Ynt: Botaş'dan Çıkma G Serisi İçin 460 Serisi Diferansiyel Kilidi ?..
özel ithalatta gümrük ile uğraşmanız gerekebilir buda size alacağınız parça fiyatı kadar maliyet getirebilir....
yurt dışından mal alırken kesinlikle sohpet edilmeli malın fiyatı düşük beyan edilmeli ben oto müzik sistemleri ürünleri için bu yola başvuruyorum o zaman maliyet aşağı iniyor...
ama kıbrısta bir çözüm yolu.... diğer çözümde bulgaristan hurdalıkları veya bulgaristana istetmek parçayı...
Huseyin abi selamlar,
Eger boyle bir imkan varsa ben almak isterim acikcasi.
Zaten yedek parca ithalatı ile ugrastigimiz icin problem yasamayacagimizi dusunuyorum.
Sadece parcanin yeni olarak beyan edilmesi gerekir.
Kullanilmis yedek parca ithalatı yasak.
ancak soyle bir durum var, ben bu isi sadece sizlere kolaylik olsun diye yaparim. hic bir kar'im yok. dolayisiyle is ciddiye giderse parayi pesin almam gerekir
lutfen yanlis anlamayin beni. burda bulunan bir kac abimiz beni az cok taniyor sanrirm.....kimsenin hakkini almam,istemem.
Merhaba Hüseyin Abi,
Banada komple yeni tip ön göğüs lazım, Türkiye'de nereye baktıysam bulamadım acaba İngiltere'de varmıdır abi. Bu gidişle biz Kıbrıs'a bi G-konvoyu yaparız gibime geliyor
arkadaslar, illeriki ayalrda uk'den komple G getirmek isterim. kibrisda parcalayip sizlere ve kibrisda bulunan G sahiplerine uygun fiyatlara parca satmak amacim var..
gelismelerden sizi haberdar edecem. ancak genelde 460 parcalari olacak,463'ler hurdaya cikmaz....RAJONA TERS !!!! ;D