Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,322
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Adnan Abicim varsa gelmek farz olur,o Düzcedeki lezziz balıkların tadı hala damağımdaaaaa ;D ;D

Etiketler

ışılcığım ohhoooo sen daha adnan abinin yemeklerinin açılışını yeni yapıyorsun bide diğerlerini gör hele o soğuk kış kamplarında kahvaltıya yaptıklarını bide enerji için tatlılarını gör :D

cidowsky' Alıntı:
ışılcığım ohhoooo sen daha adnan abinin yemeklerinin açılışını yeni yapıyorsun bide diğerlerini gör hele o soğuk kış kamplarında kahvaltıya yaptıklarını bide enerji için tatlılarını gör :D
Işık Dağındaki kahvaltımızda senin elcaazlarınla yapıp sıcak sıcak bize içirdiğin tarhana çorbasınıda unutmadım canıımmm.İyiki varsınız arkadaşlaaarrrr,yoksa dağda,taşta ot çöp yiyicekmişim ;D ;DBuarada konuyu fazla dağıtmadan ve unutmadan sorıyim,otel vs detayları bellimi acaba??

şekerşey0606' Alıntı:
Işık Dağındaki kahvaltımızda senin elcaazlarınla yapıp sıcak sıcak bize içirdiğin tarhana çorbasınıda unutmadım canıımmm.İyiki varsınız arkadaşlaaarrrr,yoksa dağda,taşta ot çöp yiyicekmişim ;D ;DBuarada konuyu fazla dağıtmadan ve unutmadan sorıyim,otel vs detayları bellimi acaba??

Çadırlı konaklama düşünüyorduk. Ancak otelde kalmak isteyenler için araştırma yapabliriz.

Selamlar
Efe

Arkadaşlar,

Duyanlar duymayanlara haber versin. Bizim eski grup henüz görmedi sanırım başlığı :eek:

efe abi eren zaten gelemez bebeği oldu onun başka kim varki bi düzceden selda var ama oda ne siteye giriyo ne msne teli varsa arayyaım ben onu

VAY BE UNUTULMUŞ ...KÜSTÜM ... ;D ??? ::smiley: :( :mad: :D ;) :smiley: :-\ :-X :p :'(

erturk77' Alıntı:
VAY BE UNUTULMUŞ ...KÜSTÜM ... ;D ??? ::smiley: :( :mad: :D ;) :smiley: :-\ :-X :p :'(

Ne unutulmuş, kim unutulmuş???? Ertürk ben sana özelden mesaj attım bu kamp için almadın mı? :-\

Murat'ın bilgisayarında problem olmuş. Resimleri ben gönderiyorum. Bu resimler sanırım Sönmez Erkaya'dan alıntıdır. Kendisine teşekkür ederiz.

Kartalkaya1.jpg

Kartalkaya3.jpg

Kartalkaya2.jpg

Şu duvara bakar mısınız. Sanırım ben arkadan dolaşacağım :p

Ertürk malzemeleri hazırla ne bulursan getir.Hatta şu malzemeciyi ara test için ikiz ip iste duvar uzun.

Bende inşallah gelmek istiyorum.
Adnan abinin mutfağı okadar meşhur oldu ki tatmak farz oldu artık:smiley:
Herkese selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri