Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,313
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Alfonse her zaman bizi ziyaret edebilirsin buyur senin için bir şeyler ayarlarız en kötü ihtimalle balık ızgara, karides güveç, semizotlu salata vs.

IMGP2107.jpg

Etiketler

mezeci_67' Alıntı:
Öyle deme Murat kemik suyu çok faydalıdır, kırık ve çatlakların iyileşmesinde haklı bir yeri vardır ayrıca efor gerektiren sporlarda biz şampiyonalarda kamptta hazırlanırken sabah kahvaltının yanında birde ekstra kemik suyu çorbası içerdik tabii antremandan sonra 10km koşu ardından 15km kürek çekmek bayağı acıktırırdı. :'( ::smiley:

Adnan, barfiks çeken sen misin? 8) Sen anlatıyordun kürek çektiğini falan. Herhalde 16-17 yaşındaydın. Çok güzel bir resim. :smiley:

Bu arada kemik suyu çorbasından istiyorum. :p

Selam ve Sevgilerimle

Efe bey o resim dediğiniz gibi 16-17 yqşlarında çekildi end. meslek lisesinde okurken ah gençliğim. Muratla bir ara gelmeyi düşünüyoruz gelirken kemik suyu çorbası getiririz. Çabuk iyileşmeye bak dağlara kar yağdı bizi çağırıyor. :mad: :-*

EKARAIS' Alıntı:
Adnan, barfiks çeken sen misin? 8) Sen anlatıyordun kürek çektiğini falan. Herhalde 16-17 yaşındaydın. Çok güzel bir resim. :smiley:

Bu arada kemik suyu çorbasından istiyorum. :p

Selam ve Sevgilerimle
Oldumu şimdi arkadaşlar kemik suyundan bahsettiniz bende onun hastasıyım nerden bulucam bu saatte onu,bu konuyu okumamalıydım kötü oldu yahu saygılar afiyet şeker olsun. :D

mezeci_67' Alıntı:
Efe bey o resim dediğiniz gibi 16-17 yqşlarında çekildi end. meslek lisesinde okurken ah gençliğim. Muratla bir ara gelmeyi düşünüyoruz gelirken kemik suyu çorbası getiririz. Çabuk iyileşmeye bak dağlara kar yağdı bizi çağırıyor. :mad: :-*
Adnan kardeşim şu avatarına ne zaman baksam of çekiyorum valla masusmu yapıyorsun bu işkenceyi bize.saygılar orada olmak isterdim şimdi. :D

bu gezi iptal olmuş deilmi ?geçmiş olsun tanımasamd hasta arkadaşa
nezman olucakmı demıycem kar yağınca bolu sezonu kapanmaz ama domuz gribi kapatırmı geziyi?

melinda' Alıntı:
nezman olucakmı demıycem kar yağınca bolu sezonu kapanmaz ama domuz gribi kapatırmı geziyi?

Merhaba Melinda

Üzücü bir kaza sonrası alınan ortak karar neticesinde kampı iptal ettik.İleriki günlerde yine bu bölgede kamp faaliyetimiz olacak.Ne domuz nede kuş gribi bizi durduramaz.

Saygılarımla,

melinda' Alıntı:

merhaba ankarada istanbulda domuz gribi sizi engellemiyorsa bolu gibi küçük bir yerde hiçbir şey olmaz korkmayın :D

Volk' Alıntı:
merhaba ankarada istanbulda domuz gribi sizi engellemiyorsa bolu gibi küçük bir yerde hiçbir şey olmaz korkmayın :D

doğadan temiz havadan spordan kime ne zarar gelmişki keneler şehirlerde cirit atarken biz çadırlarda yattık kalktık daha sivas dönüşünde geçen gün üstümden kene çıktı hala bişi yok :D ne varsa kötü olan şehirde var :D

cidowsky' Alıntı:
doğadan temiz havadan spordan kime ne zarar gelmişki keneler şehirlerde cirit atarken biz çadırlarda yattık kalktık daha sivas dönüşünde geçen gün üstümden kene çıktı hala bişi yok :D ne varsa kötü olan şehirde var :D

kesinlikle katılıyorum size

Merhaba Arkadaşlar,

İptal edilen bu kampta en fazla istediğim şey yılın ilk kar yağışına birlikte tanık olmaktı.Cumartesi akşamı bolu ile yaptığım görüşmede kartalkaya bölgesinde 15 cm den fazla kar kalınlığının olduğu bilgisi geldi.Bunun üzerine çok fazla dayanamayıp bölgemizde bulunan 1.630 rakımlı bacaklı yaylasına zirve çıkışı yaptım.Toplamda 14 km lik bir yürüyüşün ardından bu bölgede yağan yılın ilk kar görüntülerini sizlerle paylaşmak istedim.

1 (5).jpg

1 (11).jpg

1 (13).jpg

1 (15).jpg

1 (16).jpg

UFUKK' Alıntı:
Adnan kardeşim şu avatarına ne zaman baksam of çekiyorum valla masusmu yapıyorsun bu işkenceyi bize.saygılar orada olmak isterdim şimdi. :D
Ufuk kardeş ilerki kamplarda illaki karşılaşırız beni gördüğün zaman yanımıza gelebilirsin biz yeme içmeyi seven insanıda çok severiz soframız tüm dostlara açıktır. O avatar bizim meşhur sac kavurma kamplarımızın vazgeçilmezi İyi günler.

Murat zirve keyifli olmuş gördüğüm kadarıyla özledim bacaklı'yı ..

mezeci_67' Alıntı:
Murat zirve keyifli olmuş gördüğüm kadarıyla özledim bacaklı'yı ..

Oldukça keyifliydi Adnan abi.Zirvede yaşadığımız tipi ve soğuk inanılmaz keyifliydi.Bir bardak çayı bile içemeden dönüşe geçtik.Bu kış bacaklıya kamplı bir proğram yapmak lazım.

COMPETUS' Alıntı:
Oldukça keyifliydi Adnan abi.Zirvede yaşadığımız tipi ve soğuk inanılmaz keyifliydi.Bir bardak çayı bile içemeden dönüşe geçtik.Bu kış bacaklıya kamplı bir proğram yapmak lazım.

evet evet lazım murat :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR