Boydan Boya Karadeniz 2009

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan the venturer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,506

Etiketler
Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009

horasani' Alıntı:
polemik sebebini anlamış değilim,motorcu adam hoşgörülü ve anlayışlı olur bence.
birbirimizin kalbini kırmaya değmez ,çünkü hayat çok kısa.
gezi ise güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler....
:smiley: Yorumlarınız için teşekkür ederim. Selamlar.

Gerçekten muhteşem, bi Karadenizli olaraktan bu fotoğrafları görmek beni dahada mutlu etti.
Sizin Karadeniz turunuz eskiye dayansada malum yeni üye olduğum için yeni görüyorum ben bunların hepsini.

MERHABA .GEZİNİZ GÜZEL OLMUŞ bizde bu sene ankara -artvin yapmayı dünüyoruz inşaallah .rota aşağı yukarı belli .bana yer isimleriyle gidilmesi gereken yerleri yazarsanı sevinirim tsk.

Karadeniz turuna üç kez bende gittim,bu yaz sezonda arkadaşlarla tekrar çıkıcaz görmediyimiz yaylalara. Motosikletle yorucu ama keyifli oluyor,yöre halkı güvenilir esnafı temiz.Akdeniz turuna onbir kez katıldım fakat karadenizden aldıgım tadı bulamadım.Saglıklı keyifli sürüşler.

SDC10572.JPG

NAKİ' Alıntı:
Karadeniz turuna üç kez bende gittim,bu yaz sezonda arkadaşlarla tekrar çıkıcaz görmediyimiz yaylalara. Motosikletle yorucu ama keyifli oluyor,yöre halkı güvenilir esnafı temiz.Akdeniz turuna onbir kez katıldım fakat karadenizden aldıgım tadı bulamadım.Saglıklı keyifli sürüşler.
Açıkçası ülkemizin her yanı bir harika. Ben bu yaz doğu ve güneydoğuyu çok ayrıntılı gezdim ve pek çok şeyin bize TV'de gösterildiği gibi olmadığını anladım. Buralarda da doğa ve misafirperverlik bir harika idi. Kesinlikle tavsiye ederim. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Çok güzel bir gezi olmuş, tebrikler. Aynı rotayı birgün bende yaparım inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR