Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ict3055 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,903
Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010)

foreverlove isminizi yazmamızsınız nickinizle hitap ediyorum...
Evet bizim araçlarda da vinç var. Aynı yöntemle başka bir aracın vinçiyle asabilirdik aracı ama sizdeki gibi bir ağaç yoktu çevremizde...
Aracın arkasını çukura düşürelim önünü kaldıralım dedik, yük. kit. olduğundan araç çok esnedi onda da başarısız olduk.
Kriko zaten imkansız o arazide, ayrıca boyu yetmiyor :smiley:

Mecbur iman gücü ile hallettik ama sonunda :D önemli olanda oydu :smiley:

Etiketler

mdr' Alıntı:
Çok güzel pratik çözüm.. :D

sadece yakında askıya alınacak agaç olmalıdır.

İsmail abi 100TL'lik bir şey işte Hi Jack.
Ama elimiz varıpta alamıyoruz. Ne kadar önemli aslında...

Aynen dedigin gibi.Şu anda bir yoklama alsak ..offroadcuların %80 inde Hi-jet yoktur.Başta bende.. ;D ;D

İstanbula ilk gittigimde alacagım diyorum..başka şeyleri alıp geliyorum.onu unutuyorum. :D

Eksik techizatin ve dikkatsizligin yol acabilecegi tehlikeleri gostermesi acisindan etkinliginizin tum off road culara ders olmasini dilerim. Yaralanan arkadasin saglik durumunun iyi olmasina ise cok sevindim
Kendi adima ne ogrendim ??? Bu spora gonul veren herkesin aracinda telefonun cekmedigi yerlere karsi telsiz, extreme durumlara karsi ozel olarak hazirlanmis ilkyardim seti, hijack kriko kazma kurek manuel vinc gibi ekipmanlar mutlaka bulunmaliymis
Saygilar
Cihat

mdr' Alıntı:
Aynen dedigin gibi.Şu anda bir yoklama alsak ..offroadcuların %80 inde Hi-jet yoktur.Başta bende.. ;D ;D

İstanbula ilk gittigimde alacagım diyorum..başka şeyleri alıp geliyorum.onu unutuyorum. :D

Tamam İsmail Abi, sen bir dahaki İstanbul seferinden önce bana haber ver.
Ben hatırlatırım sana, hem bana da alırsın gitmişken ;D ;D

Şaka bir yana, hep ihmal ediliyor ama çok önemli Hi Jack hepimizin başına gelebilir abi...

Bu arada senin diğer avatarla görmeye alıştık bu kim ki dedim içimden :D
Güzel Poz vermiş ama Kara Panter :smiley:

CİNCİN' Alıntı:
Eksik techizatin ve dikkatsizligin yol acabilecegi tehlikeleri gostermesi acisindan etkinliginizin tum off road culara ders olmasini dilerim. Yaralanan arkadasin saglik durumunun iyi olmasina ise cok sevindim
Kendi adima ne ogrendim ??? Bu spora gonul veren herkesin aracinda telefonun cekmedigi yerlere karsi telsiz, extreme durumlara karsi ozel olarak hazirlanmis ilkyardim seti, hijack kriko kazma kurek manuel vinc gibi ekipmanlar mutlaka bulunmaliymis
Saygilar
Cihat

Cihat Bey Merhaba,
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Zaten Gezenbilir bunun için var. Yaşadığımız kötü sonuçlardan çıkardığımız dersleri paylaşacaz anlatacaz ki, bir daha başımıza gelmesin.

Degişiklikte yarar var Çagrı.... ;D ;D ;D

gözler aynı şeyleri görmekten gına gelmiştir dedim... :D

Bu da çok yakışıklı çıkmış be İsmail Abi :smiley:
Rica etsem Fotoğrafı orginal boyutunda cagritasli@hotmail.com a atabilirmisin?
Arşivime ekleyeyim :smiley:

o kadar boloff boloff yazmışsınız çok mu zor bir hijack bir airjack bulundurmak :D

mjeliada' Alıntı:
o kadar boloff boloff yazmışsınız çok mu zor bir hijack bir airjack bulundurmak :D

Harbi Ada,
Sen en iyisi bize hediye olarak 3 Tane Hi Jack alıver ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Ben sizi almasam oradan, asıl zevki o zaman çıkaracaktınız siz :D :D :D

Abi vinç sende varda bizde yokmu?Gerçi o sudan geçtiğimzde çalışırmıydı bilmiyorm :D ;D

ACatlıkan' Alıntı:
Abi vinç sende varda bizde yokmu?Gerçi o sudan geçtiğimzde çalışırmıydı bilmiyorm :D ;D

O suda çalışırdıda, o çamura vinci çalıştırmak için inmek güzel olurdu :D :D :D

örnek1' Alıntı:
Bursa'dan selamlar çamurunuz bol olsun

Merhaba; Sizinde Çamurunuz eksik olmasın... Bolu'ya bekleriz...

eyvallah,bizlerde bekleriz...unutmayınki bursa'dada bir kapınız var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR