Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAZIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,636

Etiketler
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

arkadaslar selamlar !

ingiltereden £500-£800 arasi benzinli G'den komple on arka dingil alma imkanim olabilir.uzerinde on arka diff lock mevcut.

tek sorun/konu ingiltereden tr'ye gondermek.....

dusuncesi olan yazsin...

ingiltere zor ama kıbrıs uzerinden gelebilir belki..

özel ithalatta gümrük ile uğraşmanız gerekebilir buda size alacağınız parça fiyatı kadar maliyet getirebilir....

yurt dışından mal alırken kesinlikle sohpet edilmeli malın fiyatı düşük beyan edilmeli ben oto müzik sistemleri ürünleri için bu yola başvuruyorum o zaman maliyet aşağı iniyor...

ama kıbrısta bir çözüm yolu.... diğer çözümde bulgaristan hurdalıkları veya bulgaristana istetmek parçayı...

Huseyin abi selamlar,

Eger boyle bir imkan varsa ben almak isterim acikcasi.
Zaten yedek parca ithalatı ile ugrastigimiz icin problem yasamayacagimizi dusunuyorum.
Sadece parcanin yeni olarak beyan edilmesi gerekir.
Kullanilmis yedek parca ithalatı yasak.

Acaba kac model aractan sokulmus bu dingiller?

Tesekkurler,
Nazim

nazim parcalar 1986-87 model G'den cikma.

benim dusuncem var.....

parcalar kibrisa gelince sizde araciniza atlayip gelin, taktirin guzel adamizi gezip gidin.... ;)

ancak soyle bir durum var, ben bu isi sadece sizlere kolaylik olsun diye yaparim. hic bir kar'im yok. dolayisiyle is ciddiye giderse parayi pesin almam gerekir

lutfen yanlis anlamayin beni. burda bulunan bir kac abimiz beni az cok taniyor sanrirm.....kimsenin hakkini almam,istemem.

selamlar, saygilar.

[amac, herkesin diff lock'lari olsun ;D ;D ;D]

daha yeni model bulamazmıyız abi :smiley:

cem, 463 seri'nin dingilleri bulmak resadiye altinina benzer......cok zor.

ama bisey duyarsam hemen aktaririm.

evet abi çok zor bulamıyorum bende :smiley:
oyüzden belki bir umut diye sordum

Huseyin Abi Selamlar,

Sen iş tamamdır de hemen hesabına çıkarayım parayı. Kıbrıs'a da hiç gitmemiştim daha önce, dediğin şekil süper olur bence de.

Teşekkürler,
Nazim

ok, ben tam ilgileniyorum bu konuyla ;) tam maaliyet ciksin,tasimacilik falan...sana en erken zamanda bildiririm.

ha,,,,olurda bir aksilik olur allah korusun tum paranizi iade ederim size,hic kuskunuz olmasin.

birde cemco'nun isini halledebilsek,neyse tek tek... ;)

Teşekkürler Hüseyin abi.
Haber bekliyorum ben senden...

huseyın abı
gelırken bır suru 460 parcası getırecem yanımda sana :smiley:

Merhaba Hüseyin Abi,

Banada komple yeni tip ön göğüs lazım, Türkiye'de nereye baktıysam bulamadım acaba İngiltere'de varmıdır abi. Bu gidişle biz Kıbrıs'a bi G-konvoyu yaparız gibime geliyor :smiley:

Görüşmek dileğiyle,

Cenk ÖZATAY

Hüseyin abi,

Var mıdır abi difflerle ilgili gelişme?

Nazım

arkadaslar, illeriki ayalrda uk'den komple G getirmek isterim. kibrisda parcalayip sizlere ve kibrisda bulunan G sahiplerine uygun fiyatlara parca satmak amacim var..

gelismelerden sizi haberdar edecem. ancak genelde 460 parcalari olacak,463'ler hurdaya cikmaz....RAJONA TERS !!!! ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

SON KONULAR

Geri