Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 565,517
Ynt: Bot Tavsiyesi

var var olmaz mı?
İstiklal'de Atlas Pasajının çaprazında Tokatlıyan Han'da Dasport var, Abla'da mevcut garmont'lar ama abla biraz pahalıcıdır...
Garmont olunca azcık daha da pahalı oluyor...

Etiketler

Onlar Ümraniye de çalışıyorlar.

Toros Turizm Hiz. Ltd Şti.

Namık Kemal Mah.
Talatpaşa Cad.
Dalgıç Sok No:9 A/B
Ümraniye, İstanbul/TURKEY

Tel: +90 (0)216 412 21 27
Faks: +90 (0)216 412 21 29

Toplu Sipariş İçin: toros@toroskamp.com
Perakende Sipariş İçin: siparis@toroskamp.com

ceranus' Alıntı:
İbrahim, Ablanın adı Reha'mı ?
Walla 2 kere alışveriş yaptım amerikancı dükkanı işletirken pazarlık konusunda çok sıkı ama adını unuttum şuan.
Zaten kocası öldükten sonra o devraldı dükkanı.
Karadenizlidir kendisi.

Bu arada bir tanıdığım beğenip aldığı ama hiç giymediği bir mont hediye etti bir baktım kaz tüyü içine baktım etiketine ahanda toros...geçende forumda biri satıyordu toros kaz tüyü montu alayımmı derken aniden sahip oldum.
Toros hakikaten iyi mal üretiyor.

Konu başlığına dönersek Garmont patik alan bir daha başka ayakkabı alma ihtiyacı duymaz senelerce..

dasport herseyi bulabilceginiz bir yer.cidden güzel malzemeler mevcut.ama hic garmont a rastlamadım.ama bir ara ugrayacagım

manowargs' Alıntı:
tavsiye üzerine Asolo TPS 520 GTX aldım umarım pişman olmam...

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.151.1792.0054

merhaba

kullanımınızın sonuçlarını aktarabilirmisiniz.

teşekkürler

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=22.151.1792.0054#tablar

Bu sitede Asolo Tps 520 GTX fiyatı cok uygun galiba?? 202 ytl??

Herkese merhaba,
Sitede gerçekten çok faydalı bilgiler bulunmakta, benim bir sorum olucaktı. Boreal Atlas marka botum vardı, 5 sene sorunsuz giydim hem şehirde hem de doğa koşullarında. Ancak geçenlerde hiç su almayan bot bir baktım içi su almaya başlamış, biraz inceledim ce tabanda orta büyüklükte bir çatlak vardı yani yarık gibi bir durum söz konusu :( . Yeni bir bot almaya karar verdim ve AKU markasının Zenith, Croda ve Vertigo modellerine rasladım. AKU markası hakkında bilgisi olan varsa bir öneride bulunabilir mi ? Çok ekstrem koşullarda bulunmuyorum ancak kesinlikle su geçirmemeli ve kış kampçılığı içinde uygun olmalı :smiley: >Tavsiyelerinizi bekliyorum.. teşekkürlerr.

Aku hakkında fazla bilgim yok.Fakat hem dağcılık hemde diğer konularda malzemeler hakkında bilgi edinmek istersen
ziyaret edebileceğin bir site : http://www.buzzillions.com/

hemen bir inceleme yapayım sitede :smiley:) aslında dağcılık ile ilgili çok siteyi incemiştim bir yenisini daha ekleyelim bunlara, teşekkürler. Bu marka ve modelleri ile ilgili başka bilgilere de açığım :smiley:

hizlial.com'dan alışveriş yapmak mantıklımı... asolo siparişi geldimi... kullandınızmı... bilgi verirseniz. sevinirim....

Aku ne yazık ki ülkemizde kötü bir üne sahip, buna da ne yazık ki vakt-i zamanında doğu bloğu ülkeleri üzerinden kötü ürün getiren (kaçak demeyelim de kayıt dışı çalışan) arkadaşlar neden oldular. Bundan dükkanında Aku satanlar da zarar gördü.
Oysa Aku Amerlka ve Avrupa'da çok popüler bir marka. Botlardaki asimetrik denge ve su buharı geçişini 8 kat arttıran AKU8000 gibi bir çok patente sahip bir marka. İsimden den kaybediyor ayrıca ülkemizde :smiley:))
Bulursanız kaçırmayın, özellikle cordura-deri karışımı modelleri çok hafif ve sağlam. Deri olanlarını bilemiyorum Üretildiği yerin Romanya değil de İtalya olmasına dikkat edin.

Arkadaşlar slm ben Asolo Voyager kullanıyorum ve orman içi treking botu olarak oldukça başarılı olduğunu iddia edebilirm. yol tutuşu çok iyi, rahat ve hafif bir bot.
yalnız kız arkadaşım Lytos Rock Pro Sympatex almayı düşünüyor, (160 ytl) bu bot hakkında bilgisi olan varmı aceba? orta sınıf treking parkurları, kar ve orman içi yürüyüşler için kullanmayı düşünmekte. ürün hakkında bilgisi olan varsa veya görüşünü paylaşmak isteyen sevinirim. :smiley:

http://www.ayaklarasenlik.com/urun.php?u=2094&uad=lytos-rock-pro-sympatex-italyan-bot
[attachment=1]

buyuk_LYTOS-Erkek-Bot-RockProSympatextalyanBot-RockProSympatex.jpg

Arkadaşlar,

La Sportiva Tibet Anfibio GTX bot kullanan var mı? Varsa botla ilgili yorumlarını alabilirmiyim...
Yılmaz (Gabara) sende bu botla ilgili bilgi vardır. :smiley:))

2979.jpg

selam

burun kısımlarında çarşağın olmaması bot'un daha çabuk zarar görmesine sebep vermez mi ?

Arkadaşlar,

Asolo Fugitive GTX botlarımı 1 yıl önce almıştım çok fazla da kullanmadım. Son zamanlarda su çekmeye başladığını farkettim. Adrenalin' den almıştım. Adrenalin' e mesaj attım. Bu botlarda şimdiye kadar şikayet almadıklarını, su geçirmemesi gerektiğini ve gore-tex botlarda binde 3 oranında bir geri dönüş olduğunu söylediler. Botlarımı gönderdim. Kontrol ettiler. Su geçirdiğini tespit ettier ve botlarımı değiştiriyorlar. Adrenalin gerçekten sattığı ürünlerin arkasında duruyor ve müşteriye yardımcı oluyor. Bot alacaklara faydalı olabilir. Bilgilerinize...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR