Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,321
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

yahu efe abi murat ertürk adnan abi baksanıza biz hiç birimiz listeye adımızı felan yazmamışız o kadar emin ve kesin ki bu grup katılımcı olarak ;D ;D hadi ben başlayayım madem

Etiketler

yaa ben şimdi gördüm herkes adını eklemiş listeye e bende ekleyeyim bari :D

KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk
2- Efe + 3 kişi... Çadır....Muhtemelen 30/10 akşamı
3- Murat + 1 Kişi Çadır 30 Ekim Akşamı
4- Adnan Çadır 30 Ekim Akşamı
5- Çiğdem (çadır) 30 ekim akşamı adnan abilerle
6-

Günaydın arkadaşlar.Keyifli,neşeli,cıvıl cıvıl bir gün dileğiyle.(Sizleri burda görünce kamp moduna erkenmi girdim neee)

Günaydın,

Genelde herkes 30 Ekim akşamı gelecekse etkinlik başlangıcını 30 Ekim olarak düzeltelim. Perşembeden 1-2 kişi giderse yalnız kalır.

erturk77' Alıntı:
Adnan abi bu etkinliktede yorulcan anlaşılan....listeyi başlatayım bari
Sizin için tatlı yorgunluk problem değil Ertürk'üm gönüller bir olsun.

KATILIM LİSTESİ:
1- Ertürk
2-
3-
4-

COMPETUS' Alıntı:
Yedi yıldızlı otelimiz varken ne işimiz var arkadaşlar pansiyonlarda.Bırakın kendinizi doğanın kucağına.Eğer çadır sıkıntısı olan arkadaşımız varda yardımcı olmaya çalışırız.
Murat biz ona milyon yıldızlı otel diyoruz. (Eksper oto Serkandan alıntı.)

mrtvural' Alıntı:
Selamlar dostlar.. Çok isterdim etkinliğinize katılmak fakat FIAP destekli bir fotoğraf yarışmasına hazırlanıyorum. Birdahaki etkinliğine motosikletimle çadırımla katılmak isterim.

Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL
Murat bey günler çuvalamı girdi ihşallah başka sefere iyi günler yarışmada başarılar.

eksper oto serkan haa vay be özledim serkan abimide :D

şu programı gün gün saat saat netleştirsek yavaş yavaş Murat, Efe abi.......

Merhabalar ;
Doga tutkunu abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım yazılarınızı okurken kocamm bir aile gibi hissetiim ve heycanlandım ben daha yeni üye oldum etkinliğe gelebilirsem inş. neler lazım dediğim gibi acemiyim ... inş. gelmeye calışırım.
Sevgi ve Saygılarımlar...
Osman ALKAN

Osman kardeşim sizi aramızda görmek güzel olur.İnşallah işlerinizi ayarlayıp gelebilirsin.Kamp malzemelerin varsa gerisi kolay.

ankarali_1984' Alıntı:
Merhabalar ;
Doga tutkunu abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım yazılarınızı okurken kocamm bir aile gibi hissetiim ve heycanlandım ben daha yeni üye oldum etkinliğe gelebilirsem inş. neler lazım dediğim gibi acemiyim ... inş. gelmeye calışırım.
Sevgi ve Saygılarımlar...
Osman ALKAN

Osman aramıza hoşgeldin. Gezenbilir'de tanıştığımız arkadaşlarımızla gerçekten bir aile gibi olduk.
Öte yandan etkinliğe katılmak için gereken şey karar vermek. Hastalık ve iş engeli olmadığı sürece karar verdiğim bir etkinliğe katılıyorum. Başka hiçbir konunun bunun önüne geçmesine izin vermiyorum. Benim için doğada geçirilen her saat yaşamdan kazanılan bir zaman. Sana da tavsiyem eğer doğa sporlarını çok seviyorsan bunun önüne başka birşeyin geçmesine izin verme.
Aramızda görmekten mutlu olacağız.
Selam ve Sevgilerimle
Efe

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri