Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,297

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Herşeyiyle çok güzel görünüyor :smiley:

789501AwcAXz5n3nkAAAABAAAAAAAAAAA_.jpg

sağ ön aks kesmiş onu değiştirdik bir de bu arada

başka bir sıkıntı yürüyenle ilgili yok allaha şükür...

burçlar değişecek, fren hortumları arabadaki hepsi değişiyor onlar var...

rot kolları, direksiyon amortisörü ve alt koruma takılacak

perşembe elektrikçiye geçiş yapacak gibi duruyor

sağol ibrahim abi:smiley:

Merhabala Göktuğ..... Süper olmuş yahuuuuu....... Güle güle kullan.. Bunu araziye nasıl çıkarcan?Ben kıyamazdım ya... :D

merhaba göktuğ bey... sitede, onlarca defender toplanmış, hala da toplanmakta. birçoğunu da sindire sindire inceledim, okudum... diğer abiler alınmasınlar ama, sizin defender bir başka etkiledi beni. nedenini tam olarak bilmiyorum ama, başka bir hava olduğu kesin ;D
belkide seçtiğiniz renk, toplama aşamasındaki sadelik, sizin samimi anlatışınız etkili olmuştur bilemiyorum...
İnşallah aracınıza benim nazarım değmez ;D

bu vesile ile aklımda takılan sorulardan birini sormak istiyorum size...
aracınıza yan basamak uygulaması düşünüyormusunuz???
aklınızda bir model varmı???
eğer yanlış hatırlamıyorsam umut bey'in beyaz defender ında farklı bir uygulama yapılmış...daha önce inceleme fırsatınız oldu mu bilemiyorum, ama kullanışlı gözüküyo...

çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum... Ekrem.

teşekkürler iyi dilekleriniz için öncelikle:smiley:

yan basamak kısmına gelince... düz boru tipi düşünüyordum vazgeçtim. bunun yerine tekli basamaklar var Kayalar da satılıyor:

0501091455.jpg

bunlardan 2 sağ 2 sol 1 tane de 5.kapıya koyamk üzere alıp takmayı düşünüyorum... yoksa boy uzun değil, her hafta pantalon almak durumunda kalırım iner binerken ;D

bende tam bu basamakları kastetmiştim...
araca montajı hakkında bilginiz varmı ? kapı ile bağlantılı çalışıyo anladığım kadarıyla... aracın taban sacında herhangi bir delme-kesme işlemi gerekiyor mu???

keçelikalem' Alıntı:
araca montajı hakkında bilginiz varmı ? kapı ile bağlantılı çalışıyo anladığım kadarıyla... aracın taban sacında herhangi bir delme-kesme işlemi gerekiyor mu???

yok kapıdan filan bağımsız. taban sacına da müdahle yok direkt olarak şaseye sabitleniyor diye biliyorum ben. yani taban sacına bir işlem yapılmıyor

keçelikalem' Alıntı:

http://www.ownerinfo.landrover.com/extfree2viewlrprod/index.jsp

buradan arama yaptırırsanız;

defender,
Accessory Fitting Instructions,
side step diye seçip,

arama yapınca çıkan linkten montajlanmasını görebilirsiniz

resimler çizim olduğu için pek anlaşılır değil...
sizin uygulamanızı merakla bekliycem... gerçek fotoğraflar her zaman daha açıklayıcı oluyor...
kolaylıklar diliyorum...

Selam Gökuğ,

Hayırlı olsun son durum, bir süredir yazılanları takip ediyorum ama hiçbir konuya birşey yazmadım.

Maşallah, artık çok bişey kalmadı galiba. Gelişmeler çok güzel.

Barış

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.