Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,311
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Hayırlı olsun aracınız oldukça da diri duruyor. Bakalım ne çıkacak aşamalarda.

Etiketler

teşekkürler

valla aracı aldım 5 bin tl ye
harcamayı düşündüğüm miktar ilk etapta 10 bin TL

ama sanırım o rakamlara tam istediğim gibi olmayacak, aşacaz biraz:smiley:

Göktuğ Bey ;

Bu işler mutlaka maddiyata bakıyor ama sök - tak ve tekrar sök mantığıyla çalışırsanız emin olun çok daha fazla masraf olacak..Ayırdığınız 10 000 TL içine hangi masraf kalemleri giriyor ?

Saygılar

Cenk

göktuğ bey aracınız hayırlı olsun inşallah dilediğiniz gibi toplatıp kullanmak nasip olur.konuyu sonuna kadar takip edeceğim.fotoları özellikle ön göğüs kısmını ayrıntılı atabilirseniz çok iyi olur.kolay gele.

teşekkürler arkadaşlar....

avlla elimden geldiğince detaylı fotolar çekecem ilerleyen günlerde...

ilk aldığım halinin resimler mevcut onları da eklerim yakın zamanda

Sanırım aynı gün fakat farklı saatlerde Ünal Abideymişiz..Ben de bugün aracımı bıraktım..Çeta ve Şnorkel için..Yeni basılan kapılar gerçekten mükemmel işçilik barındırıyor..Arkadaşında gözüm kalmadı desem yalan olur..Neyse artık yapacak bişey yok :smiley:

Saygılar

Cenk

gösterge panelinin olması gerektiği yer:D

bu da komple ön kısımın hali:smiley:
beraber söktüğümüz Adil Usta resimdeki de:D

sökülü olan iç kısmına dair 1 2 resim buldum...:smiley:

içini toplarken dikkat etmem gereken birşey var mı tavsiye edeceğiniz veya önereceğiniz?

Slm göktuğ. kolay gelsin.. Calışmalar bütünhızıyla gidiyıor galiba. Yalnız ben fotogralarını göremiyorum. Kolay gelsin...

3 4 tane yeni resim çektim ekliym buraya...
bugün görmeye gittim benimkisini

ünal usta sol kapıları bitirmiş sağ kapılara geçmiş... 2 hafta daha işi var orada hayrılsııyla umarım gzüelce çıkacak...

eski kapımızın iç tarafı:

bu da dışı:

kapının profili:

bu da sol kapıların bitmiş hali...
,

!Bvvcvl!!mk~$(KGrHqMOKj0Evn9,iu19BMF0zPB,8!~~_12.jpg

kötü mü olur böyle yapsak farları?

yuvarlak olanı uymuş da, alttaki dikdörtgen far için bişi söyleyemeyeceğim.

suya karşı dayanıklı mı acaba?

Aracınız hayırlı olsun çok iyi bir seçim yapmışınız bende ilk olarak öyle bir başlangıç yaptım ama şimdi durum git gide bu araçllar üzerine kaydı spor merakım için ilerleyen zamanlarda kenara bi racing alıp koyacam :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR