Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAZIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,652
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Adresini alıp mutalaka uğramam gerekiyor :smiley: siz ihaleden aldınız sanırsam bu aracı.

Etiketler

evet ihaleden aldık bizde

iyiymiş işte o ucuza almışsınızdır hayırlısı ya burda olaydım bende gelirdim ihaleye....Adresi verirmisiniz?

bursa beşyol'da marmara hurdalığının arkaasında dükkan sen bursa ya gidceğin zaman ara ben seni yönlendiririm.

ara derken cem bey Telefonu özelden yollayabilirmisiniz...

Arkadaşlar hayırlı olsun.,
Araçları nereden, kaça aldınız acaba?

hayırlı ugurlu olsun yeni aracınız...

alper

aracınızın akınsal sanayiye gelişine bizzat tanık oldum.yanımda yedi yaşında oğlumla kedinin ciğere bakması gibi baktım aracınıza.kamyondan indirdikten sonra servisteki bir arkadaş deneme turu attı.sesi harikaydı.aracınız hayırlı olsun ve kazasız güle güle kullanın. bu aracın gezenbilirle alakalı olacağını tahmin etmiştim ve işte bu araç şu an bu sitede.
demek ki off-road araç konusunda kafa yoran herkes bir şekilde gezenbilir ile alakalı.bu da alanında otorite demekl.

Evet araçlarla ilgili hertürlü teknik ve fantastik bilgiyi bulabiliriz bukadar beynin içinde.Heralde fotoğraflardada çıkmışsınızdır :smiley: Valla benimde gözüm aracımdan başka bişiy görmüyodu o sıra açıkçası.İyi dilekleriniz için çok sağolun...

selam ali, aracin cok guzel gorunuyor.. hayirli ugurlu olsun...

uzun sasi G'nin ayri bir havasi var. boyle arac uzerine cok guzel seyler olur.

kolay gelsin simdiden ;)

Teşekkürler hüseyin abi.Ara. anlamadığım bir şekilde fotoğraflarda normalden daha güzel görüküyo hakkaten, ruhunun güzelliği diye düşünüyorum :p
Buarada dün 20 lt mazot koydum 80 km yol yapabildim heralde bi pompa ayarı gerekiyo yoxa çyrenci halimle ben bununla naparım...

Merhaba Ali,

Yeni aracın hayırlı olsun, araç gerçekten güzel duruyor. G-serisi gerçekten diğer araçlardan çok farklı ve kendine has ruhu olan bir araç. G-serisi araçları toparlamak gerçekten sabır ve zahmet isteyen maliyetli bir iş ama bir o kadar zevkli. Aracına yeni birşeyler yaptırdıkça mutluluğun çok daha fazla artıyor ve her geçen gün aracına bağlanıyorsun. Aracınla ilgili gelişmeleri merakla bekliyoruz, elimden geldiği kadar sorularına cevap vermeye çalışacağım.

Cenk

Morallerinizden dolayı çok teşekkürler ediyorum...Araçla ilgili zahmet çekerken hakkaten baglanıosun mesela bugün teybini ve kolonlarını taktım yarın muayene ve pompa ayarına gidecem.Tek sorun var okula gidemiyom babam beni kesecek abiler:smiley: Çözemediğim sorunlar için ayrı ayrı hepinize danışacağım ilginize alakanıza teşekkürler...
saygılar izzet Ali KARA

Arkadaşlar konuyu okumaya çalıştım ancak kilit takma konusunda birşey göremedim... Sonradan kilit takmak sıkıntı yaratırmı yoksa kolay ve orjinal bir şekilde takılabilir mi? Ayrıca fiyat olarak ne olur?

aynı konunun üzerindeyim bende sadece arkaya takmayı düşünüyorum.sonradan takılıyorda parçayı dogru ve düzgün bulmak lazım...

hayırlı olsun gülel güle kullan..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR