Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GEZENBİLİR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 330
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 202,171
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Bisikletcanavari' Alıntı:
Selamlar,
Bisikletin geçici bir heves olacağını hiç sanmıyorum: Virüs bulaştıktan sonra inzan zihninde ve vücudunda hızla yayılıyor. Tedavisi de pek yok :D Bisikleti alırken dikkat edilecek pek çok husus var aslında. Fakat en can alıcı noktaları tek cümle ile özet geçeyim. Alacağınız bisiklet boyunuza ve kullanım amacınıza uygun olsun.En azından bisikletten (gerçekten) anlayan biri ile bisiklet almaya gidin. Aksi taktirde bisikletten beklediğiniz keyfi alamayıp, kısa sürede bu sevdadan vazgeçebilirsiniz. Başka bir ihtimal de yaşam şartları. Bisiklet sürmek için yeterli zaman ya da uygun mekan yoksa bunun devamlılığı sizin bazı önceliklerinizden fedakarlıklarla gerçekleşebilir ancak.
Bisiklet maceranızda size başarılar diliyorum. Umarım bisiklet hayatınızın vazgeçilmezleri arasında yer alır

llginize teşekkürler..Delta'nın sayfasından birçok bilgi edindim..Az çok konuya hakim olmaya başladım..Meğer bana çok yakınlarda şubesi varmış..
Hafta sonu vaktim olursa gideceğim..:smiley:

Etiketler

Aklınıza takılan konular olursa size yardımcı olacağımıza inanıyorum,en yakın zamanda bisikletli fotoğraflarınızı görmeyi bekliyoruz

Merhaba ben Gaziantep'te yaşıyorum.33 yaşındayim.Öğretmenlik yaptığım için geniş bir tatil imkanim var.Yaklaşık 15 sene önce bisiklet kullanmıştım.O günden beri hiç kullanmadım.O zamanlar uzun mesafe geziler yapardım.Tabi o yaşta uzun gezilerden kastim en fazla 100 km yi geçmemişti.Şuan uzun yol turları için bisiklet araştırıyorum.www.pedalla.com sitesindeki arkadaşların yaptıklari etkinlikleri okudum.Çok hoşuma gitti.Bisiklet alınca tekrar eski günlerdeki uzun turlara başlamak istiyorum.Herkese saygılar

küçükken babama az yalvarmamıştım bianci 18 vites bsiklet alması için,en sonunda aldı ama aynı sene çalınmıştı:(

çok üzülmüşsündür ,düşünüyorumda bende aynı durumda olsa çok üzülürdüm.Büyük heyecanla beklediğim bisikletin çalınması hayal kırıklığı olurdu.

pnar' Alıntı:
küçükken babama az yalvarmamıştım bianci 18 vites bsiklet alması için,en sonunda aldı ama aynı sene çalınmıştı:(

aynı olay benım basımada geldı o zamanlar bısıklet 18 vites gercekten cok buyuk bir olaydı fotomaç gazetesı verıyordu tam bır yıl kupon topladık sonra dedecıgım kac gun sırada bekledı bısıkletı alabılmek ıcın en sonunda gök mavısı leglanom gelmişti bakan bir daha bakıordu tabi çok sürmedi 2 hafta bile sürmedi aparman müstakil olmasına rağmen çocuklar yengeme dayımın adını vermıs bisikleti istedigi soylemısler ve gidiş o gidiş

efsanebiyolog' Alıntı:
Merhaba ben Gaziantep'te yaşıyorum.33 yaşındayim.Öğretmenlik yaptığım için geniş bir tatil imkanim var.Yaklaşık 15 sene önce bisiklet kullanmıştım.O günden beri hiç kullanmadım.O zamanlar uzun mesafe geziler yapardım.Tabi o yaşta uzun gezilerden kastim en fazla 100 km yi geçmemişti.Şuan uzun yol turları için bisiklet araştırıyorum.www.pedalla.com sitesindeki arkadaşların yaptıklari etkinlikleri okudum.Çok hoşuma gitti.Bisiklet alınca tekrar eski günlerdeki uzun turlara başlamak istiyorum.Herkese saygılar

selam bisikletforumada katılabılırsınız gercekten bisiklet ile ilgili cok guzel bilgiler var sonra teknık bılgıler için mtbtr mükemmel bir sitedir ...

luleburgaz' Alıntı:
selam bisikletforumada katılabılırsınız gercekten bisiklet ile ilgili cok guzel bilgiler var sonra teknık bılgıler için mtbtr mükemmel bir sitedir ...

Teşekkür ederim değerli arkadaşım.Bende dünden beri bisikletforum bakıyordum gerçekten bisikletle ilgili çok yararlı bilgiler var.Sizin dediğiniz mtbtr ye de bakıcam.

mrh
böyle bir düşünce güzel olmuş
istanbul da hafta sonları adalarda bisiklet turu yapmak isterim, katılacak arkadaş lara duyurulur
SinanYERLİTAŞ

Merhaba

İyi akşamlar İstanbul/Çekmeköy/ Taşdelen 'den Haluk
görüşmek,buluşmak ve turlamak dileğiylle

Pedalsız kalmayın

Sağlıcakla kalın

Selam,
Ben İst.dan Özlem, Beylikdüzü civarında oturup, kısa turlar yapanlar varsa katılmak isterim...
kısa turlar olsa iyi olur daha çoook yeniyim :smiley:

slm arkadaşlar bisikletimi sadece hafta sonları kullanabiliyorum ve süper stres atıyorum bisan apennin marka bisikletim var bursa daki arkadaşlarla tanışıp turlara katılmak isterim...
osman

Merhabalar
Ben Kayseri'den Mustafa. 19 yaşındayım. Yaklaşık 1,5 yıldır bisikletle ilgileniyorum. Ve bu sırada öğrenci bütçesi ile bir bisiklet toparlamaya çalışıyorum :smiley:
Aynı zamanda fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Kayseri-Nevşehir civarı arkadaşlar varsa beraber pedallamak isterim.
Dostlukla...

Merhaba, ben İstanbul'dan Okan, Endüstri Ürünleri Tasarımcısıyım. Yer problemlerinden dolayı ve arabayla kolay taşımak istediğimden dolayı sonbaharda Dahon'un Jack modelini aldım. Hafta sonları Bostancı, Kadıköy sahil yapıyorum, sonbaharda bir kerede Adalara gitmiştim ama şimdi çok zor malum yaz çok kalabalık. En son Aydos'a gitmiştim ama benim bisikletimi aşan bir yer. Dahon düşünen arkadaşlara şehiriçi - urban-bike olduğunu hatırlatmak isterim ona göre alınız. Sanırım olayım MTB'ymiş :D. Ara ara forumlarda dolaşıp kendime ve bisikletime uygun parkur arıyorum şu sıralar. Herkese sevgiler.

Selam,
Ben istanbuldan Tolga Yazıcı, 17 yaşındayım, kısa turlar yapanlar varsa bende onlara katılmak isterim, daha yeniyim. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR