Birazcık İsviçre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 43,315
Ynt: Birazcık İsviçre

Çok güzel binalar. 2008'de İsviçre'nin kenarından dönmüştüm. :-\ O zaman ayrı vize istiyorlardı. Henüz girmediğimiz bir ülkeyi sayenizde tanımış oluyoruz. Teşekkür ediyoruz. :smiley:

Etiketler

mustafayetim' Alıntı:
Ercan Bey biraz özlettiniz kendimizi yine güzel paylaşımlar geliyor sevindik .
Tesekkürler Mustafa bey,Kusura bakmayin izindeydim, biraz gec cevap yazdim. :smiley:

pandipieri' Alıntı:
cok guzel paylasimlar tekrar tesekkurler...
Tesekkürler sayin Pandipieri.Kusura bakmayin gec cevap icin. :smiley:

güngör' Alıntı:
İstanbul da yaşadığım için olsa gerek Avrupa şehirlerinin sakin ve dinginliğini fotograflarınızda
izlemekten çok keyif alıyorum Ercan Bey, güzel bir gezi daha teşekkürler.
Tesekkürler levent bey,Kusura bakmayin gec cevap yazdim izindeydim.Bizde ayni seyi düsünüyoruz esimle, Türkiyeye geldigimizde buradaki sezlizligi özlüyoruz.Türkiyedeki gürültü,kargasa insani yoruyor. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Çok güzel binalar. 2008'de İsviçre'nin kenarından dönmüştüm. :-\ O zaman ayrı vize istiyorlardı. Henüz girmediğimiz bir ülkeyi sayenizde tanımış oluyoruz. Teşekkür ediyoruz. :smiley:

Tesekkürler Fehat bey,Begendiginize sevindim.Insallah bir gün gelirsiniz,bekleriz. :smiley:

Tabiki Zürich bu kadar degil,Müzeler ve bir cok gezilecek yerleri var.Tabi ben bu bölümde Finans dan basladim,Birazda Paramizi koyacak yerleri gezelim :D .Zengin Arkadaslarimiza yardimci olalim ;D .Zürich beni asar derseniz bu yazinin devamini Avrupadan cesilemelerde devam etdirecegim daha degisik Finans merkezlerini de taniyalim Ne olur ne olmaz hazirlikli olalim ;D . Görüsmek üzere.

Merhabalar,Isvicredeki paskalya bayraminda ki 4 günlük Tatilden faydalanarak Tekrar yola düstük,Geceyi belinzonada gecirip http://www.stellplatz.wohnmobilforum-schweiz.ch/?id=1 ertesi gün havanin güzel olmasindan faydalanip sizlere daha önce anlatdigim Belinzonanin diger 2 kalesini http://www.bellinzona.ch/ gezdirecegim.Önce sehir merkezinden baslayalim.

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(282).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(336).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(337).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(338).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(335).JPG

Ciktigimiz 2. Kalede Müze vardi ,icerde Fotograf cekmek yasak oldugu icin Disarda Fotograflar var,Söylemeyi unutum yürüyüs Ayakkabilarinizi Ayaginiza gecirin,Yürüyüs ve Gezi 5 saate yakin sürecek. :smiley:

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(286).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(291).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(293).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(295).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(289).jpg

Devam, 2. Kaleden 3. Kaleye dogru cikiyoruz.Buradada Müze var fakat cok ilginc,Paskalya nin önemini belirten renkli Figürler var.Asagidaki kale gezdigimiz 1.ve 2 Kaleler.Baglar arasindan yürüyüse devam ediyoruz.

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(296).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(299).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(300).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(302).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(306).JPG

Buradan sonraki duragimiz Luganohttp://www.lugano-tourism.ch/de/32/touristinformationen.aspx Burada Karavanla konaklamak icin tek Park yeri var orasida Stadyomun yani Karavanlar sadece orada Park edebiliyor.

Gelen 3. Fotografdaki Büyük Yumuratyi Bahcenizde yapabilirsiniz,etrafi dönüyor ve gölge yapiyor. :smiley:

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(314).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(315).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(320).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(322).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(323).jpg

Burada Aksami ettik ve bir kac damla Yagmur basladi ve Hemen Bisikletlere kosturduk,geriye geldigimizde Yagmur basladi bütün gece 1 sefer yagdi :D Sabah kalkdigimizda hala daha yagiyordu ve Kahvaltidan sonra Hava durumunu bakip yakinimizdaki San remoya dogru yola ciktik.Gezinin devami Avrupadan cesitlemelerde. :D

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(349).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(351).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(353).JPG

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(360).jpg

Ostern-Belinzona-Lugano-Sanremo-Montecarlo-Nizza -Menton-Verbania(361).jpg

gezgör' Alıntı:
Merhaba Temel bey,yazdiiginiz güzargah cok güzel.Basele inince Baseli de bir gezin cok güzel bir sehir.Luzerde söyle Göl kenarinda bir yürüyün. Eski sehri gezin ve firsat bulursaniz Trafik Müzesine gidin .Oradaki özel Sinamada bir Film seyredin, harika bir yer.Züriche gelince Harika bir sehir,geceside gündüzüde bir harika.Ama Kis Mevsiminde Dikkatli arac kullanirsaniz hic bir sorun cikmaz,Buradaki araclar kisa hazirliklidir.Gideceginiz yerde direk sehir merkezine gidin Park yeri sorun olmaz.
Italya,da ben devamli Kart almadan Para ile ödüyorum.Italyanin sehirleri cok güzel,Buradada direk sehir icine girin,Park yerleri Orada da sorun cikmaz.Simdi fazla tavsiyeler de bulunmak istemem ,Güzellik göresel oldugu icin bana güzel gelen size güzel gelmeye bilir.
Kis Mevsiminde dikkatli olun, Bu yil buralarda Kis cok cetin geciyor dikkat edin.Bugün itibariyla burada Kar yagiyor.Havalar bir anda degise biliyor.Kislik Elbiseler alin.
Hayirli geziler. ;)

Sayin Osman bey , neden cesaretiniz yok? Kafaya koyduysaniz firsat bulunca hemen yapin.Korkunun ecele faydasi yoktur :smiley:.Gecen Namazin kazasi olur ama Gecen Zamanin kazasi olmaz. ;)

Selamlar

Şu son cümleye ancak ve ancak şapka çıkarılır :smiley: '' geçen namazın kazası olur ama geçen zamanın kazası olmaz '' ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri