Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 563,881
Ynt: Bot Tavsiyesi

aliceliddell' Alıntı:
Teşekkür ederim. Sıra geldi çanta ve baton almaya.

Çanta'da Baton'da daha kolay ve daha çok alternatifi olan ürünler...Kafanızda şekillendirdiğiniz zaman ne gibi bir şey almak istediğinizi gene elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Etiketler

Benimde almayı düşündüğüm ve tavsiye edebiliceğim bir çanta.

THE NORTH FACE.jpg

Teşekkürler Murat. Ben 20 litrelik bir çanta bakıyorum. North Face'in çantalarını da birkaç yerde gördüm. Bir dahaki sefere daha dikkatli bakayım.

Çantayı günlük ya da max.2 günlük trekking faaliyetleri için kullanacağım. O yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Gerçi yazın Kaçkarlar'a gitmeyi düşünüyorum ama o zaman bakarım çaresine artık.

North face benim de çantadaki favorilerimden biri.

3 adet çantasını çok uzun zamandan beri kullanıyorum hem sırta oturması çok iii hem de yıpranmıyor kolay kolay.

Ama Murat Bey'inde dediği gibi 40 litre civarı bir çanta ideal olacaktır. 20 bir çok şey için az gelir

serkan saygın' Alıntı:
Bu botu sipariş edebilmem için daha önceden güveilir yabancı sitelerden bot sipariş vermiş olan arkadaşlardan link ya da tavsiye bekliyorum...Hiç olmadı bu bot modeli ve plastik botlar hakkında ki görüşlerinizi acil bekliyorum..
http://www.mtntools.com/cat/alpineice/boots/scarpainvernoboots.htm --> birde bu site nasıl sizce satın almak için?

scarpa yerine asolo afs serisinide tavsiye edebilirim size.üstelik türkiyede satışı yapılmakta olan bir modeldir.

Asolo AFS 8000 in o modelinide gördüm baya bir baktım, ama iç meslerinin dayanıksız olduğunu söylediler tavsiyeniz güzeldi ama bildiğim kadarıylada piyasada da fazla plastik bot yok..Bu arada scarpa sipariş edeceğim bir adres buldum.. sierratradingpost.com adres bu güvenilir bir siteye benziyor siz nedersiniz??

10 senedir garmont kullanıyorum bence dünyadaki en iyi bot. 10 senedir 2. botum yalnızca
eşe dostada aldırdım 10 numara , fiyatıda 300 400 civarı.

Bende Garmont üzerine tanımam, çok güzel ürün ve adamlar çok güzel yapıyorlar.

Eskiden Das sport getiyordu ama şimdi internet sayfasından kendileride gönderiyorlar, en sevdiğim orta karar yeni modellerinden biri Dakota'dır.

Boreal Mali Gris, Gramont pinaccle ve Bestard Top alpine lite arasında gidip geliyordum, Garmont Pinaccle aldım doğru tercih mi yaptım acaba

bugün elimize geçecek 16:00 Babadağ tırmanışında test edilece Çarşamba gecesi Aladağlar yolculuk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR