Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,316

Etiketler

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Menü ve malzemeler süpermiş....Bu liste kalsın lazım olunca uygylarız;Adnan abi 20-25 kişi olarak hesapladın sanırım ;) ,emeğine sağlık çok teşekkürler...

bence her adnan abinin katılacağı etkinliğe başlıgın altına adnan abinin listelerini eklersek katılımcı sayımız 100 ü bulur herhalde ;D

cidowsky' Alıntı:
adnan abi ne yaptın sen yaaaaa ne bu yaaa biz bunları 2 gün full oturup yesek bile tüketemeyiz :D
Sen onları tüketemeyiz zannet 25 kişi masaya daha masaya oturmadan 5 kişilik kısmı buharlaşıyor yemek az gelmesinde artanını kurtlar kuşlar yer nede olsa mkanlarını bizle paylaşıyorlar. ::smiley:Çiğdem 100 kişiyi nerden çıkardın bu 20-25 kişiden den fazla olunca iş karışır yedek ahçı garson bulaşıkçı vs uzun iş ben yemekle uğraşayım siz gezin gelincede başıma çullanın karnımız acıktı yemek hazır değilmi diye. :-* :-\ ;D

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,
Adnan'ın listesini görünce bu haftasonuna kadar iyileşmeye karar verdim. Bütün enerjimi kırık kemiğe yoğunlaştırarak 3 günde kaynatacağım onu ;D
Bu liste Gezenbilir için tarihi bir dönüm noktası olsa gerek. Öyleki sitenin adını Yiyenbilir 'e dahi çevirir. :D
Efe bey sen çabuk iyileş kamplarda sana kemik suyu kaynatırız liste dursun lazım olur daha burda evden getireceğimiz kap,kacak,tencere,tepsi,çaydanlık ,kepçe,rende , bir sürü malzeme var en önemliside kampta masa yoksa yiyecekler dağınık oluyor aradığınızıda bulazsınız.

şekerşey0606' Alıntı:
Adnan Abicim bu listenin hayali bile bana 1 ay yeter walla ;D ;D

Işıl bir ay nasıl olsa sabredersin sabrın sonu selamet bir ay sonra kamp yolu gözüküyor gibi sanki. ::smiley:

adnan abi senin kaput nr güne duruyo masa niyetine kaç kere kullandık onu :D

ferdane gül' Alıntı:
Menü ve malzemeler süpermiş....Bu liste kalsın lazım olunca uygylarız;Adnan abi 20-25 kişi olarak hesapladın sanırım ;) ,emeğine sağlık çok teşekkürler...
Sağolun Ferdane hanım bizim kamplar zaten hep böyle Nisan ayındaki Yedigöller etkinliğindeki gibi liste hazır telaşe yok mevsimine göre ufak tefek değişiklik yapılabilir ben şimdi sizlere balıkları tutuyorum herkes yesin gönüller hoş olsun.

10092009(003).jpg

Adnan abinin selamı var elek.kesildiğinden dolayı size yazamıyor.Fakat su kemik suyuna çok güldüm yaaaaa her şeyi yemek konusuna bağlıyor'ya pes doğrusu.

adam doğuştan yiyenbilirci :D hahahahahaha

COMPETUS' Alıntı:
Adnan abinin selamı var elek.kesildiğinden dolayı size yazamıyor.Fakat su kemik suyuna çok güldüm yaaaaa her şeyi yemek konusuna bağlıyor'ya pes doğrusu.

Öyle deme Murat kemik suyu çok faydalıdır, kırık ve çatlakların iyileşmesinde haklı bir yeri vardır ayrıca efor gerektiren sporlarda biz şampiyonalarda kamptta hazırlanırken sabah kahvaltının yanında birde ekstra kemik suyu çorbası içerdik tabii antremandan sonra 10km koşu ardından 15km kürek çekmek bayağı acıktırırdı. :'( ::smiley:

18.jpg

EKARAIS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Dün Murat ve ben Kartalkaya'ya gittik. Amacımız haftaya yapacağımız kamp için inceleme yapmaktı. Fakat arazide motorsikletle geçirdiğimiz küçük bir kaza (benim tedbirsizliğim yüzünden :-[) sonucu ben ayağımı sakatladım. Murat iyi Allahaşükür. :smiley:Hatta bana ilkyardım tedavisini yaparak ve de üstüne sucuklu yumurta da dahil :Dmükellef bir kahvaltı hazırlayarak ağrımın azalmasını ve moralimin düzelmesini sağladı. Murat sana çok teşekkür ediyorum.

Evet kırık ayak bileğiyle (bunu akşam İstanbul'da hastanede öğrendim) dağ başında sucuklu yumurta yedim. Sonra Sinem kalktı taaa İstanbul'dan Kartalkayaya 2 saat 20 dakikada geldi ve beni aldı. Sinem sana da çok teşekkür ediyorum.

Kaza ile ilgili bazı ayrıntıları motorsiklet bölümüne yazacağım ki aynı hataları başkası da yapmasın.

Murat kısa bir keşif turu yaptı. Muhtemel kamp alanlarını tespit etti. Kaya duvarı da buldu. Ayrıntıları kendisinden bekliyoruz.

Ben birkaç hafta sahalardan uzak kalacağım.

Selam ve Sevgilerimle,
Efe

Arkadaşımızdan duymuştum bunu. Ancak şimdi okuyorum konuyu....

Çok geçmiş olsun... Üzüldüm.... Acil şifalar dilerim...

Kamp v.s. her zaman olur..... Önemli olan sağlığınız. Lütfen dikkat!

mezeci_67' Alıntı:
Efe, Murat geçmiş olsun geçmiş olsun siz kamp yeri ararken bende yemek listesine son halini vermeye çalışıyordum
akşam üstü Murat'tan üzücü haberi alınca çok üzüldüm bayağı morali bozuktu pazartesi görüşmek üzere diye telefonu kapattık buluştuğumuzda durum değerlendirmesi yaptık herşeyde bir hayır vardır dedik daha kötü birşey olmadığı için şükrettik cuma akşamı kamp alanına geç varacağımız ve yol konusunda sıkıntı yaşayacağımız çadır kuracak düz alan olmaması ve Efe Bey o haldeyken kamp'ında neşesiz geçeceğini düşünerek etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemeye karar verdik.(Bizde telefonu kayıtlı arkadaşlarımızı arayarak görüşlerini aldık onlarda bizim gibi düşündükleri için teşekkürler iyiki varsınız.)
Bu arada yemek listesinide şuracığa iliştireyim o kadar uğraştık boşa gitmesin her zaman lazım . :-* :'(

MALZEME LİSTESİ 20 KİŞİ

49-MEYVA(MUZ,ELMA,KİVİ.ANANAS)
1-EKMEK—35 50- KUZU ETİ -4KG
2-TEREYAĞ—500GR 51-PUL,K BİBER
3-KÖY PEYNİR—1.5KG 52-YUMURTA- 45 TANE
4-ZEYTİN—500GR 53-MARGARİN-1
5-HELVA—1KG 54-KARİDES-1KG
6-PLASTİK BARDAK-100 -----------------------------------------------------------------------------
7-PLASTİK TABAK 3 LÜ- 100 CUMA AKŞAM: EVDEN HAZIR ŞEYLER
8-PLASTİK TABAK BÜYÜK-100 CUMARTESİ SABAH
9-PLASTİK ÇATAL- 100 PASTIRMALI YUMURTA,KÖY PEYNİRİ,REÇEL,ZEYTİN
10-PLASTİK KAŞIK-100 TEREYAĞ,HELVA,ÇAY,BAL
11-SIVI SABUN—1
12-YOĞURT—2X1.5KG CUMARTESİ ÖĞLEN
13-ÇEREZ KARIŞIK
14-SIVI YAĞ-1KG MANTI,SALATA,İÇLİ KÖFTE
15-ZEYTİN YAĞI –500GR
16-MANTI—3KG CUMARTESİ AKŞAM
17-SİRKE SARIMSAK
18-PATLICAN SALATA-2 SAC KAVURMA,SALATA,BULGUR PİLAVI,MEYVA,HELVA
19-KÖZLENMİŞ BİBER-2 PATLICAN SALATA,KÖZ BİBER,ÇEREZ + İŞKEMBE ÇORBA
20-BARBUNYA PİLAKİ-1 TEREYAĞDA KARİDES ,KÖZDE HELVA , KÖZDE KAHVE
21-PASTIRMA-1KG PAZAR SABAH
22-REÇEL-1KG
23-BAL-1KG SOSİS KIZARTMA,ÇAY,MELEMEN,KAŞAR PEYNİRİ,REÇEL
24-BULGUR-1KG TEREYAĞ,ZEYTİN ,BAL
25-İŞKEMBE ÇORBA-6 ADET
26-SOSİS- 1KG PAZAR ÖĞLE
27-ESKİ KAŞAR-1KG
28-KAĞIT HAVLU-2 PAKET MANTAR KAVURMA,KIZARTMA YOĞURTLU (PATATES,
29-BULAŞIK SÜNGER-3 KABAK,PATLICAN,KARNIBAHAR)
30-TUZ,BİBER-
31-ÇAY-500GR
32-ŞEKER-1KG
33-MANGAL KÖMÜRÜ-4 PAKET
34-SU-5X5 KG
35-MASA ÖRTÜSÜ-1 PAKET
36-KAHVE-1
37-YUFKA-1KG
38-DOMATES-5KG
39-SALATALIK-2KG
40-BİBER-1.5KG
41-SOĞAN-2 KG
42-MAYDONOZ-2
43-LİMON-10
44-PATETES-2 KG
45-KARNIBAHAR-1KG
46-KABAK-2KG
47-PATLICAN-2KG
48-MANTAR-3KG
Hepinize sağlıklı ve kazasız günler dilerim mutluluğunuz eksik olmasın herşeye rağmen yaşam devam ediyor.

Adnan abi... kamp iptal oldu ya, olsun, ben genede sizi bi ziyaret edeyim ;) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,817
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR