Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,190
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

ihg70' Alıntı:
Göktuğ, ne oldu trafik-plaka işleri?
10 gündür ses seda yok senden.
Yoksa inzibatlar yakalayıp götürdüler mi ? ;D

10 gün kaldı LR buluşmasına, geliyor musun?

Hadi Göktuğ bitir şu işi artık.

Etiketler

valla 2 haftadır projeci yüzünden bekledim. olmadı da. boşu boşuna yani... istanbuldan onaylanmıyormuş, şehirdışından yapacaklarmış, odadan geçmemişmişmiş filan fişmekan...

yarın lider trafik varmış, ümraniyede oraya verecem ruhsat işlerini, umarım yetişir....

göktu' Alıntı:
valla 2 haftadır projeci yüzünden bekledim. olmadı da. boşu boşuna yani... istanbuldan onaylanmıyormuş, şehirdışından yapacaklarmış, odadan geçmemişmişmiş filan fişmekan...

yarın lider trafik varmış, ümraniyede oraya verecem ruhsat işlerini, umarım yetişir....

bende işlemlerin ankaradan olduğunu yaklaşık 1 buçuk ay sürdüğünü duymuştum:S

Benim projeler de İstanbul dışından olmuştu..
Nerseydi bilmiyorum. Muameleciye vermiştim.
Muayene dahil 2 hafta srümüştü

nordic1903' Alıntı:
Hahaha gürlüyosun ama yağamazsın :smiley: Sen karar versen bile biz engelleriz o arabayı yakmanı :smiley: Şaka bi yana inşallah kısa zamanda bu konuyu da halledersin kardeşim..
sağolasın Cenk

bıraktım bugün bakalım bekleyecez:smiley:

tavan döşemeleri de aynen Ünal usta nın dediği gibi, kime gitsem olmaz bunlar dedi, bende Kayalar'dan aldım tavan döşemesini tabi daha takılmadı bende evde duruyor araba da trafikçilerde:D

göktu' Alıntı:
sağolasın Cenk

bıraktım bugün bakalım bekleyecez:smiley:

tavan döşemeleri de aynen Ünal usta nın dediği gibi, kime gitsem olmaz bunlar dedi, bende Kayalar'dan aldım tavan döşemesini tabi daha takılmadı bende evde duruyor araba da trafikçilerde:D

Maslak Promekada Hasan abinin kalıpları vardı..Onları araştırdın mı ??

Ah be kardeşim :smiley: Burası neden var :smiley: Hadi onu geçtim az buçuk bi görüşmüşlüğümüz var ..Aradığın şeyler için bana haber versen çözeriz bi şekilde :smiley:

Kaç para verdin ??

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26101.0

Bu kalıpları Hasan Bey çok para vererek yaptırmıştı ama kalıplar Barbaros'ta duruyodu..Hala da oradadır muhtemelen..Çok eski bi olay aslında :smiley:

nordic1903' Alıntı:
Ah be kardeşim :smiley: Burası neden var :smiley: Hadi onu geçtim az buçuk bi görüşmüşlüğümüz var ..Aradığın şeyler için bana haber versen çözeriz bi şekilde :smiley:

Kaç para verdin ??

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26101.0

Bu kalıpları Hasan Bey çok para vererek yaptırmıştı ama kalıplar Barbaros'ta duruyodu..Hala da oradadır muhtemelen..Çok eski bi olay aslında :smiley:

800 tl verdik cenk valla:D

aah ah
ne bileyim aldım gazı kendi kendime gittim ben de

peah!:D

Bencede iade edilmesinde yarar var ,
cenk bey haklı . Bu kadar masraf yeter fazlası müsriflik diye düşünüyorum.
Bu iş takipçileri böyle 1 ay derler 6 ay sürer.

bakalım ruhsat bu haftaiçi çıkacak mı:smiley:

tavan döşemesi alındı,
koltuk ısıtmasını da çalışır hale getirmeye karar verdim, aldım o yüzden takılacak mekanizmasını
en arkaya 2 kolon takılması için trimlerini de aldım

şu 2020 model konsoluna takılı kafam son zamanlarda iyiden iyiye...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR