Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan noexit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,988
Ynt: Bosna Hersek - Hırvatistan Gezi Yazım (2. Kısım - Mostar)

Çok teşekkür ediyorum,

aslında daha önce hırvatistana geçmiştim ben. Bir sorun yaşamadım ama arkadaşım Karadağa geçeceğimizi için bir de ilk defa yurtdışına çıkacağı için tedirgin.

bosna gezimizi iptal edip hırvatistnadan ordan da karadağ gezisine karar kıldık. Birazda hem bütçe hem de zaman konusunda kısıtlı olduğumuz için böyle düşündük.

Sizce hırvatistan ve karadağda gezilecek yerler olarak nereleri tavsiye edersiniz?
Karadağ özellikle güzel midir gezmek için vs? 2 ülkede ne kadar kalmak yeterli olur?
Birde nerde kalabiliriz uygun olarak.

Bilgileriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Etiketler

diğer yazınıza yazdıktan sonra burayı farkettim.

http://www.loplopculer.com/2009/09/bosna-hrvatistan-karadag.html

löplöpçülerin yazdığı bu gezi yazısı size fikir verir.
karadağ a giden herkes memnun.
sahil şeridini takip edeceğiniz için kotor ve budva ya gidebilirsiniz.
budva gece hayatı ile meşhur.
budva ya yakın sveti stefan var. gidilebilecek bir yer.
karadağ ın eski başkkenti var cetinje.sessiz sakin bir yerleşimmiş vaktiniz olursa oraya gidebilirsiniz.lovcen ve durmitor milli parkları var.
lovcen kotor a yakın uygun bir tur veya ulaşım aracı bulursanız oarayı ziyaret edebbilirsiniz.
gitmeden ,daha önce giden gezginlerin gezi yazısını okursanız azda olsa fikir sahibi olursunuz.
şimdiden iyi yolculuklar.

http://sedacurgulkaya.blogspot.com/2010/08/balkanlarda-6-ulke-seruveni-mostar.html

Ağustos ayında yaptığım Balkan Turu'nun Mostar ile ilgili kısmına ait yazımı paylaşmak istedim ben de.

Sevgiler,

Seda

25agustos 5 eylül tarıhlerı arasında bosna ve hırvatistan gezi yapacagım.. split, dubrovnik ve zagrepteki konaklama yerlerinın ücretleri ve adresleri hakkında bilgisi ya da öneri olan arkadasların tavsiyelerini bekliyorum. bir de otobüsle mi yolculuk yapmak daha güvenli trenle mi? malum orta avrupanın gaspçıları meşhur olurmuş..
şimdiden teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR