Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)
:'( :'( :'(
cidowsky' Alıntı:evet evet lazım murat
:'( :'( :'(
cidowsky' Alıntı:evet evet lazım murat
EKARAIS' Alıntı::'( :'( :'(
cidowsky' Alıntı:ayyy kıyamam efe abi yaaaa kamp lafını duyunca ben kendimi bile unutuyorum kusura bakma senin halinide unutuverdim birden seni bekliyecez merak etme
COMPETUS' Alıntı:Sensiz olmaz Efe abi şunun şurasında ne kaldiki zaten
Alfonse' Alıntı:Kar yağsa buraya... ;D canım çeker ;D
cidowsky' Alıntı:yaa alp sende yaraya tuz basıyyon yaaa burda zincire vurulmuş aslan gibiyiz zaten bi atsak kendimizi karlı dağlara diye can atıyoz yaptıgına bak
EKARAIS' Alıntı:Arkadaşlar,
Evde can sıkıntısıyla oturmuş kamp resimlerimize bakıyordum. Siteye bir girip bakayım dedim. Murat az önce baktığım resimleri eklemiş. Ne çok gezmişiz bu sene. Ne çok anı birikmiş. Çok hoşuma gitti.
ceranus' Alıntı:Nasıl oldun Efe, umarım daha iyisindir, lütfen seni aradığım da söylediğim doku onarıcı preparatı mutlaka kullan, çok faydasını göreceksin, yeniden çok geçmiş olsun, kendine iyi bak, dağlarda görüşmek dileğiyle..
COMPETUS' Alıntı:Merhaba Efe Abi,
Daha gezilecek görülecek çok yerler var.Hepsi çok dolu dolu yaşanmış değilmi efe abi ve bu yıl bana sözün vardı unutma Hasan Dağı zirvesini birlikte yapacağız.Devamında bir Aladağlar Medetsiz zirvemiz olacak.Çokkkkkkkk işimiz var çokkkkkkkk..........
EKARAIS' Alıntı:Gideceğiz. Hepsine gideceğiz. Az kaldı. Hani İstanbul'a geliyordunuz :-\