Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
Nazım bey aracınız hayırlı olsun.Bende araçlar bir tane almak istiyorum.Kısa veya uzun ne kadar vermeliyim tabiki herkesten bilgi almak isterim yarın ankaraya gideceğim.
selamlar 3-5 gündür G-anavarla ilgili forumdaki bütün yazıları okudum Ve bugün uzun bir gd 300 aldım.Mantığım alma dedi ama gönlüm el vermedi aldım kamyonda şuan istanbula geliyor.Yarın sabah indiricem çok bilgi paylaşımı gerekiyo heralde parça sıkıntısı çekmiyim.Öğrenciyim yavaştan toplatmak istiyorum bana bir çizelge belirleyebilirmiyiz
saygılarımla izzet Ali KARA
Teşekkürler.Çizelgeyi bir hazırlıyım Ve yardımlalrınızıda aldıktan sora en Son şubat ayına kadar bitirmeyi plan lıyorum ilk aşama mekanik mantıklı geliyor bana.Kaportada haliyle çürükler var.Eli temiz bir kaportacı bulmam lazım yoxa burdan rizeye getirip yaptıracam...
Kafama takılan dodikler ya nasıl temin ederim sanırım parça temin etmede bir sıkıntı çekilmiyo pek
dün getirdim istanbula aracı şuan topkapıda.Ankaradaki gri nasıldıki 10 liralık olanı diyorsunuz sanırım...Aralarında bayağı da fiyat farkı oldu ama.
Açıkçası kayserideki gd240 almadıma pişman oldum gibi bunda da kaporta boya var onda da vardı hem buna 3.0 lt diye fark verdim sanırım onu alıp 1 sene sonra motorunu değişirdim.Nasip kısmet ya memnunum ustamda çok beğendi mekanık olarak 1000 liraya kurtulucam sanırım
aracı eğer dükkana gönderebilirsek oradaki usta fiber tüm parçaları üzerine göre monte edip ince ayarlarını yapıyor.
Ancak burada kendi kaportacınız var ise parçaları size verip üzerine ayarlanması gerekiyor.i
hmmm Parçalar fibermi.Fiberde esneme olmaz diye biliyorum en ufak değdirmede kırılmasın.
Kaporta işine şuan giremiycem ben öyrenciyim abi kardeşlerimin ve kendimn öğrenim kredilernden aldım bu aracı.
Şubat tatilinde Rizede kaportacıya getiricem vadeli yapıcaktı söz verdi birde tanıdığım bildiğim biri beraber çalışıcaz size sorucak çok şey var aklımda ama çekiniyorum açıkçası...
eyvallah cem abi rahatlattınız beni biraz fazla soru sorarım ama
cumartesii günü sizin arabanızı yaptırdığınız yeri bir ziyaret etmek isterim şuan yapım aşamasında hiç araç varmı ?
bizim dükkan bursada şu an 2 araç var orda.
irtanesi senin adlığın gd300 ün aynısı orada duruyor, diğeride tek kapı 606 motor kodlu 300 dizel yeni motor koyduk aksesuarlarını toparlıyoruz işu anda