Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 136,034
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

plaka çıkmadı abi

bende ciddi ciddi sıkıldım desem yeridir:smiley:

projeci dün baktı etti proje için

bu haftaiçi filan çıkarsa
araçtan yana sıkıntı yok

sadece resmi evraklar ve plakam eksik abi

gelecem kısmetse ben de

Etiketler

Ben bu konuyu nasıl takip etmemişim ya. Tek kelimeyle mükemmel olmuş hele ön panjura hasta oldum yeni kasalar gibi olmuş o kabartmayla :smiley: Kazasız belasız günlerde binin. :smiley:

göktu' Alıntı:
plaka çıkmadı abi

bende ciddi ciddi sıkıldım desem yeridir:smiley:

projeci dün baktı etti proje için

bu haftaiçi filan çıkarsa
araçtan yana sıkıntı yok

sadece resmi evraklar ve plakam eksik abi

gelecem kısmetse ben de

Hadi hatırlısı, daha vakit var, yetişirsin.

Oradaki konuyu bozmama adına buraya döndüm kardeşim :smiley: Bu konu benim yaklaşık 6 aydır kafama takılan bi durum..Son yazdıklarınla aynaya bakarmış gibi oldum..Bu konuda tamamen aynı düşünüyorum..Ben de Expedition aracı olarak kullanmak amacıyla aldım ..Ve bazı yollarda 125 km/saat hıza kadar çıktığımda arabadaki yalpalanmayı görmeni isterdim..En son Bolu Sarıalan Buluşması sonrasında eve dönerken bile neler çektim..Yanımdan otobüs geçerken resmen sallanıyordum.

Demem o ki ; Bu araçlarda motoru değiştimenin temel sebebi otobanda hız yapmak değil..Tamam çok zorunlu hallerde 120-130 yapılsın ama sollama yaparken falan olsun bu..Yani sen değil Puma , TD5 bile taksan 110 -120 ortalama ile gideceksin Amasra'ya ya da Antalya'ya..Yani öyle yapman şiddetle önerilir ;D ;D

nordic1903' Alıntı:
Oradaki konuyu bozmama adına buraya döndüm kardeşim :smiley: Bu konu benim yaklaşık 6 aydır kafama takılan bi durum..Son yazdıklarınla aynaya bakarmış gibi oldum..Bu konuda tamamen aynı düşünüyorum..Ben de Expedition aracı olarak kullanmak amacıyla aldım ..Ve bazı yollarda 125 km/saat hıza kadar çıktığımda arabadaki yalpalanmayı görmeni isterdim..En son Bolu Sarıalan Buluşması sonrasında eve dönerken bile neler çektim..Yanımdan otobüs geçerken resmen sallanıyordum.

Demem o ki ; Bu araçlarda motoru değiştimenin temel sebebi otobanda hız yapmak değil..Tamam çok zorunlu hallerde 120-130 yapılsın ama sollama yaparken falan olsun bu..Yani sen değil Puma , TD5 bile taksan 110 -120 ortalama ile gideceksin Amasra'ya ya da Antalya'ya..Yani öyle yapman şiddetle önerilir ;D ;D
tamam ona da kabul Cenk

ama mesela idyelim boludan geçeceksin
tünel kapalı

nasıl çıkacvaskın da ineceksin o rampaları filan?
valla yani yapsın 130 140 da, bu kadar inlete inlete çıkmasın be abi o hızlara:smiley:

hani daha evvel hiç kullanmadım ben, şu 2 3 gundur kullanıyorum, aslında hayal kırıklığının en babasını yaşadım desem, yeridir

gidiş olarak:smiley:

göktu' Alıntı:
tamam ona da kabul Cenk

hani daha evvel hiç kullanmadım ben, şu 2 3 gundur kullanıyorum, aslında hayal kırıklığının en babasını yaşadım desem, yeridir

gidiş olarak:smiley:

Benim motor değiştirmek istememdeki yegane sebep o zaten..Yoksa ben yolda yine 110-120 yi aşmam ama yokuşta da o hızdan çok aşağıya düşmeden ilerleyebilirim..O konuda seninle hemfikirim..Bolu da 30-40 lara nasıl düştüğümü de ben bilirim :smiley:)

Hayalkırıklığı olmasın bu motor böyle..en sanırım ilk defa Defender kullanıyorsun bu hayalkırıklığı bundan kaynaklanıyo...Ama çözümü var :smiley: Şimdi muayeneni yeni yaptırdınbi dolu işlemden geçtin..Az bi sabret sonra takarsın bi Puma ya da 300 TDI

nordic1903' Alıntı:
Benim motor değiştirmek istememdeki yegane sebep o zaten..Yoksa ben yolda yine 110-120 yi aşmam ama yokuşta da o hızdan çok aşağıya düşmeden ilerleyebilirim..O konuda seninle hemfikirim..Bolu da 30-40 lara nasıl düştüğümü de ben bilirim :smiley:)

Hayalkırıklığı olmasın bu motor böyle..en sanırım ilk defa Defender kullanıyorsun bu hayalkırıklığı bundan kaynaklanıyo...Ama çözümü var :smiley: Şimdi muayeneni yeni yaptırdınbi dolu işlemden geçtin..Az bi sabret sonra takarsın bi Puma ya da 300 TDI

daha muyayeney girmedi ki:smiley:

plakasızım hala...

valla bakacam enine boyuna düşünecem, çabuk ve sağlıklı aynı zamanda problemsiz olarak kim yapar kaça yapar güzelce araştıracam, eğer askere gidene kadar yatmazsa defender, gitmeden yaptırmaya niyetim var aslında da... şu 1-2 ay içinde değil en azından ;D

bu işe kalkışacak olursan muhakkak haber et beni de

göktu' Alıntı:
daha muyayeney girmedi ki:smiley:

bu işe kalkışacak olursan muhakkak haber et beni de
Ben muayeneyi bekliyorum..O yüzden1 kuruş bile harcamıyorum..Ağustos 2011 de muayeneden çıkıp Eylül gibi motor atma işine başlayacağım inşallah..Ben muhtemelen Serkanla halledicem bu işi..

300 TDI + RN380 Şanzuman takıcam..

nordic1903' Alıntı:
Ben muayeneyi bekliyorum..O yüzden1 kuruş bile harcamıyorum..Ağustos 2011 de muayeneden çıkıp Eylül gibi motor atma işine başlayacağım inşallah..Ben muhtemelen Serkanla halledicem bu işi..

300 TDI + RN380 Şanzuman takıcam..
ağustostan evvel olsaydı belki eşlik edebilrdim de, artık gelince bende kısmetse Cenk:smiley:

Göktuğ, ne oldu trafik-plaka işleri?
10 gündür ses seda yok senden.
Yoksa inzibatlar yakalayıp götürdüler mi ? ;D

10 gün kaldı LR buluşmasına, geliyor musun?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
Dmcgaraj

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR