Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAZIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,674
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Pratik çözüm olur, klmasini bana ayir. Ön sağ- sol camlar için de elektrikli cam kaldırma tertibatı koımplesini de istiyorum. ;) Simdiden arabanın bir kısmı eksildi Huseyin, haydi hayirlisi... :smiley:
Kartop

Etiketler

emrin olur nadir abi :D

uk'den bir G baglar baglamaz sizlere haber edecem ;) [malesef o 87 model G gitti, ama yine cikar..]

evet arkadaslar, birtane benzinli 230ges aldim. 85 model. kasa boya ister ama sasi ve diger aksamlar super.

on ve arka dif lok var ;)

karar veremedim tam oalrak napayim, parcalayip satmak mi yoksa butun olarak kibrisa gondermek mi...

on ve arka akslar tahminen 1600-2000 euro arasi tr'nin belli bolgelerine gonderebilirim... tam emin degilim ama bir arastirmasini yapacam.

cep numaram 0533 870 8611.

eger araci parcalarsam bir cok aksesuar cikar sanirim,listeyi yaparim sizlere.

selamlar

Merhaba Hüseyin Abi,

Aracın hayırlı olsun, güzel günlerde kullan inşallah. Bence senin gibi G-tutkunu bir o arabayı parçalamaya kıyamaz :smiley: bence parçalamaktansa yenileyip yeni kasa haline getirip satmak en mantıklısı. Gelişmeleri merakla bekliyorum....

Cenk

Hayırlı olsun Hüseyin abi,

Bence parça parça sat abi ;D.
Ön-arka aksları da bana ayırırsan sevinirim...

Teşekkürler,
Nazım

ıste kurbanlık G !! :eek:

P4110008.jpg

front end.jpg

Bayağıda etli duruyomuş be abi...Şimdik ben bundan bi iki parçaya talip olsam Kıprısamı gelmem gerekir husiin abi orda olan bi arkadaşım gelip halledebilirmi?

Merhaba Hüseyin Abi,

Araç gerçekten çok şık duruyor, hayırlı olsun. Ben aracın lastik ebatlarını merak ettim, lastikler çok şık duruyor flanş var mı? Üzerindeki lastiklerle aracın çekişi ve performansı nasıl acaba? Bir de aracın iç resimlerini yollarsanız çok memnun olurum.

Cenk

.önden hasarlı bir g 290 gdt almak üzereyim. kurbanlık ilan ettiğiniz G nin bazı parçaları bana lazım olacak gibi fiyatlandırırsanız sevinirim
esasında aracın ön iki çamurluk,tampon ,kaput ,ön camı lfarları, far çerceveleri lazım birde müğmkün olursa sağ teker podya kısmı
mekanik kısımla alakalı birşey diyemiyorum. sizdeki araç sanırım benzinli. birde eğer parçalarsanız parçaları nasıl teslim edebilirsinz. saygılarımla,

merhaba,
sanırım şu an gümrükte olan aracı alacaksınız. almadan önce aracın motoruna iyice bakmanızı tavsiyer ederim, sanırım yağ damlaları vardı eğer önden çok ağır darbe aldıysa şanzuman ve arazi şanzumanı da hasar görmüş olabilir. Ön aksam yeni model bütün parçalar fiber olarak mevcuttur.

Selam ve saygılarımla

Cem Çoban

gümrükteki gd290 satıldı sizmi aldınız acaba?

Alana hayırlı olsun, vergiler ateş pahası. 2000 motorun üzerindeki araçlardan ihalede son fiyatın üzerine artı yüzde yüz elli eklenecek. Bu durumda 40.000 in üzerinde bir fiyat ortaya çıkar tahminimce. Alana kolaylıklar dilerim.

alper beyin söylediğine göre de artık ihale kanunu değişmiş ve satılan tutat üzerinden fazla bir vergi alınmıyormuş.

16700 satılan araç 20 ye anahtar teslimi olmuş diye duydum bende

Aracım 300 GD' yi aldığımda ihale neticesindeki fiyatın üzerine tamı tamına % 150 vergi alındı. İhale kanununundaki değişiklik değişe de
fiyatı katılımcılar arttırıyor. Devlet alacağını alıyor zaten.

ben bu aracı görmeye dün gittim tahminimizden çok daha hasarı vardı.

Gümrükte çalışan arkadaşın dediğine göre 16700 e bitmiş ihle ve anahtar teslim 20 ye aracı teslim edeceklermiş.

yeni ihale kanunu böyle ise gayet iyi eskisi gibi olmaması yani.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.