Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,311
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

ihg70' Alıntı:
Aynı fikirdeyim..

Bu arada baba-oğul giydiğiniz gömlekler şaaneymiş..
bize yok mu?

İbrahim kardeşim merhaba;

Gömlekleri beğendiğine sevindim, buradan da yazayım bari gömlekler kimin eseri, Volkan kardeşime teşekkür ediyorum tekrar. Sizlere de adresini vereyim isteyenleriniz varsa kendisi bir DEFENDER sevdalısı olarak seve seve yardımcı oluyor. Daha sonra farklı şeyler de yapacağız onunla...

Sanada yakışır kardeşim, ayrıca Göktuğ arkadaşımıza da yakışır, haydi sizde yaptırın bari de herhangi bir etkinlikte hep beraber giyeriz.

Buyrun adresi.

volkanduran_1974@hotmail.com

Selamlar.

Etiketler

hocam bende yeni üyelerdeniim.Forumda sizin modifiye 27 sayfa sürmüş.yek tek hepsine baktı.sabrınıza hayran kaldım.ama sanıyorum değmiş.aracanız harika olmuş.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

direksiyon aldım yeni de, sürtme yapıyor göbek kısmı, bakalım çözecez inşallah...

alt muhafazanın ayaklarında sıkıntı yaşadık, monatjını yapamadık,

olması gereken ayak delikli olan gibi olmalıymış, bizimkinin ayaklar diğerinden, humaya uğrayacam bakalım...

göktu' Alıntı:
teşekkürler Barış,
ufak tefek boya işleri çıktı araç içinde, arka koltuk montajından ötürü. onları da hallettikten sonra plaka işlemlerine başlamayı düşünüyorum

slm göktug hayırlı ugurlu olsun maşallah cok güzel olmuş kazasız belasız bin inşallah bu arada telefon no nu özelden yollarsan ileriki zamanlarda sormak istedigim bazı şeyler olucak fikir verirsin veya yardımcı olursun senin içinde uygunsa tabiii.......saygılar

göktu' Alıntı:
teşekkürler Barış,
ufak tefek boya işleri çıktı araç içinde, arka koltuk montajından ötürü. onları da hallettikten sonra plaka işlemlerine başlamayı düşünüyorum

NVR01' Alıntı:
slm göktug hayırlı ugurlu olsun maşallah cok güzel olmuş kazasız belasız bin inşallah bu arada telefon no nu özelden yollarsan ileriki zamanlarda sormak istedigim bazı şeyler olucak fikir verirsin veya yardımcı olursun senin içinde uygunsa tabiii.......saygılar

0532 545 45 37 duran

hepiniz sağolun arkadaşlar:smiley:

bu arada son durumu özetleyeyim:

alt muhafaza takılmadı, ayakları uymadı, onu değiştirip humadan takacaz,
tavan döşeme yenilenip takılacak,
konsolun bir parçası eksik onu alıp takacam,
hoparlörler takılmadı, montajlanacak yere karar verip halledecez,
direksiyon aldım onu takacaz ama sinayl kolunu attıracak şekilde takmak istiyorum,
bir de işte arka koltuk takılırken tadilat oldu ona boya vs yapılması gerekecek birazcık

bakalım halledecez bunları da

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR