Direksiyonun solundaki orjinal anahtar panosuna ve anahtarlarına dokunmuyorum serdar. Orası orjinal kalsın.
Öndeki iki havalandırmanın arasında 16 cm lik kapalı bir alan var. oraya göre anahtar panosu yaptım. Yarın monte ederim allah kısmet ederse.iki yanını da üçgen şekilde kapadım mı içine su yada toz da giremez.
Elektrikçiye bunları hazırlamak lazım. Yoksa elektrikçi kendinden uyduruk bir şey yapar güzel de durmaz...
ben panel yaptım ama istediğim gibi olmadı güzel değil üzerinde 5 anahtar yeri navigasyon 3 lü çakmak yeri usb şarj yeri ilerde daha güzelini yapacam polyester ile
Olm orjinalini bozmuyorum ya. Müzelik kalsın o kısmı. Orijinalden devam edersem araba yanacak. Kontrol paneli dediysek öyle abartılı kocaman değil. 15x16 cm
Hacı şu işler bitsin petlas ın çok güzel çamur lastiklerini gördüm arkadaşın RRC nde. Onlardan alacağım allah nasip ederse. JAntın kaldırabileceği en ince ebat neyse onu alacağım. Kalın lastik güzel duruyor ama yoruyor arabayı.
Hacı şu işler bitsin petlas ın çok güzel çamur lastiklerini gördüm arkadaşın RRC nde. Onlardan alacağım allah nasip ederse. JAntın kaldırabileceği en ince ebat neyse onu alacağım. Kalın lastik güzel duruyor ama yoruyor arabayı.
Hacı ofset jantlara en ince ne uyarsa. Mevcut ebat yanılmıyorsam 265/75/16 idi. 7,50/16 235/75/16 ya denk geliyor sanırım. Jant 235 i kurtarmaz sanırım. 245 yada 250 ye razıyım.
Hacı ofset jantlara en ince ne uyarsa. Mevcut ebat yanılmıyorsam 265/75/16 idi. 7,50/16 235/75/16 ya denk geliyor sanırım. Jant 235 i kurtarmaz sanırım. 245 yada 250 ye razıyım.