KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Orjinal olmayan tamponda galvaniz ne arasın hacı? Galvaniz kiloya göre kaplamıyor. Sırf ön tampon en az 50 kg gelir. Arkayla beraber en az 70-80 kg. Tampon parası kadar para verir galvaniz kaplamaya. Sanmıyorum benimkinde altta galvaniz olacağını. Onun yerine siyah mat otoboyası ile boyadım çok şık durdu
Orjinal olmayan tamponda galvaniz ne arasın hacı? Galvaniz kiloya göre kaplamıyor. Sırf ön tampon en az 50 kg gelir. Arkayla beraber en az 70-80 kg. Tampon parası kadar para verir galvaniz kaplamaya. Sanmıyorum benimkinde altta galvaniz olacağını. Onun yerine siyah mat otoboyası ile boyadım çok şık durdu
Umut Abi'ni kızdırma Erdal. Aslında em makbulü en orjinal olup ayakta kalanı. Arabalarımızın hiçbiri onunkinin eline su dökemez. Maaşallahı var arabasının.
Tşk ederim erdal.
Ben yaparım kötü olur mu?
Haftaya şu elektrik tesisatımı da komple yenileyeyim yeni sigorta kutusu da yapayım da o zaman daha güzel olacak inşallah...
Tşk ederim erdal.
Ben yaparım kötü olur mu?
Haftaya şu elektrik tesisatımı da komple yenileyeyim yeni sigorta kutusu da yapayım da o zaman daha güzel olacak inşallah...
Ben yapmıcam hacı. Zaten üzerindeki tesisata güvenmiyorum. Üzerindeki bütün kablolar sökülecek 0 dan yeni kablo tesisatı sigorta kutusu. Hatta kablo hariç diğer malzemeleri aldım bile.