veteran
Kemaliye Sevdalısı
valla herşey s2000 için hardtop almak istememle başladı
kışları yağmur çamur tente değilde hardtop olsun dedim, araştırmaya başladım... baktım fiyatları 4 5 bin TL civarı, bari 2. araç alır kışın ona binerim dedim... eh biraz da hobi amaçlı olsun dedik ve nivalara bakmaya başladım... nivaya o kadar para vermişken bari biraz daha büyük birşey olsun dedim bu sefer ve defender lara bakmaya başladım. ve istediğim gibi bir tane Kırıkkale'de bulup uğraşlar sonucu istanbula getirebildim
şuanda araç kaporta işleri için Ümraniye özentaş sanayide, kardeşler land rover da...
1 aya kadar çıkacak sanırım...
şimdilik ilk aldığım günden bir kaç foto paylaşiym
1987 2.5 dizel.
Kırıkkale MKE den çıkışımız...
Ankara'dan İstanbula gelmeyi beklerken
motor mekanik olarak öyle sorunlu filan değil araç, zaten ilk marşta da çalıştı
Tunceli Jandarma'dan gelmiş araç...
konsolu filan dağınıktı, bende yırtık pırtık parçaları tekrar kaplattım, kırık döküklerin yenilerini aldım... hepsin, depoya kaldırdım kaporta boya sonrası takacam...
koltuk lazım 2 tane, tavan ve zemin döşemesi için de seçenekler lazım tabi ki
gidip foto çektikçe eklerim artık buradan...
kaporta boya sonrası hedefim aracı evimin önüne çekip yavaş yavaş izolasyon işlerini kendi kendime halletmek... tabi yardım etmek isteyenlere hayır demem... sonrasında içini derleyip toplamak koltuk vs...
kışları yağmur çamur tente değilde hardtop olsun dedim, araştırmaya başladım... baktım fiyatları 4 5 bin TL civarı, bari 2. araç alır kışın ona binerim dedim... eh biraz da hobi amaçlı olsun dedik ve nivalara bakmaya başladım... nivaya o kadar para vermişken bari biraz daha büyük birşey olsun dedim bu sefer ve defender lara bakmaya başladım. ve istediğim gibi bir tane Kırıkkale'de bulup uğraşlar sonucu istanbula getirebildim
şuanda araç kaporta işleri için Ümraniye özentaş sanayide, kardeşler land rover da...
1 aya kadar çıkacak sanırım...
şimdilik ilk aldığım günden bir kaç foto paylaşiym
1987 2.5 dizel.
Kırıkkale MKE den çıkışımız...
Ankara'dan İstanbula gelmeyi beklerken
motor mekanik olarak öyle sorunlu filan değil araç, zaten ilk marşta da çalıştı
Tunceli Jandarma'dan gelmiş araç...
konsolu filan dağınıktı, bende yırtık pırtık parçaları tekrar kaplattım, kırık döküklerin yenilerini aldım... hepsin, depoya kaldırdım kaporta boya sonrası takacam...
koltuk lazım 2 tane, tavan ve zemin döşemesi için de seçenekler lazım tabi ki
gidip foto çektikçe eklerim artık buradan...
kaporta boya sonrası hedefim aracı evimin önüne çekip yavaş yavaş izolasyon işlerini kendi kendime halletmek... tabi yardım etmek isteyenlere hayır demem... sonrasında içini derleyip toplamak koltuk vs...