Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 563,881
Ynt: Bot Tavsiyesi

amedeus' Alıntı:
bugün elimize geçecek 16:00 Babadağ tırmanışında test edilece Çarşamba gecesi Aladağlar yolculuk

Merhaba

Aman diyim yeni ayakkabı direk dağda giyilmez bir kaç gün sürekli giyerek ezmeniz gerekir; ayakkabı eğer plastik değlse muhakkak ezin ve yumuşatın yoksa ayakları mahveder; tırmanamazsınızda.

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım

30 temmuzda trans kaçkar ve zirveye gidiyorum (1 hafta )
aslında bu tip ve uzunlukta bir aktiviteye ilk defa katılacağım

bu parkur ayakkabıyı ne kadar zorlar emin değilim

Lafuma Xwalk gördüm spx de 136 lira ama goratex ve vibram değil sizin yorumlarınızı okuyunca daha sağlam bişey gerekebilir diye düşündüm.

şimdi araştırma içerisindeyim sizce hangi ayakkabıyı alırsam hem bu işten sağ çıkar hem de şehir içi kullanıma uygun olur

amacım hem bu çeşit 1 hafta civarı veya günübirlik yaz ve bahar aktivitelerine dayansın hem de (ıslak asfalt:smiley: hariç)
şehir içinde de giyilebilir ve konforlu olsun

kış dağcılığı yaparsam daha extreme bi model ayrıca alırım diye düşünüyorum.

Bugün ankaradaki adrenaline ve alpiniste gideceğim, bakalım ben gitmeden bir fikir edinebilecekmiyim:smiley:

Selamlar

Merhaba,Ankarada iseniz Alpinist veya Bahriyeliyi tavsiye ederim.Hangi amaçla kullanacağınızı söylerseniz size uygun modeller önereceklerdir.(Alpinist pazar günü kapalı,Bahriyeliyi bilmiyorum.Gitmeden önce telefon ederseniz öğrenebilirsiniz.)

Öncelikle cevap için teşekkür ederim

her halukarda bugün Kızılaya gideceğim onun için en azından dükkanların önünden bi geçip keşif yaparım bahriyeli ulusta sanırım oraya gidemem

ama kızılayda bildiğiniz başka bir yer varsa oralara bakabilirim..

Kızılaya yakın Akay yokuşunu çikıp sağa dönünce biraz ileride Dağtaş var,Yine Kızılayda Kök çarşısının içinde Anatolian Leopard var.(Pazar günü kapalı)Meclisin karşındaki büyük oteli geçtikten sonra Adrenalin var.(Pazar günü açık)

Pazar günü adrenaline gittim Serkan bey çok yardımcı oldu ve birçok konuda da bilgilendirdi.

Tavsiye ettiği model Boreal Cayenne fiyat 280 tl

pr_01_247_max.jpg

Evet Garmont Pinaccle Aladağlar (sokullu-Kapuzbaşı) Transında test ettim kortuğum başıma gelmedi. İlk defa bir ayakkabının ayağıma alışmadan vurmadığına şahit oldum. Boreal falan olsa bir aydan önce ayağıma alışmazdı. daha önce neler çektiğimi iyi biliyorum

ardığın herşey var dağcılıklan ılgılı guvenlı bı sıte ben bırkaç kez alışverış etım http://www.adrenalinoutdoor.com/index.asp

Arkadaşlar bu ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 haftalık 10 günlük kamplarda ve tabi ki yürüyüşlerde kullanıcam çok da zor koşullarda kış kıyamette karda pek değil yani, ama su geçirmemesi önemli.. Fiyatı uygun geldi, çok da şık görünüyor.. Lafuma'nın en ucuz modellerinden biri galiba :smiley: sizce alsam kamplarda ve şehiriçi kullanımda bi sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce kullanmış olan varsa görüşlerini yazarsa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

urun_12672_ek1.jpg

Lafuma X-Walk ACT Climactive Ayakkabı LFG1743

Climactive astarı sayesinde su geçirmez bir trekking ayakkabısı

* Climactive teknolojisi sayesinde su geçirmez ve nefes alabilir bir özelliğe sahiptir.
* Lafuma Fixcape tabanı sayesinde toprak zeminde ideal tutunma sağlar
* Yüksek bilekli yapısı ayağınızı burkulmalara karşı korur

özellikler
Taban Lafuma Fixcape
Astar Climactive
Üst Kısım 1.6/1.8 mm deri tersi ve sentetik
Ağırlık 580 g

http://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma-XWalk-ACT-Climactive-Ayakkabi_3082.html

Çaylak:)' Alıntı:
Arkadaşlar bu ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz? 1 haftalık 10 günlük kamplarda ve tabi ki yürüyüşlerde kullanıcam çok da zor koşullarda kış kıyamette karda pek değil yani, ama su geçirmemesi önemli.. Fiyatı uygun geldi, çok da şık görünüyor.. Lafuma'nın en ucuz modellerinden biri galiba :smiley: sizce alsam kamplarda ve şehiriçi kullanımda bi sıkıntı yaşar mıyım? Daha önce kullanmış olan varsa görüşlerini yazarsa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

urun_12672_ek1.jpg

Lafuma X-Walk ACT Climactive Ayakkabı LFG1743

Climactive astarı sayesinde su geçirmez bir trekking ayakkabısı

* Climactive teknolojisi sayesinde su geçirmez ve nefes alabilir bir özelliğe sahiptir.
* Lafuma Fixcape tabanı sayesinde toprak zeminde ideal tutunma sağlar
* Yüksek bilekli yapısı ayağınızı burkulmalara karşı korur

özellikler
Taban Lafuma Fixcape
Astar Climactive
Üst Kısım 1.6/1.8 mm deri tersi ve sentetik
Ağırlık 580 g

http://www.maceracumhuriyeti.com/Lafuma-XWalk-ACT-Climactive-Ayakkabi_3082.html

merhaba
Ankamal SPX de indirimde 120 lira civarı bi fiyatı var
Ankaradaysanız bakmanızı öneririm

Ama bu ayakkabının dayanıklılığı iyi değil hatta bi yakınım (bu işlerden anlar) ayakkabı konusunda lafuma markasından uzak durmamı önerdi

garmont,boreal, bestard, north face, salewa bu markalardan birinin modellerinin bütcene uyanını tercih etmeni öneririm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR