Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 939
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 135,300

veteran

Kemaliye Sevdalısı
Yer
istanbul
Web
www.cankurtarangida.com
valla herşey s2000 için hardtop almak istememle başladı:smiley:
kışları yağmur çamur tente değilde hardtop olsun dedim, araştırmaya başladım... baktım fiyatları 4 5 bin TL civarı, bari 2. araç alır kışın ona binerim dedim... eh biraz da hobi amaçlı olsun dedik ve nivalara bakmaya başladım... nivaya o kadar para vermişken bari biraz daha büyük birşey olsun dedim bu sefer ve defender lara bakmaya başladım. ve istediğim gibi bir tane Kırıkkale'de bulup uğraşlar sonucu istanbula getirebildim:smiley:

şuanda araç kaporta işleri için Ümraniye özentaş sanayide, kardeşler land rover da...
1 aya kadar çıkacak sanırım...

şimdilik ilk aldığım günden bir kaç foto paylaşiym

1987 2.5 dizel.

Kırıkkale MKE den çıkışımız...

Ankara'dan İstanbula gelmeyi beklerken

motor mekanik olarak öyle sorunlu filan değil araç, zaten ilk marşta da çalıştı:smiley:
Tunceli Jandarma'dan gelmiş araç...

konsolu filan dağınıktı, bende yırtık pırtık parçaları tekrar kaplattım, kırık döküklerin yenilerini aldım... hepsin, depoya kaldırdım kaporta boya sonrası takacam...
koltuk lazım 2 tane, tavan ve zemin döşemesi için de seçenekler lazım tabi ki:smiley:

gidip foto çektikçe eklerim artık buradan...

kaporta boya sonrası hedefim aracı evimin önüne çekip yavaş yavaş izolasyon işlerini kendi kendime halletmek... tabi yardım etmek isteyenlere hayır demem:smiley:... sonrasında içini derleyip toplamak koltuk vs...

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Hayırlı olsun, kazasız belasız, keyifle binmenizi dilerim.

İlk önce hayırlı olsun diyeyim;

Aracı kaça ve nereden aldınız (ihaledenmi,yoksa ikinci eldenmi?)

Bu defender bende de hastalık oldu,inşallah sahibi olmak nasip olur :smiley:

selçukdinç' Alıntı:
İlk önce hayırlı olsun diyeyim;

Aracı kaça ve nereden aldınız (ihaledenmi,yoksa ikinci eldenmi?)

Bu defender bende de hastalık oldu,inşallah sahibi olmak nasip olur :smiley:
teşekkürler

Kırıkkale MKE dan aldım. ilk tescili kısmet olursa benden görecek:smiley:

Hayırlı olsun..Demek o aracın sahibi sizdiniz ..Daha dün Ünal Abiyle bu konuda konuştuk ..Çok derine dalmadan toplamayı düşünüyormuşsunuz ? Sebebi ekonomik mi ? Yoksa biran önce binmek istemenin verdiği acelecilik mi ?

Saygılarımla

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Hayırlı olsun..Demek o aracın sahibi sizdiniz ..Daha dün Ünal Abiyle bu konuda konuştuk ..Çok derine dalmadan toplamayı düşünüyormuşsunuz ? Sebebi ekonomik mi ? Yoksa biran önce binmek istemenin verdiği acelecilik mi ?

Saygılarımla

Cenk
yan vallahi çok derine inmeden derken... şaseden ayırıp toplama işine bütçe yetmez benim... ayırmadan kaporta olarak neyi varsa zaten elden geçirecek usta... yoksa acelecilikten değil:smiley:

zaten herhalde benim bunu kullanabilecek hale getirmem istediğim gibi, maddi manevi olarak yıl sonunu bulur...

İyi bir adres seçtiğiniz bi gerçek..Ünal Usta bu konuda çok çok iyidir..Nacizane fikrim eğer çok büyük fiyat farkı yoksa şaseye de işlem yapın..Boya için zaten sökülecek aracınız..

Saygılar

Cenk

teşekkürler ilgi alakanız için öncelikle

bugün gidecem araca bakmaya iş çıkışı zaten. ama işin maliyetinde rahatsız edici bir fark oluyor işte o yüzden zorlar beni.. eğer ki çok rahatsız ederse ilerleyen zamanlarda belki gidebilirim öyle birşeye de.. şu esnada imkansızdan az biraz daha imkanım var:D

öğrendiğim ilk şey; maddi manevi zor bir iş olduğu:smiley:

Aracımı alana kadar yaptığım hesaplarla muhtemelen maliye bakanı olurdum :D ben de aynı yoldan geçtim..şasiden toplamayı çok istiyordum ama açık konuşayım 20 000 TL den fazla harcamaya gücüm elvermiyordu..Mecburen düzgün toplanmışını buldum..Tahmin ediyorum sizin de buna yakın bi maliyetiniz olacak..Ama en azından Ünal Usta çıkışlı olacak..

Merak ettiğiniz herşeyi burada bulabilecek olmanız da ayrı bi avantaj..Renk olarak ne düşünüyorsunuz ?

Sizin aracın yanındaki gibi bir Beyaz hiç fena olmazdı :D Gerçi Ünal Usta sizi yönlendirir mutlaka ama Kayalar OTO ve Huma OTO aradığınızı bulmanızda çok elverişli kaynaklar olacaktır..Ben de haftasonu Ünal Ustanın yanında olacağım..Çamurluklara çeta ve Şnorkel montajı için gideceğim..Muhtemelen karşılaşırız bundan sonra bol bol ..

haftasonu istanbul dışında olacağım ama haftaiçleri imkan buldukça gidecem yanına valla iyi olur, tanışırız orada illa ki...

kel başımdan zaten tanırsınız beni:smiley:

parça için kayalara gidiyorum zaten bu arada da... tampondu filan huma oto da var istediğim... bilemiyorum ama vallahi billahi acaip kara karıştırıcı işler gerçekten de:smiley:

LR aracınız hayırlı olsun.

Daha büyük boyutlu fotoğraf yok mu acaba.?

Araç üzerinde ki çalışmaları da fotoğraflamayı unutmayınız.
Aracımız yok,fotoğraflar ile avunuyor , Tabanway Off-Road ile geziyoruz.
;D

Tubular Tampon düşünüyorsunuz sanırım..Ben direkt Camel Trophy tamponu yaptırmayı planlıyorum..Ne istediğimize karar vermemiz çok önemli..Bir de iyi bir usta şart..Doğru yönlendirecek , uygun şeyler tavsiye edecek , halden anlayacak..Gerisi sırayla halloluyor.

TezzMertek' Alıntı:
LR aracınız hayırlı olsun.

Daha büyük boyutlu fotoğraf yok mu acaba.?

Araç üzerinde ki çalışmaları da fotoğraflamayı unutmayınız.
Aracımız yok,fotoğraflar ile avunuyor , Tabanway Off-Road ile geziyoruz.
;D

Öyle demeyin Murat bey ;

Bizler de sizin gezilerinize ve özellikle Yiyenbilir fotoğraflarınızla rüyalara dalıyoruz..Hatta açken kendimizi bile kaybediyoruz..

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.