gncfb1414' Alıntı:arkadaşlar bende almayı düşünüyorum mke den nasıl baglantıya geçebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.
ostirix' Alıntı:arkadaşlar seymende düzgün araç yok ihalede yok sanırım araçların hepsi perakendeye ayrılmış.Seymeni listeden çıkarın benc
hepsi perakende derken ihale olmadan,
pazarlık usulü mü satış... bilgi verireseniz sevinirim.
bekece' Alıntı:huralıklarda zaten ihalesiz satış var... 4150tl kapalı kasalar, 3500tl civarı açık kasalar. 3 defa ihaleye çıkarılıp satılamayan araçlar da zaten bu katagoriye girip öyle satışa çıkıyor...ostirix' Alıntı:arkadaşlar seymende düzgün araç yok ihalede yok sanırım araçların hepsi perakendeye ayrılmış.Seymeni listeden çıkarın benc
hepsi perakende derken ihale olmadan,
pazarlık usulü mü satış... bilgi verireseniz sevinirim.
seymen hakkında ise bilgim yok ne yazık ki...
öncelikle teşekkürler...bekece' Alıntı:Selamlar Göktuğ bey, öncelikle aracınız hayırlı olsun. En güzel sekilde toplayıp binmeniz temmenisyle.. Mkehurdasan a baktım. Bu yakınlarda ihale var. Araclar durumları nasıl? İhaleye Kırıkkalede mi girip aldınız? Zorlukları ve dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir? Bu aşamalardan geçen birisi olarak tavsiyeleriniz nedir? İnsalah bizde sizin land def. sahipi olmak umuduyla ! Ayrıca Ümraniye san. yakın oturuyorum. Buralara geldiniz de sizle tanışmk isterim. Görüşmek üzere.. İyi çalışmalar...
ben olabildiğince halledebileceğim işleri kendim halletmek istiyorum, o yüzden aslında bilgi alsam daha iyi olacak, herhalde en iyisi trafik şubeye gidip öğrenmek...bekece' Alıntı:Göktuğ bey bence en güzeli bu trafik işlemlerini bir trafik müsavir ine vermeniz.. Tse işi ise arac proje olayında Tse ye bağlı heyet gelip arac a bakarak proje yi onaylıyor. Müsavir de diğer evraklar ile trafik tescil işlemlerini yapmakta. Bu olayı yurdışndam iş makinesi ve cekici getirdiğimiz için biliyorum. zira bu insanlar işi bildiklerinden prosüdür daha akıcı oluyor...
çok teşekkürler...edaghan' Alıntı:Göktuğ bey,
Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileği ile.