Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,318
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Listeye kendimi ekledim, ışıl, alfonso ankaradan olmassa birlikte gideriz.
Telefonlaşırız.
Selamlar
KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk
2- Efe + 3 kişi... Çadır....Muhtemelen 30/10 akşamı
3- Murat + 1 Kişi Çadır 30 Ekim Akşamı
4- Adnan Çadır 30 Ekim Akşamı
5- Çiğdem (çadır) 30 ekim akşamı adnan abilerle
6- Işıl(çadır) 31 Ekim sabahı
7- Alfonse(çadır) - iptal sözkonusu
8- Necla AZÇETİN-31 Ekim sabahı

Etiketler

KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk+1 kişi çadır.30 Ekim

Şu anda toplam= 13 kişi

Arkadaşlar gıda konusunu Adnan Abi halledecek, orda payımıza düşeni kendisine vereceğiz...
menüyü ilerleyen günlerde açıklarız. Görüşlerinizi alırız...
muhtemelen:
cumartesi:
sabah kahvaltısı:
öğle yemeği:
akşam yemeği:

pazar:
sabah kahvaltısı:
öğle yemeği:

cuma günü gelecekler o ogünkü yiyeceklerini kendileri temin edecekler.(şimdilik)

erturk77' Alıntı:
KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk+1 kişi çadır.30 Ekim
9- Osman ALKAN ( yatacak yeri yok :(( ) 30 Ekim akşamı

Şu anda toplam= 14 kişi

inş. bir aksilik olmazsa bende gruba dahil olcağım en cömez üye olarak bi cadır bulurum gelirken sanırım

erturk77' Alıntı:
Arkadaşlar gıda konusunu Adnan Abi halledecek, orda payımıza düşeni kendisine vereceğiz...
menüyü ilerleyen günlerde açıklarız. Görüşlerinizi alırız...
muhtemelen:
cumartesi:
sabah kahvaltısı:
öğle yemeği:
akşam yemeği:

pazar:
sabah kahvaltısı:
öğle yemeği:

cuma günü gelecekler o ogünkü yiyeceklerini kendileri temin edecekler.(şimdilik)

Bemin önerim ;D
cumartesi:
sabah kahvaltısı: pastırmalı yumurta
öğle yemeği: pastırmalı yumurta
akşam yemeği: pastırmalı yumurta

pazar:
sabah kahvaltısı: pastırmalı yumurta
öğle yemeği: pastırmalı yumurta

;D pardon, Vallahi billahi dayanamadım yazdım ;D

merhaba kampın yapılacağı tam mevki nedir ?
bir de ne zaman gelip ne zaman gideceksiniz beki pazar günü uğrama şansım olabilir :D
selamlar

Merhaba Volkan Bey,

Kamp alanı hakkında detaylı bilgiyi hafta başında sizlere bildireceğiz.Bu hafta sonu Efe bey'le Bolu'ya gidip keşif yapacağız.Kamp alanının kurulacağı yer yürüyüş parkuru ve yol bilgilerini detaylı olarak sizlerle paylaşılacaktır.

Saygılarımla,

Arkadaşlar,

Dün Murat ve ben Kartalkaya'ya gittik. Amacımız haftaya yapacağımız kamp için inceleme yapmaktı. Fakat arazide motorsikletle geçirdiğimiz küçük bir kaza (benim tedbirsizliğim yüzünden :-[) sonucu ben ayağımı sakatladım. Murat iyi Allahaşükür. :smiley:Hatta bana ilkyardım tedavisini yaparak ve de üstüne sucuklu yumurta da dahil :Dmükellef bir kahvaltı hazırlayarak ağrımın azalmasını ve moralimin düzelmesini sağladı. Murat sana çok teşekkür ediyorum.

Evet kırık ayak bileğiyle (bunu akşam İstanbul'da hastanede öğrendim) dağ başında sucuklu yumurta yedim. Sonra Sinem kalktı taaa İstanbul'dan Kartalkayaya 2 saat 20 dakikada geldi ve beni aldı. Sinem sana da çok teşekkür ediyorum.

Kaza ile ilgili bazı ayrıntıları motorsiklet bölümüne yazacağım ki aynı hataları başkası da yapmasın.

Murat kısa bir keşif turu yaptı. Muhtemel kamp alanlarını tespit etti. Kaya duvarı da buldu. Ayrıntıları kendisinden bekliyoruz.

Ben birkaç hafta sahalardan uzak kalacağım.

Selam ve Sevgilerimle,
Efe

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Dün Murat ve ben Kartalkaya'ya gittik. Amacımız haftaya yapacağımız kamp için inceleme yapmaktı. Fakat arazide motorsikletle geçirdiğimiz küçük bir kaza (benim tedbirsizliğim yüzünden :-[) sonucu ben ayağımı sakatladım. Murat iyi Allahaşükür. :smiley:Hatta bana ilkyardım tedavisini yaparak ve de üstüne sucuklu yumurta da dahil :Dmükellef bir kahvaltı hazırlayarak ağrımın azalmasını ve moralimin düzelmesini sağladı. Murat sana çok teşekkür ediyorum.

Evet kırık ayak bileğiyle (bunu akşam İstanbul'da hastanede öğrendim) dağ başında sucuklu yumurta yedim. Sonra Sinem kalktı taaa İstanbul'dan Kartalkayaya 2 saat 20 dakikada geldi ve beni aldı. Sinem sana da çok teşekkür ediyorum.

Kaza ile ilgili bazı ayrıntıları motorsiklet bölümüne yazacağım ki aynı hataları başkası da yapmasın.

Murat kısa bir keşif turu yaptı. Muhtemel kamp alanlarını tespit etti. Kaya duvarı da buldu. Ayrıntıları kendisinden bekliyoruz.

Ben birkaç hafta sahalardan uzak kalacağım.

Selam ve Sevgilerimle,
Efe
GEÇMİŞ OLSUN EFE ABİ ACİL SİFALAR SANA

Efe abi merhaba,

İçinde bulunduğumuz durumda ben olsaydım aynı davranışlar içerisinde sizinde bulunacağınızdan zerre kadar şüpem yoktur ki çok fazla bir şey yapamadım.Şükürler olsun bununla atlattık.Çok daha farklı bir tabloyla karşılaşabilirdik.Bir an önce düzelmeni dört gözle bekliyeceğim.Yapılacak o kadar çok kamp o kadar çok zirvemiz varki yeterki sağlığımız yerinde olsun.Allahtan acil şifalar diliyorum.Bir an önce dağlarda buluşmak dileğiyle.

Saygılarımla,

COMPETUS' Alıntı:
Efe abi merhaba,

İçinde bulunduğumuz durumda ben olsaydım aynı davranışlar içerisinde sizinde bulunacağınızdan zerre kadar şüpem yoktur ki çok fazla bir şey yapamadım.Şükürler olsun bununla atlattık.Çok daha farklı bir tabloyla karşılaşabilirdik.Bir an önce düzelmeni dört gözle bekliyeceğim.Yapılacak o kadar çok kamp o kadar çok zirvemiz varki yeterki sağlığımız yerinde olsun.Allahtan acil şifalar diliyorum.Bir an önce dağlarda buluşmak dileğiyle.

Saygılarımla,

Teşekkürler Murat.

Kaza raporu aşağıdaki linktedir:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41390.new

Merhaba Arkadaşlar,

30 Ekim tarihinde yapacağımız kamp proğramımızla ilgili keşif amaçlı gittiğimiz kartalkaya bölgesinde Efe bey'in bahsettiği gibi talihsiz bir kaza yaşadık.Şükürler olsunki büyük bir kazayı ileride sıkıntı yaratmayacak bir kırıkla atlattık.Soğuk kanlılığımızı koruyarak bildiğimiz kadarıyla kapalı olan yaraya müdahale ettik.Anlaya bildiğimiz kadarıyla sağ ayak bileğinde ödem oluştuğu düşüncesiyle jel ve sargı beziyle sarıldıktan sonra her şeyi unutup ocağımızın başına geçip sucuklu yumurtamızı yapıp bir güzel kahvaltımızı yaptık.

Buraya kadar her şey güzel gelebilir fakaaaat ufak bir ödemle işi atlattığımızı düşünerek bölgede kamp alanını aramak benim en büyük hatamdı.Her ne olursa olsun Efe abiyi hastaneye götürmeliydim.Bu işin bir uzmanı olsam problem değil yaptığımız müdahale ve teşhis doğru olabilirdi ama sonuçta bir sandalyeden düşmedik devasa bir motordan hareket halindeyken düştüldü.Farkına varamadığımız hissedemediğimiz 2-3 saat sonra telafisi olmayan bir problemlede karşılaşabilirdik.Şükürler olsunki yaşanmadı.Hiç bir şeyim yok derken bu gün sağ omuzum ve sağ elimde ağrılar mevcut.Demekki o an için hatta saatler geçsede hissedemediğiniz yaralanmalar olabiliyor.

Mevcut durumumuzu tekrar gözden geçirip bir problem olmadığı düşüncesi içerisinde Efe bey'i kaza alanında bırakıp kamp alanının keşfi için 2060 metreden yükselerek yola çıktım.Tam olarak 5.1 km'lik bir yürüyüşün ve 2208 metre irtifaya kadar yükselerek çevreye hakim olmama ve yine bu sitede tarif edilen yönde olmama rağmen kamp alanını bulamadım.

Bu durumdanda şunu çıkarttımki kim ne söylerse söylesin sizin elinize bir koordinat yada çok açık bir tarif verilmedikçe verilen bilgilere asla ve asla güvenilmemesi.

Keşif dönüşü karşılaştığım kış hazırlıklarını yapan ekibin içerisinde mevcut otellerin birinin genel müdürü olan Kaan bey'le karşılaştım.İçerisinde bulunduğumuz durumu kısaca aktardıktan sonra bölgenin bu yönünde böyle bir alanın olmadığını söylemesi üzerine kamp yeri arayışımızı sonlandırdık.Yardımlarından dolayı Kaan bey'e çok teşekkür ederim.

Yukarıda karşılaştığım ekibin aracıyla Efe bey'i otele götürdük.İnsanın içerisinde doğa sevgisi olmaya görsün.Ayağının üzerine basamamasına ve acı çekmesine rağmen Efe abi yine kamp alanının yeri için otel personeliyle çalışmalar içerisine girmeye başladı.Verilen bilgiler doğrultusunda son kez şansımızı denemek istedik.Nihayet bize verilen yönün tam tersinde kamp alanımızı bulduk.Gerçekten kamp için mükemmel bir yer. Tırmanış için ideal bir duvar ve mükemmel bir manzara o an bütün yorgunluğum güneşin batışıyla bitivermişti sanki.Kamp alanı için tek bir sıkıntı motorumuzun devrilmesine neden olan zemindeki küçük çukurlardı.Bu alanda çadırın kurulamayacağı düşüncesiyle aşağıda görünen yaylaya kamp atılması ve sonrasında yürüyerek kayalık bölgeye ulaşılması en doğru karardı.Mevcut bulunduğumuz yerden yaylaya yol olmadığından yaylaya gidilecek yolu bulmamız gerekiyordu.Fakat yolumuz uzun ve herşeyden önemlisi Efe bey'in ayağının ciddi bir doktor kontrolünden geçmesi gerekiyordu.Düzce kavşağına kadar birlikte gidip Efe bey'den güzel haberler beklemek üzere ereğli'ye devam ettim.

Saat 22:10'da aldığım haberler hiç iç açıcı değildi dağılmış olan morelim bu haberle darmadağınık bir hal aldı.Efe bey için çok üzülmüştüm.Ayağında oluşan kırık ona uzun bir süre sıkıntı olacaktı.Allahtan acil şifalar diliyorum.En kısa zamanda tekrar aramızda görmek dileğiyle.

BİR GÜN BİR ZİRVE ÇIKIŞINDA DÜŞÜP YARALANACAĞIMI YADA BİR KAYA TIRMANIŞINDA ŞOK YİYECEĞİMİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.AMA ASLA BİR DAĞDA MOTORDAN DÜŞÜP YARALANACAĞIMIZI HİÇ Mİ HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM.

30 Eylül 2009 Tarihinde gerçekleştireceğimiz kamp proğramımızı arkadaşlarımızında ortak kararıyla ileriki bir tarihe erteleme kararı alınmıştır.Ekip arkadaşlarımın bu olay karşısında bu denli duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri