Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,320
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Geçen sefer o lezziz balıklarından tatmış şanslı bir yiyenbilir olaraktan bu sefer içli köfte tercihimdir.İnşallah buseferde gelip o içlilerden tatmak nasip olur.Buarada fotoya bakınca birdn kafamda kocaman bi ampul yandı,ben o muheşem fotodan alıp odamın duvarına tablo yapmak istiyoruuummmmm ;D ;D

Etiketler

oylama dedinizde ben boş oyum kim ikna ederse ona oy veririm

şekerşey0606' Alıntı:
Geçen sefer o lezziz balıklarından tatmış şanslı bir yiyenbilir olaraktan bu sefer içli köfte tercihimdir.İnşallah buseferde gelip o içlilerden tatmak nasip olur.Buarada fotoya bakınca birdn kafamda kocaman bi ampul yandı,ben o muheşem fotodan alıp odamın duvarına tablo yapmak istiyoruuummmmm ;D ;D
Işıl tablo için bunlar daha güzel buyur.

GetAttachment.jpg

sabah kahvaltısı ikizleri.jpg

Benim oyum içli köfteden yana. :p

ama şimdi olmadı adnan abi yaa et yemez biri için birtek kamplarda yediğim şuu leziz mükemmel pastırma oldumu şimdi bak ağzımın sulrı aktı yaa ben oyumu bundan yana kullanıyorum :D

Adnan Abi balığıda, içli köfteyide pastırmayıda istiyorum.... One ya sabah sabah mahvettin valla beni.... Abi sen gıda işini hallet aramızda paylaşırız orda...arkadaşlarda itiraz etmezlerse...

hallederiz tabi ya ne demek kim itiraz edecekmiş :D alla alla ben sadece pastırma kısmına talibim :D

cidowsky' Alıntı:
hallederiz tabi ya ne demek kim itiraz edecekmiş :D alla alla ben sadece pastırma kısmına talibim :D
Walla açık konuşıyim ben hertürlü kısmına talibim arkadaşlar.İşin maddi boyutunada şiddetle ortak olurum.Bu lezzetlere değer diye düşünüyorum.Off yaa Adnan Abicim gene kopardı bu fotolar beni,gelmem şart oldu ;D ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Walla açık konuşıyim ben hertürlü kısmına talibim arkadaşlar.İşin maddi boyutunada şiddetle ortak olurum.Bu lezzetlere değer diye düşünüyorum.Off yaa Adnan Abicim gene kopardı bu fotolar beni,gelmem şart oldu ;D ;D

Işıl hanım,
Listeye adınızı ekler misiniz :smiley:
Listede adı olmayanlara içli köfte yok :D
Selam ve Sevgilerimle

haha efe abi bu süperdi listeye isimler lütfen yoksa içli köfte pastırma felan yok ben iki kere yazabilirmiyim ismimi peki :D

cidowsky' Alıntı:
haha efe abi bu süperdi listeye isimler lütfen yoksa içli köfte pastırma felan yok ben iki kere yazabilirmiyim ismimi peki :D

Olur iki yere yaz. Ancak bu durumda yürüyüşte de biz 7 km yürürsek sen 14 km yürümelisin ;)

"Herşeyin bedeli var" diyor Müslüm baba 8)

cidowsky' Alıntı:
KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk
2- Efe + 3 kişi... Çadır....Muhtemelen 30/10 akşamı
3- Murat + 1 Kişi Çadır 30 Ekim Akşamı
4- Adnan Çadır 30 Ekim Akşamı
5- Çiğdem (çadır) 30 ekim akşamı adnan abilerle
6- Işıl(çadır) 31 Ekim sabahı

tamam efe abi 14- 24 km yürürüm o pastırmanın balıkların hatrına yürürüm valla :D

efe abi ışıl adını yazdı ama bak aracı yok onada yer bulmak lazım beni adnan abiler alacak sende yer varmı düzceye beraber geliriz biz ışılla cuma akşamı demi ışıl gelebilirsin cumadan sen

cidowsky' Alıntı:
efe abi ışıl adını yazdı ama bak aracı yok onada yer bulmak lazım beni adnan abiler alacak sende yer varmı düzceye beraber geliriz biz ışılla cuma akşamı demi ışıl gelebilirsin cumadan sen

Bir şekilde halledeceğiz. Cuma akşamından beraber gelin.

Uygun olursam cumadan gelmeye çalışırım tabii ama benim ctesiyede sarkabilir.Ctesi gelicek olursam kamp alanına nasıl ulaşırım??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri