Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan NAZIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,657
Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..

Nazım bey aracınız hayırlı olsun.Bende araçlar bir tane almak istiyorum.Kısa veya uzun ne kadar vermeliyim tabiki herkesten bilgi almak isterim yarın ankaraya gideceğim.

Etiketler

selamlar 3-5 gündür G-anavarla ilgili forumdaki bütün yazıları okudum Ve bugün uzun bir gd 300 aldım.Mantığım alma dedi ama gönlüm el vermedi aldım kamyonda şuan istanbula geliyor.Yarın sabah indiricem çok bilgi paylaşımı gerekiyo heralde parça sıkıntısı çekmiyim.Öğrenciyim yavaştan toplatmak istiyorum bana bir çizelge belirleyebilirmiyiz:smiley:
saygılarımla izzet Ali KARA

g1.jpg

g2.jpg

çok sağolun insallah olur da çok sıkıntı yaşamam... heycandan fotorafları kamyona koyarken çektik:p

Hayırlı olsun, Türkiyede ikinci bir GD 300 ü gördük. Özellikleri ve çalışmalarınızın resimlerini bekliyoruz.
Selamlar
Cartop

Teşekkürler.Çizelgeyi bir hazırlıyım Ve yardımlalrınızıda aldıktan sora en Son şubat ayına kadar bitirmeyi plan lıyorum ilk aşama mekanik mantıklı geliyor bana.Kaportada haliyle çürükler var.Eli temiz bir kaportacı bulmam lazım yoxa burdan rizeye getirip yaptıracam...
Kafama takılan dodikler ya nasıl temin ederim sanırım parça temin etmede bir sıkıntı çekilmiyo pek

merhaba cem bey çok saolun.Aracı almadan önce e-maille birkaç bişiy sormuştum siize sanırım?

evet aynen :smiley:
ankaradaki gri araçtan bu araç daha iyi durumdadır keinlikle bir kere izel herşeyden önce :smiley:

araç ne zaman istanbulda da olacak?

dün getirdim istanbula aracı şuan topkapıda.Ankaradaki gri nasıldıki 10 liralık olanı diyorsunuz sanırım...Aralarında bayağı da fiyat farkı oldu ama.
Açıkçası kayserideki gd240 almadıma pişman oldum gibi bunda da kaporta boya var onda da vardı hem buna 3.0 lt diye fark verdim sanırım onu alıp 1 sene sonra motorunu değişirdim.Nasip kısmet ya memnunum ustamda çok beğendi mekanık olarak 1000 liraya kurtulucam sanırım

Bu arada parça konusunda döküm falan yapıomuşunuz.nasıl yapıonuz? tabiyiki bende yapmıycam :smiley: kalitesinden yerine oturmasından dolayı soruyorum?

aracı eğer dükkana gönderebilirsek oradaki usta fiber tüm parçaları üzerine göre monte edip ince ayarlarını yapıyor.
Ancak burada kendi kaportacınız var ise parçaları size verip üzerine ayarlanması gerekiyor.i

hmmm Parçalar fibermi.Fiberde esneme olmaz diye biliyorum en ufak değdirmede kırılmasın.

Kaporta işine şuan giremiycem ben öyrenciyim abi kardeşlerimin ve kendimn öğrenim kredilernden aldım bu aracı.

Şubat tatilinde Rizede kaportacıya getiricem vadeli yapıcaktı söz verdi birde tanıdığım bildiğim biri beraber çalışıcaz :smiley: size sorucak çok şey var aklımda ama çekiniyorum açıkçası...

çekinecek bişi yok,
buradaki herkes bildiklerini paylaşmayı seven insanlar herkes ellerinden geldikçe sorularını yanıtlayacaklardır.

eyvallah cem abi rahatlattınız beni biraz fazla soru sorarım ama :smiley:
cumartesii günü sizin arabanızı yaptırdığınız yeri bir ziyaret etmek isterim şuan yapım aşamasında hiç araç varmı ?

bizim dükkan bursada şu an 2 araç var orda.
irtanesi senin adlığın gd300 ün aynısı orada duruyor, diğeride tek kapı 606 motor kodlu 300 dizel yeni motor koyduk aksesuarlarını toparlıyoruz işu anda

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR