntı:
bi işe yaramaz ;) 10 dakika çalışıp şişiyor.30 dakika bekleyip tekrar çalıştırıyorsun.ayrıca normal yıkama için.çamur çıkarıcak kadar güçlü değil.

bu yıkama olayınada alışırsınız merak etmeyin :smiley: asıl kışın çamurlanıcak araçlarınız.yıkamacılar ortalama bu taraz ağır çamurlu araçlar için 40-80 tl arası isterler gayet normal unutmayınki normal iç-dış 20 tl. ;) 10-20 liralara kışın ağır çamurlu araç kolay kolay kimse yıkamaz. ben mahmutbeyde 40 tl ye alt üst yıkatıyorum iç ve motor hariç ;)
, evet makinalar iski su basıncından az fazla basınç veriyor.çinin düşük kaliteli makinalarını,(ülkemiz insanı anlayamaz diyerekten) 3.dünya ülkesi niyetine getiriyorlar.CE TÜV kaşeleri olduğu halde bunların etiket değerleri yanlış,kısaca fiyatları küçük ama kandırmaca büyük.

Etiketler

Siz grubu kurun ben geliyorum ama kurallar belli şimdiden abi :smiley:

erensezgin' Alıntı:
Siz grubu kurun ben geliyorum ama kurallar belli şimdiden abi :smiley:
Böyle imalı imalı konuşmayın. ;D Biz yenileri korkutmayın. Bizim kurallarımız açık ve net gezilerimiz hafif. Aks kıracak, araç yuvarlayacak, 1 metreden zıplayacak, 90 cmden geçecek geziler yapmıyoruz.
En azından şimdilik, henüz.. ;D

lynx255' Alıntı:
Böyle imalı imalı konuşmayın. ;D Biz yenileri korkutmayın. Bizim kurallarımız açık ve net gezilerimiz hafif. Aks kıracak, araç yuvarlayacak, 1 metreden zıplayacak, 90 cmden geçecek geziler yapmıyoruz.
En azından şimdilik, henüz.. ;D

Öyle geziler bizde yapmayız yani daha doğrusu gezi yapacak grubumuza yok gezecek bitek dusterimiz var hemide BF li ya batacak yada kıracak mantığı ile devam :smiley:

erensezgin' Alıntı:
Ben almadım abi Serkan abi aldı dediki bu böyle olmaz ben araba almak isterken lastik aldık :smiley:
doğru yapmışınız lastik çok farkediyor göreceksin Eren
hayırlı olsun

Teşekkürler abi zaten araziye girdiğimiz yok ama güzel oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR