dalyan' Alıntı:Merhaba
Gözlemlediğim kadarıyla marka ismi verip tavsiyelerde bulunuluyor.
Arkadaşlar benim ayaklarım çok üşür bana kısaca ve türkçe bir bot tavsiye edin bende gidip alayım.
Münkünse en sağlam,en kullanışlı,en hoş duran,en sıcak tutacak ve en önemlisi,en ucuzu ;D
Evet bekliyorummm
tommycan' Alıntı:"en sağlam ve en ucuz"...... evet ilgiiiinç..... en sağlam ve en ucuzun aynı yerde buluştuğu bir ürün var mı......
dalyan' Alıntı:Arkadaşım anlatmak istediğim minimal ölçülerde en uygun olanıydı
ytansug' Alıntı:Ertan Bey, dağcılık gibi bir amacınız yok ise en fazla 350 TL ye en iyi özelliklere sahip botları alabilirsiniz. Su geçirmez nefes alabilir astarlı ve doğada kullanılabilecek dayanıklılığa sahip botlar yaklaşık 200 TL civarından başlıyorlar.
http://www.adrenalinoutdoor.com/Ayakkabilar/Trekking-Bot-ve-Ayakkabilari/222 adresindeki ve diğer outdoor mağazaların sayfalarındaki ayakkabılara bir göz atar ve model beğenirseniz kullanım amacınıza göre o bot uygun olur mu olmaz mı severek yardımcı olabilirim.
vdn222' Alıntı:Yankı Bey ve Kadir Bey,
200-350 arası sehiriçi+H.sonu günübirlik hafif treking bot alınabileceğini belirtmişsiniz.
ben genelde şehirde kullanacağım bir model arıyorum
bu maksatla 2 hafta önce adrenalin ankara da Salomon Mission GTX denedim fiyatı 306 tl çok rahat ve hafif bir bot çokda hoşuma gitti açıkcası görevli kişi günlük 40 km yürünebileceğini söyledi.
forumda salomon hakkında pek olumlu bir şey söylenmemiş (su alır v.b. gibi)
üstelik benim beğendiğim modeli en düşük fiyalı olanı diğer modelleri 400TL civarı.
Bestard ın 300 tl lik modelleri bana daha sağlam gibi geldi açıkcası.
Salomonun fiyat ve kalitesi hakkında ne söylersiniz
teşekkürler.