Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,322
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

jadeit' Alıntı:
Bende inşallah gelmek istiyorum.
Adnan abinin mutfağı okadar meşhur oldu ki tatmak farz oldu artık:smiley:
Herkese selamlar..

Kesinlikle kaçırılmayacak bir proğram.Özellikle Adnan abinin yemekleri.Görüşmek dileğiyle.

Etiketler

Merhabalar bu etkinliğe bende katılmak ve o duvara bende tırmanmak isterdim ama bu defa olmaz bir dahaki sefere inşallah. Bu arada Adnan abinin yemeklerini bende çok merak ettim..

Adnan abi bu etkinliktede yorulcan anlaşılan....listeyi başlatayım bari

KATILIM LİSTESİ:
1- Ertürk
2-
3-
4-

Çarşamba yarım gün sanırım,o günden gidecek olan varmı?Benim gelme durumum ve günüm belli değil hala,ayarlamaya çalışıyorum....

ferdane gül' Alıntı:
Benim gelme durumum ve günüm belli değil hala,ayarlamaya çalışıyorum....
Benim de. Çadırlar kamp alanına mı kurulacak, yani kamp yeri için bir ücret ödenecek mi ?

KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk
2- Efe + 3 kişi... Çadır....Muhtemelen 30/10 akşamı
3-
4-

Arkadaşlar konaklama şekli ve geliş tarihini de yazarsanız iyi olur. Otel/Pansiyon için kimden destek alabiliriz?

cagdas90' Alıntı:
Benim de. Çadırlar kamp alanına mı kurulacak, yani kamp yeri için bir ücret ödenecek mi ?

Bu etkinlik için herhangibir ücret ödemiyoruz. Herkes kendi imkanlarıyla ve kamp malzemesiyle geliyor. Kamp alanımızı kendimiz seçeceğiz.
Selamlar

KATILIM LİSTESİ:

1- Ertürk
2- Efe + 3 kişi... Çadır....Muhtemelen 30/10 akşamı
3- Murat + 1 Kişi Çadır 30 Ekim Akşamı
4- Adnan Çadır 30 Ekim Akşamı
5-
6-

şekerşey0606' Alıntı:
Işık Dağındaki kahvaltımızda senin elcaazlarınla yapıp sıcak sıcak bize içirdiğin tarhana çorbasınıda unutmadım canıımmm.İyiki varsınız arkadaşlaaarrrr,yoksa dağda,taşta ot çöp yiyicekmişim ;D ;DBuarada konuyu fazla dağıtmadan ve unutmadan sorıyim,otel vs detayları bellimi acaba??

Işıl hanım,
Çadırlı konaklama olarak düşünmüştük. Bu yüzden otel/pansiyon organizasyonu yapmadık. Çadırlı gelme imkanınız var mı?
Selamlar

Yedi yıldızlı otelimiz varken ne işimiz var arkadaşlar pansiyonlarda.Bırakın kendinizi doğanın kucağına.Eğer çadır sıkıntısı olan arkadaşımız varda yardımcı olmaya çalışırız.

murat odun temin edebilecekmiyiz...

Sıkıntı yaptığın şeye bak kardeşim istediğin odun olsun.Ben sizden bir hafta önce gider biraz bir şeyler yaparım.Hepsini hallederiz sıkıntı yok.

EKARAIS' Alıntı:
Işıl hanım,
Çadırlı konaklama olarak düşünmüştük. Bu yüzden otel/pansiyon organizasyonu yapmadık. Çadırlı gelme imkanınız var mı?
Selamlar
Çadır herzaman tercihimdir tabiiki.Ateşbaşı muhabbetini kaçırmak istemem ama şuan için durumum şüpheli,gelicek olursam gezenbilir ruhuyla beni açıkta bırakmazsınız artık.Yada durun durun arkadaşlar vazgeçtim,aklıma daha parlak bi fikir geldi ben en iyisi Adnan Abiciğimin masasında sabahlıyim ;D ;D

şekerşey0606' Alıntı:
Çadır herzaman tercihimdir tabiiki.Ateşbaşı muhabbetini kaçırmak istemem ama şuan için durumum şüpheli,gelicek olursam gezenbilir ruhuyla beni açıkta bırakmazsınız artık.Yada durun durun arkadaşlar vazgeçtim,aklıma daha parlak bi fikir geldi ben en iyisi Adnan Abiciğimin masasında sabahlıyim ;D ;D

Siz gelin yeterki biz kimseyi aç açık bırakmayız.İkinci fikriniz çok daha keyif verici olur diye düşünüyorum.

Selamlar dostlar.. Çok isterdim etkinliğinize katılmak fakat FIAP destekli bir fotoğraf yarışmasına hazırlanıyorum. Birdahaki etkinliğine motosikletimle çadırımla katılmak isterim.

Kocaeli'den selamlar
Murat VURAL

katılımcı arkadaşlar lütfen adınızı listeye ekleyin.... ??? ::smiley: ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri