Merhaba Temel bey,yazdiiginiz güzargah cok güzel.Basele inince Baseli de bir gezin cok güzel bir sehir.Luzerde söyle Göl kenarinda bir yürüyün. Eski sehri gezin ve firsat bulursaniz Trafik Müzesine gidin .Oradaki özel Sinamada bir Film seyredin, harika bir yer.Züriche gelince Harika bir sehir,geceside gündüzüde bir harika.Ama Kis Mevsiminde Dikkatli arac kullanirsaniz hic bir sorun cikmaz,Buradaki araclar kisa hazirliklidir.Gideceginiz yerde direk sehir merkezine gidin Park yeri sorun olmaz.
Italya,da ben devamli Kart almadan Para ile ödüyorum.Italyanin sehirleri cok güzel,Buradada direk sehir icine girin,Park yerleri Orada da sorun cikmaz.Simdi fazla tavsiyeler de bulunmak istemem ,Güzellik göresel oldugu icin bana güzel gelen size güzel gelmeye bilir.
Kis Mevsiminde dikkatli olun, Bu yil buralarda Kis cok cetin geciyor dikkat edin.Bugün itibariyla burada Kar yagiyor.Havalar bir anda degise biliyor.Kislik Elbiseler alin.
Hayirli geziler.
Sayin Osman bey , neden cesaretiniz yok? Kafaya koyduysaniz firsat bulunca hemen yapin.Korkunun ecele faydasi yoktur
.Gecen Namazin kazasi olur ama Gecen Zamanin kazasi olmaz.
Selamlar