Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,128
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

lynx255' Alıntı:
Ben yıkattırmıyorum.. Geçen çamur maceramızdan sonra o hali ile servise bıraktım arabayı. Yıkamışlar sağ olsunlar. :smiley:)
tabi yıkatmazsın çamurun etrafından dolaştın bu gezide senden bukadar kaçamak beklemezdim ;D ;D

Etiketler

bu alt üst yıkama olayı çamurdan sonra şarttır
bostancı sanayide veya seyrantepede yıkatabilirsiniz ancak mecbur 60 tl civarı tutar

JUNİOR' Alıntı:
bu alt üst yıkama olayı çamurdan sonra şarttır
bostancı sanayide veya seyrantepede yıkatabilirsiniz ancak mecbur 60 tl civarı tutar

bide kuru yağlamayı unutmayın tabi ;)

HASAN_5434' Alıntı:
tabi yıkatmazsın çamurun etrafından dolaştın bu gezide senden bukadar kaçamak beklemezdim ;D ;D
Geçen kinin acısı henüz geçmemiş olabilir mi acaba? ;D ;D ;D
Video yok, fotoğraf yok, ne işim var çamurun içinde?
Sen çekiyorum de, bak bakalım kanalda çamur mamur kalıyor mu?
;D ;D ;D

hakkı57' Alıntı:
bide kuru yağlamayı unutmayın tabi ;)

kuru yağlama dediğiniz nedir, nereleri ne amaçla (rahat çalışması için, koruma için, vb) yağlıyorsunuz ?

lynx255' Alıntı:
Geçen kinin acısı henüz geçmemiş olabilir mi acaba? ;D ;D ;D
Video yok, fotoğraf yok, ne işim var çamurun içinde?
Sen çekiyorum de, bak bakalım kanalda çamur mamur kalıyor mu?
;D ;D ;D
Ya sen illede biri görsün diye mi çamura giriyorsun? ben zevk aldığım için dalıyorum birinin görmesine gerek yok ;D ;D

HASAN_5434' Alıntı:
işte bu nedenden dolayı göl kenarı veya tatlı su ya yakın yerlerde gezmek daha avantajlı gir göle iki tur at birde fırça oldummu yanında tamamdır ;D ;D

size böyle bir göl lazım :smiley: :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=fSWbMysQz7Y

HASAN_5434' Alıntı:
Ya sen illede biri görsün diye mi çamura giriyorsun? ben zevk aldığım için dalıyorum birinin görmesine gerek yok ;D ;D
Aldığımız zevki katlamak, paylaştıkça çoğaltmak diyelim..

devit3' Alıntı:
size böyle bir göl lazım :smiley: :smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=fSWbMysQz7Y
yufka burası..
Birde bunun göl versiyonu var:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBwqYPmzI_o[/youtube]

taş fırınıda var :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=426620117437236#!/photo.php?v=473606519405262&set=vb.100002677533140&type=3&permPage=1

lynx255' Alıntı:
Tam olarak unutmamamız gereken yerler nedir? Aks mafsalları, süspansiyonlar vs.?

freelander99' Alıntı:
kuru yağlama dediğiniz nedir, nereleri ne amaçla (rahat çalışması için, koruma için, vb) yağlıyorsunuz ?

aracın alt yürür paraçlarının bazıları gres yağı ile yağlanır.rotiller,aks başları,şaftlar gibi.üstünde glasörlük olan bütün parçaları yağlatınki bu parçalar yağsız kalarak zamanla arıza yapmasın ;)

devit3' Alıntı:
taş fırınıda var :D
https://www.facebook.com/photo.php?v=426620117437236#!/photo.php?v=473606519405262&set=vb.100002677533140&type=3&permPage=1
Bak bu iyimiş işte.. :smiley:

bunlar kafayı yemiş ;D
araç hurdalık nerdeyse ;)

hakkı57' Alıntı:
aracın alt yürür paraçlarının bazıları gres yağı ile yağlanır.rotiller,aks başları,şaftlar gibi.üstünde glasörlük olan bütün parçaları yağlatınki bu parçalar yağsız kalarak zamanla arıza yapmasın ;)
acaba bunlar kamyonete mi özgü yağlanması gereken yerler :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri