Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 562,657

Etiketler
Ynt: Bot Tavsiyesi

index.php

mr. nobody' Alıntı:
peki hangi etkinliklerde kullanabilirim? botun tabann yumusak olması ve hafif olması hoşuma gitti bütçeme de uygundu.

Trekkıng türü günü birlik yürüyüşlerde kullanabilirsiniz.Bu aynı botla uludağ zirve faaliyetine katılan bir arkadaşın botunun ön çarşak bantı üst kısımdan yapışkanlı pres olan kısmı açıldı.

Arkadaşlar Merhaba Çok Acil Tavsiyenize İhtiyacım Var Zira bugün Akşama Kadar Aşşağıdaki İki Model Arasıda Tercih Yapmam Gerekiyor
108612.jpg
borealatlas.jpg

herakol' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba Çok Acil Tavsiyenize İhtiyacım Var Zira bugün Akşama Kadar Aşşağıdaki İki Model Arasıda Tercih Yapmam Gerekiyor
108612.jpg
borealatlas.jpg
Salamonla şehirde, Boreal ile dağda rahat edersiniz.............. Ben Boreal derim...................:smiley:

Boreal kullandım çok sağlam bir ayakkabı ama salomon Hakkında hiçbir bilgim yok, çok kararsız kaldım açıkçası salomon çok rahat gibi ama dağda kampta ve uzun yürüyüşlerde beni endişelendiriyor fiyatıda borealden 150 tl civarı yüksek

Herkese selamlar,

Başlıkta da olduğu gibi benim de bot tavsiyesine ihtiyacım var. Yazılanların birçoğunu okudum ancak isteğimi karşılayan bir yorum bulamadım. Benim durumum biraz daha özel gibi. Önümüzdeki dönem İsveç'e gidiyorum ve Eylül'den Şubat ayına kadar orda kalacağım. BU süreç boyunca malumun İsveç'in zorlu koşullarına uygun bot arıyorum. Yaklaşık 2 aydır araştırma içindeyim ve doğal olarak daha önce duymadığım bilmediğim bir sürü marka ve özellik ile karşılaştım. Benim önceliklerim kesinlikle su geçirmez olması, nefes alabilirliği ve uzun kullanımlarda dahi ayağı yormaması aynı zamanda mümkünse hafif olması. İlk başlarda Columbia gibi daha göz önünde olan markalar karşıma geldi ancak araştırdıkça bu alanda öne çıkan markalar olduğunu gördüm. Bütçem 250 lira civarı.

Önerilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler

Model olarak bu tür bişeyler bakıyorum. Bir de tavsiye ettiğiniz ayakkabıyı nerede bulabileceğimi söylerseniz sevinirim.
http://www.spartoo.eu/Columbia-WALLAWALLA-x123236.php
http://www.atlaskamp.com/columbia-shasta-ridge-mid-omni-tech-erkek-trekking-ayakkabi-bm3708/

Madem isveçe gideceksin hiç buralardan bot almaya uğraşma..oraya gttiğinde en idealini buradan daha uygun fiyata oradan alabilirsin zaten..

Bilgi amacli olarak,
Herhangi bir sekilde asker botu almaniz, elinize gecme sansi varsa, kacirmayin derim, bir cogunuz askerlik yapmistir. bu botlarin kaliteli oldugunu bilir. fakat benim bahsettiklerim subay botu olarak gecen biraz daha kaliteli ve rahat olanlar 6 yildir ayni botu kullaniyorum boyadiktan sonra yeni gibi gozukuyor, Gayet sik, durusu guzel, suda,camurda,karda her turlu hava kosulunda kullanabilirsiniz.

herakol' Alıntı:
Boreal kullandım çok sağlam bir ayakkabı ama salomon Hakkında hiçbir bilgim yok, çok kararsız kaldım açıkçası salomon çok rahat gibi ama dağda kampta ve uzun yürüyüşlerde beni endişelendiriyor fiyatıda borealden 150 tl civarı yüksek
Merhaba
Büyük ihtimalle erasmus'la okumaya gidiyorsunuz İsveç'e:smiley: ben de geçen dönem ağustos ve ocak ayları arasında oradaydım. Zorlu koşulları düşünerek Boreal Atlas aldım fakat zorlu koşul olarak sadece yağmur var şehir hayatında o aylarda (ben Vaxjö'de kalıyordum ona göre konuşuyorum ama Stockholm'de bile kar yeni başlamıştı yılbaşı arefesinde.) Kış biraz geç geldi bu sene o yüzden de olabilir. Açıkçası atlas biraz ağır kaçtı diyebilirim. Ayrıca sakın oradan daha ucuza alırım diye düşünmeyin, İsveç'te her şey çok daha pahalı. ben de Trangia, Optimus gibi güzel markaların ürünlerini ucuza bulabileceğim için sevinerek gittim, hayal kırıklığına uğradım, türk lirasına oranlayınca daha pahalıya geliyor. En basitinden The North Face High Point bereyi (http://www.thenorthface.com/catalog/sc-gear/ws-high-point-hat.html) 400 sek'e aldı bi arkadaşım ki 100 lirayı geçiyor, Türkiye'de ise fiyat 60 lira civarında.

Evet erasmus için gidiyorum. Biraz internetten araştırdım columbia botlar hemen hemen aynı fiyat belki biraz daha ucuz olabiliyor o da tahiminimce sadece şu yaz ayları için geçerlidir. Stockholm'e gidiyorum. Ben de zaten o yüzden çok ağır bir bot almak istemiyorum. Su geçirmeyen haifif rahat tabanli bir şey işimi görür diye düşünüyorum.

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=183&id=8699#sekme

bu botu kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarım memnunlar..hafif oluşu çok büyük bir avantaj ancak zorlu koşullara dayanır mı orası muamma..

http://www.everestoutdoors.com/index.php?page=urun_detay&kat=30&alt_kat_id=183&id=7365
bu botu kendim kullandım ve yenisinide sipariş ettim şu anda.. vibram taban ve gtx oluşu en büyük avantajı , hafif sayılabilecek bir bot bunu kullandığım için fazlasıyla tavsiye ederim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri