Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 563,018

Etiketler
Ynt: Bot Tavsiyesi

bJv58788.jpg

MERREL..150 ytl yesil kunduradan aldım.Fikri-deneyimi olan varmı?

Merrell hafif tip botlarda ve spor ayakkabılarda ( su-kanyon ayakkabıları ) gayet başarılı bir firma. Chameleon gibi modellerinin de iyi olduğunu duymuştum ama outdoor mağazalarında asolo,boreal,meindl,scarpa gibi markalar varken orta seviye botları merrell almamak lazım. Satıcılar da çok sevmiyor zaten.

Ama su bot düzgün bir kesime ve az dikişe sahip sağlam bir modele benziyor. Umarım sorun yaşamazsınız.

kazar' Alıntı:
bJv58788.jpg

MERREL..150 ytl yesil kunduradan aldım.Fikri-deneyimi olan varmı?

Özelliklerini bir sitede buldum??

[size=10pt][size=10pt]* GORE-TEX® Gasket Construction

* Waterproof Top Grain Leather Upper

* Waterproof Top Grain Leather/Compression Molded EVA Protective Outer Tongue

* Top Grain/Mesh Inner Bellows Tongue

* Silicone Molded Upper Protective Sidewalls

* Asymmetrical Bronze Double Hooks

* Easy Roller Stainless Steel Ball Bearing Lacing System

* Protective Molded Rubber Toe Bumper

* GORE-TEX® Fabric Lining Treated with Aegis™ Antimicrobial Technology

* 4.5mm Ortholite® Anatomical Footbed

* 6mm Tapered Nylon Grade 6 Insole

* Lightweight Polyurethane Midsole

* Merrell Air Cushion Midsole

* 6.5mm Sole Lug Depth

* Vibram® Multi-Grip Hiking™ Sole/Mont & TC5+ Rubber

Men’s Weight: 3 lbs. 2 ozs.
[/size][/size]

Bugün Uzungöl de denem imkanı buldum.KArda hiç kaymıyor,buzda malesef kayıyor.Su ve soğuk geçirmiyor.

ben garmont aldım.baya memnunum.cok para verdm ama deydi.bide full carsak.o konudanda cok rahat

Süper bir marka Garmont, bende onu kullanıyorum, ama Ankara'da şu anda yok, siz nereden aldınız?

ben garmont u 2.el aldım.4/4 bir bot.türkiyede bulunamıycak bir model. yurt dısında tırmanıs yapan bir türk dagcının botu.az kullanılmıs.ben suan cok memnunum ...yani 1. el bir bot alsam bu kadar memnun olmazdım.sizden nerden aldınız?

Ankara'dan 1 ci el tabii :smiley: Toros mağazası dağcılık malzemeleri satardı, dı diyorum çünki kapattılar. Bu gün bulsam yine Garmont alırım, maalesef yok.

bende daha hafif bir sınıfını bulsam alıcam.4/4 agır geliyor cnkü normal arazide.ama arastırdıgıma göre türk hic bir sitede cıkmıyor.

Asolo' da gayet iyi bir markadır dağcılık konusunda, botun özelliklerini beğendim, memnun kalcaksınız merak etmeyin, fiyat çok uygun üstelik :smiley:

Zerrin merhaba nasılsın? Bot için sana akıl danışacağım demiştin ama bakıyorum boynuz kulağı geçmiş de haberimiz yok. Bot danışmanlığını görünce sevindim arkadaşım. Şaka bir yana inan arasaydın da epey yoğundum, en son bir kamp yaptık sensiz görmişssündür, soğuktu ama güzeldi.
Bu arada evet Türkiye'ye artık Garmont getiren yok maalesef.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,701
Kayıtlı Üye Sayımız
166,544
Kaydolan Son Üyemiz
Carlitto

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR