Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 190
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,114
Ynt: Bu Hafta Series Araçlarınızda Ne Yaptınız

bu haftada bişi yapamadık malum -10 -20 sıcaklıklarda çalıştıramadık bile:smiley:) benzinde hemde marş motorunu değiştireceğim sanırım.birde fikrim geldi çorum kalorifer yerine saç kurutma makinasını mobil çorum kaloriferi olarak kullanmayı düşünüyorum inverterde 220v hazır camın buğusuna buzuna arkada üşüyene ayaklara üfleyecek mobil çorum (saç kurutma makinası :smiley:))

Etiketler

ozo' Alıntı:
bu haftada bişi yapamadık malum -10 -20 sıcaklıklarda çalıştıramadık bile:smiley:) benzinde hemde marş motorunu değiştireceğim sanırım.birde fikrim geldi çorum kalorifer yerine saç kurutma makinasını mobil çorum kaloriferi olarak kullanmayı düşünüyorum inverterde 220v hazır camın buğusuna buzuna arkada üşüyene ayaklara üfleyecek mobil çorum (saç kurutma makinası :smiley:))

Süper fikirmiş:smiley:) merakla takip..

:smiley:)Sağlıklı şekilde çalışmakta saç kurutma makinalı çorum.memnunum tavsiye ederim birde elektrikli battaniyemde var koltuğun sırt ve oturak ısıtması hangi lüks arabada var canım:smiley:

Öyle bir araba aldın ki sana yapacak iş kalmadı. Serdar ın Arabası da o yolda ilerliyor. 2-3 şey kaldı bunlar da elden geçince ona da yapacak birşey kalmayacak....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ah keşke ah keşke
Marş motorunu elektrikçiye söktürdüm evde tüm parçalarını Tektek söktüm bakalım toplayabilecek ve çalıştırabilecekmiyim gerekli parçaları değiştirince

Burada Gözardı edilmeyecek bir konu var. Arabalar 30-40 Yaşında. Her nekadar herşeyi yenilense de mutlaka birşeyler arızalanacak. Aracınız klasik araç sınıfında artık.
Iyi yanından bakın. Herkes yolda kafasını çevirip BAKIYOR...

Sent from my iPhone using Tapatalk

:smiley:) oda yeter zaten uğraştığımıza

Yaptım Marş motorunu hatta bi soğutucu ufak bi fan bile taktım.montajını yaptırdım sorun yok çalışıyor marşa 10sn basıyosam soğutucu fanı 1 dakika falan çalıştırıyorum umarım uzun ömürlü olacak herşey seriesler için ve onlarla güzel:smiley:)

Ha bide bujileri değiştik rölantiyi az miktar yükseltildi.avanslara bakıldı ince ayar verildi tıkır tıkır maşallah. Birde usta dediki boğuluyor motor ilk marşa basarken benzinde daha çok oluyorda . Sen dedi gazda çalıştır hatta 0 konumuna al hiç yakıt gitmesin marşa bas ve gaza geçir hemen.sanki faydasını gördüm gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=aODSv98aAZw

1 . dakikadaki çalıştırma kolundan istiyorum
olsa iyiolur

:smiley:)) tahmin etmiştim bi sende vardır.kaç kuruştu yaklaşık hatırlıyormusun bide onun ucu nasıl bişey tampondaki boşluk farklı döndürülen yerdeki şekilleri farklı:smiley: bilemedim sanki bi aparat lazım dönecek kısma?

ozo' Alıntı:
:smiley:)) tahmin etmiştim bi sende vardır.kaç kuruştu yaklaşık hatırlıyormusun bide onun ucu nasıl bişey tampondaki boşluk farklı döndürülen yerdeki şekilleri farklı:smiley: bilemedim sanki bi aparat lazım dönecek kısma?
:smiley:)))))))) 60 tl gibi bişeydi, kur patladıktan sonra olsun 90 tl. Yapmaya kalksan daha pahallı olur. Kranka giren yeri T. Başka numara yok, koltuk arkasında klipslere oturuyor. Ama tehlikeli bişi, başparmak uçuruyormuş:smiley:)) Tekniği var youtubeda, çalışmak lazım...

:smiley:) aman aman başparmak içim bir hoş oldu.vazgeçtim ben marş motorum yeni zaten :smiley:)))))
ama dursa iyiolur bi köşede insan kendini emniyette hisseder başparmak hariç :smiley:.ama orada T nin gireceği yer yok kare kesitli bi körtapa gibi bişi var kasnağı tutan merkezinden.

Eski model ingiliz araçların olmazsa olmazlarından. Tabikii bu durumda bütün serieslerde olan son derece faydalı bir aksesuar. Bunu kendinizde yaptırabilirsiniz. Tek sıkıntı olan ise krank kasnağının üzerinde bulunan büyük civatanın değişmesi. Buraya takılacak civatanın ismine "kurt ağzı" denir. O olmadan marş kolu hiçbir şeye yaramaz. Ben bir bakıyım sanırım bende birkaç tane olacaktı. Bulursam gönderirim. Şayet marş kolunu yaptırıp yada alacaksanız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,651
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR