salih46' Alıntı:bu bot işi kafamı iyice karıştırdı birde şu botu buldum buna ne dersiniz?
özellikle mert KİĞILI abi siz yardımcı olursanız seviniirim.
Sayın Deep'in tespitlerine sonuna kadar katılıyorum.... Evet ayakkabıyla Ay'da yürümeyi düşünmüyorsanız imal edildiği yerin bir önemi yok.. Tabi çok özellikli veya belli bir amaca yönelik olarak alınma durumlarını bunun dışında tutmak lazım.. Sallıyorum..... "en azından Everest ileri ana kampa kadar çıkarım (7200 mt.)" diyorsan rastgele bir ayakkabı almazsın zaten... Benim çok hoşuma giden zaman zaman burada da bazı modellerini de tavsiye ettiğim, halen de severek iki modelini kullandığım Aku botların bile üretimi İtalya'dan Romanya'ya kaymış durumda...Deep' Alıntı:Öncelikle şu Çin malı fobisinden sıyrılmak gerek diye düşünüyorum. Eğer ki adetli bir üretim söz konusu ise artık Çin'de üretim yapmak kaçınılmaz. 1. sınıf markalarda bile bunu görebilirsiniz ama muhtemelen kutusunun arkasına bakmazsınız nerede üretilmiş diye Avrupa üretimleri size +maliyet ve +parekende fiyatı olarak geri döner bu sebeple bence güvendiğiniz markanın Çin üretimi olmasından korkmaya gerek yok mesela North Face gibi. Yine %100 Avrupa alayım diyorsanız Boreal bakabilirsiniz Bildiğim kadarıyla Jack Wolfskin de Çin'de üretiliyor sonuçta tekstil işi roket mühendisliği değil üretim tesisinin Almanya'da işi ne? Sözün özü üretim yerinden çok marka imajı bence
mimar_ankara' Alıntı:gençler..yerli malından şaşmayın..yds asker botu, 79 lira..badem yağıyla yağlarsınız, su geçirmez yumuşacık olur. yrıca iş elbiseleri satan yerlerde çok ucuza çok kaliteli yerli iş botları var.Koçtaşda da 70 milyona çok kaliteli işbotları gördüm. Yerli malı kullanın..