.
Erhan bey, sanırım planınız klasik tarz ve mutfak birimi sürgülü kapı önü olmalı ?
Bu durumda gördüğüm kadarıyla (?) tüp dolabınızı arka soldan, arka sağa almanız ve böylelikle tabana kadar inmek zorunda kalmamanız, borulardan belki yarıdan fazla tasarruf etmenize sebep de olabilecek daha kolay ve güvenli bir çözüm olabilirdi ?
Avrupa’da profesyonel üreticiler gaz dolabı ve tüketicilerini çoğunlukla aracın ayni tarafına konumlandırmaktalar. Uydukları diğer norm ve yapı tarzları ilginizi çekerse aşağıda imzamdaki “Karavanda Gaz Sistemi” dosyasını indirebilirsiniz.
Örneğin, gaz dolabının yapısı, bağlantılar veya boru sabitleme klipsleri gibi.
Yatağınızı sabit yapmanız, karavanınızı ilerde ara sıra olsa da büyük eşya taşımak için kullanmayacağınızı düşündürüyor ?
Tecrübem olmasa da denilene göre kaynak işlerini araç içinde veya üzerinde yapmanın, boyanın görülmese de kıvılcımlar yüzünden zarar alarak sonuçta paslanmaya yol açabilmesine dikkat çekilmekte. Umarım en azından gerekli önlemleri almışsınızdır ?
Hani bir de sabit yatak yapımının öne alınmasının, özellikle yatak altı izolasyonu zorlaştırma etkisi olabilir mi, diye soracaktım ama beni başlığınızdan atmanızdan korkuyorum..
Başlığınızın adını çok beğendim. Telif hakkı sizin mi ?
.